Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz
po1son
üzenetére
ismerem az ilyen fontoskodo majmokat és elfogadom a létezésüket, de te sajnáltatod itt magad milyen ember vagy mikor senki se kiváncsi rád. az meg nem kifejezettebben érdekel mit gondolnak a monitor mögött ülő netes polgárok.
az h mutogatod itt a statiszikát is bizonyitja h te ilyen vagy.. részemröl nem kivánom folytatni ezt a témát.
továbbra is keresek olyan embert aki szeretne killing floort de nem 6.11€-ért hanem olcsobban.

-
po1son
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Attól függ, hogy milyen support-ost fogsz ki.

-
Mardel
őstag
Inkább az lenne jó ha bevezetnék, hogy te magad törölheted a játékokat a kliensből véglegesen.
Fizetős játékoknál, meg le lenne korlátozva a törlés, pl. megadod a termékkulcsot amivel regisztráltad, vagy a kártya adataidat amivel vetted.Vagy pl időszámlálást és achikat lenullázni, hogy tudd mérni, mennyivel lettél jobb. Pl Quake 1-et végigtolod x idő alatt utána már csak 1 óra, stb. Achikat meg azért mert egy későbbi végigjátszásnál az megint sokat dob rajta, de ha már egyszer megszerezted utána nem lehet újra...
-
TazLeacher
nagyúr
-
albert8
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Én is ezen gondolkoztam a héten, de arra jutottam, hogy felesleges irni, mert úgyse foglalkoznának vele.

-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Lewzke
üzenetére
Abból nekem is van. Bekerül a játéklistádba (ha online nézik a profilod, ott marad a játéklistádban örökre), kapsz hozzá inventory-t, meg minden sz@r ott marad utána. Rohadt bosszantó.
Anno itt írta valaki, hogy valakinek sikerült már töröltetnie játékot profilból. Rohadt jó lenne rájönni, hogy mit kell írni nekik...
-
Lewzke
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
A tesóm játszott F2P játékokkal, sajnos megengedtem neki. Most meg ott áll 2 inventory, meg jópár stat amiről azt se tudom milyen játék. Szerintem simán letudják szedni, de nem érdekli őket most az ilyensmi. Végülis mindegy, de én azt hallottam, hogy szedtek ki játékokat, statokat kérésre. Gondoltam megpróbálom énis, erre tessék.

-
Lewzke
őstag
"Unfortunately, stats and achievements cannot be removed.
Let us know if you have further questions or concerns."Én azt hittem letudják szedni az accountról, vagy csak sok a dolguk?
-
po1son
addikt
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Engem konkrétan nem érdekel a bánatod...

Én egyszerűen sajnos egy ilyen ember vagyok, hogy szeretem kifejteni a véleményemet más emberekről... Ha nem tetszik, akkor mehetsz panaszkodni a moderátorokhoz...
Rólad egy ilyen kép alakult ki a fórumon, hogy kapni szeretsz, de adni nem... Ez erkölcs kérdése csak...
Amúgy itt van statisztika... Az emlékezeted csal...
Az emberi tulajdonságokról ezek után szerintem ne beszéljünk...
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz
po1son
üzenetére
elárulom neked. kb fél éve nem léptem be egyetlen 1 sorsolásra sem, amit meg nyertem kb 2x 2db bundleből származo kulcs volt. de lehet h 3 már nem emlékszem. fél éve volt kb 5 játékom, de persze te ezt jobban tudod..
NFL#13 téged nem is jellemeznélek, elég volt pár szór h kb mindenki rájöjjön milyen ember vagy.. de nekem mar 1. pm üzeneted elég volt..
egyébként meg foglalkozzatok a saját dolgotokkal, ja igen egy újabb jó emberi tulajdonság ami jellemez titeket.

-
ooloo
őstag
Üdvözlök mindenkit !
Videokártyát cseréltem . Az NVIDIA kártyát ATI -ra cseréltem , és a STEAM fiókom egyik játékát ( Alien Breed sorozat ) nem tudom játszani , mert egy információs ablakban az az üzenet jelenik meg , hogy hiányzik a PhysX segédprogram . Létezik az ATI kártyákhoz is ez a program ? Enélkül nem hajlandó elindulni a fentebb említett játék .
-
Crytek
nagyúr
válasz
ViharVadász
üzenetére
Ha jól láttam indiegala store vagy mi a nevében 1 dolcsiért osztogatják.
Ami nem éri meg meg ugye,mer nagyobb pakkokat kapsz 1 dollárért
-
ViharVadász
őstag
Ezt a "Penguins Arena: Sedna's World" játékot most valahol osztogatják
SteamGifts-en több kópiát látok sorsoltatni több napon át.
Régi nagy kedvenc játékom volt 
-
Hunork
veterán
Nah, csak befigyelt a Saints Row 3 egy DLC-vel, nem volt 3500 magyar píz!

-
po1son
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Eddigi statisztikája szerint én nem igazán fogadnék erre...

Egyébként elégé szégyenletes, hogy bluegiften nyert vagy 5x és nem ajánlott fel semmit közben meg steamtrade topikban kb 100 darab steamgiftet árul....
-
maross
nagyúr
Esti muszakra egy konnyut:
6G12HC-81072017-DI5820.A1nlő1
Azon gondolkodtam, letre kene hozni egy giftpool-t, es aki megfejt egy rejtvenyt (lehet az hasznalt kod is, irja a steam hogy duplicate), valaszthat egy kedvere valot. Csak nincs keret normalis jatekokra

-
cskamacska
addikt
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Mind az ötöt BlueGift felajánlásnak szánod?

-
-=Vacsek=-
senior tag
tudnék elég olcson killing floor 6os packot. de én nem játszanék vele. kéne vki aki szeretné megvenni és szivesen beaktiválna 1 példányt a többit átküldené nekem. lenne rá jelentkező?
-
eami
Topikgazda
van valami normális uninstall a Black mesara? sehol nem találom, hogy steambol meg nem lehet törölni a linket :-(
-
Lehet privátban jelentkezni egy Alien Breed 2 kódért. Ingyen adom.Elkelt!
-
Jó isten, most látom a Worms™ Armageddon játékot sikerült az ötezredik verzióban is megszűlnie a Team 17-nek.
-
-
-
warcat
veterán
Ez is kicsit off,de valaki árulja már el mi értelme van GMG-n a mostani akciónak?
Beszámolják az ingyenes játékot amit mától adnak, 7 euróért az új X-Com árába.
De checkoutnál vouchert már nem fogad pluszban el.
Viszont ha az ingyenes játékért kapott -25% off vouchert külön rányomom a sima preorderre,azt elfogadja. Trade-in es akcióval 43 euró, a kuponossal 37.
De még a sima -20% off voucherrel is 40 euró lenne, mit nem veszek itt észre? -
DeFranco
nagyúr
-
eddie17
addikt
Most csatlakoztam a Steam-hez, és meglepődve látom, hogy már kaptam is egy Saint Row 3-at.
Most olvasom, hogy Free Weekend van. Már ezért megérte.
Először azt hittem, hogy csak felajánlotta, de nem, ott van a játékaim között. Igen nagylelkű. -
Ilsyde
őstag
Castle Crashers 26-án Steamen. Érdemes figyelemmel tartani, joggal a legsikeresebb Arcade játék Xbox-on.
Már a zenéje miatt is érdemes lesz megvenni.Úgy tunik hogy a PC-s verzióba is tesznek local co-opot úgyhogy egy gépen tobben is lehet az ellent csapkodni

-
Youri
veterán
Torchlight 2 4pack valakik?

-
csaba951
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
Saints Row: The Third
FREE WEEKEND!Click Here to download and start playing.
Nem próbáltam, de gondolom, nem hiába írták oda a főoldalra, az akció alá.
-
albert8
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
Pont ezt akartam kérdezni. Tehát a kérdés adott.

-
SenorGrande
senior tag
Sikerült már valakinek elkezdeni letölteni a hétvégi ingyenes Saints Row-t? Hiába kattintok rá, csak frissíti az oldalt, a könyvtáramban meg még nincs benne.
Vagy rosszul emlékszem, hogy ilyenkor már szokta engedni a letöltést? -
Hunork
veterán
válasz
maross
üzenetére
Köszönöm a gyors választ, meg Rusher-nek is!

Akkor marad a karácsony, jól sejtettem, hogy akkor bepakolok picit...
jer1cho : mmm, most meginogtam...
bár a fiamnak lesz, nekem nem jön be, és hát így sincs 3k. (nemrég egy boltban láttam nálunk 7 ezerért!
) Mindegy, ezt hétfőig kiötlöm még...de karácsonykor akkor is beindulok, mint úthenger... 
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Hunork
üzenetére
Optimális esetben, ha szerencséd van, karácsonyra becsúszik a 75%...kérdés, hogy 2,5€-ért érdemes-e várni 3 hónapot. Már elég közel van, de 66% az már nem rossz, nálam ez a határ. 66%-os (vagy annál nagyobb) akció esetén veszek csak játékot. 75% feletti akció nagyon-nagyon ritka, és az sem ilyen összegű játékoknál szokott lenni.
-
Hunork
veterán
Üdv!
Én még kezdő vagyok Steam vásárlás témában, ezért nem ismerem a Steam akciós szokásokat. Ezért a kérdésem: a Saints Row The Third most 10,19 euró, ez szép, és vonzó, de lehet ennél jobb a közeljövőben, vagy érdemes lecsapni rá most? (csak itt vásárolok, más oldalon nem...) -
danih
veterán
Úgy látszik egy nagy Tripwire bundli is jön, szóval aki eddig barlangban lakott az is hozzájuthat a Red Orchestrákhoz, Killing Floorhoz olcsón.
-
Ilsyde
őstag
válasz
jozsi252
üzenetére
Ha futtatsz mast is ugyanarrol a vinyorol mikozben Steamben jatszol akkor lehet belassulas, hiszen ide-oda kaparaszik a tu mikozben tobb helyrol probalja beolvasni az adatokat.
Egyebkent meg ha a WD Black gyorsabb mint a mostani vinyod akkor erdemes attenni oda mindent, vagy legalabb azokat a jatekokat amiket sokat futtatsz.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Akarok venni WD Black terás winyót. Nagyrészt tárolásra használnám, meg töltésre. Szerintetek érdemes a Steam mappát is erre a winyóra rakni, vagy hagyjam a régi 320-as winyómon? ( 21 000 óra van benne ) Olyan 150 giga lehet most a Steam mappám.
Ezt csupán arra értem hogy mennyire "szereti" a Steam ha egy leterhelt winyóról futtatok még plussz dolgokat?
danih nemlehet még tudni semmit hogy az F1 régiózára lesz-e?
-
wwenigma
Jómunkásember
Ez a cikk volt mar linkelve es csak en maradtam le?
Valve Slammed By Consumer Protection, Issued Cease And Desist On Anti-Consumerist EULA
-
csaba951
veterán
És folytassuk a történetet Litván, Lett és Észt barátainkkal. Ők velünk együtt léptek be az EU-ba. Most a kiadó szó nélkül egy orosz verziót kínál nekik a játékból. Tehát kizárólag orosz nyelv, játék csak CIS országbeli játékosokkal. A lakosság kb. fele egyáltalán nem tud oroszul. És mindezt a teljes EU-s áron, tehát 49,99 €-ért.
Nem csodálkoznék azon, ha 100% körüli lenne a pre-order lemondások aránya.
Ilyet kellene csinálni mondjuk az USA-ban is, próbából. Mondjuk legyen benne csak a spanyol nyelv, multiplayer USA - Mexikó - Kuba, ausztrál áron.
Azért az is érdekes lehet, hogy az ukránoknak is csak az orosz nyelv elérhető. Képzeljük el, milyen sikerre számítana Magyarországon egy csak román nyelven játszható játék! Vagy mondjuk egy csak szlovák nyelvű változat.
-
Mukorka
addikt
Hi!
Van valakinek tourchlight 2 játéka gift formában? Mondjuk olyan ami 4-es packból maradt.
Vagy esetleg beszélnék egy 4-es packba
Thx -
danih
veterán
Mókás kis története van a Borderlands 2-nek tőlünk keletebbre.
A 2K úgy gondolta, hogy az orosz/FÁK régiónak egy herélt változatot ad, ami csak orosz nyelven játszható, és ha ez még nem volna elég, a multija is csak ezzel a verzióval működik, tehát hermetikusan el lettek zárva a világ többi részétől (természetesen teljes régiós zárral). Na erre sokan bepöccentek, és az a vicces helyzet állt elő hogy jó részük lemondta a RU preordert és inkább megvették a full ROW változatot három-négyszeres áron. Mások elkezdtek online petíciót gyűjteni.
Mit ad isten, a petíció betalált, a 2K Games meghátrált, és most figyelj: minden RU verziós játékhoz odaadja a ROW-ot is, azaz két Borderlands 2-t (két "sort") kapnak az emberek: egy herélt, de oroszul játszhatót, és egy fullt, de abban nincs orosz. Természetesen nem elajándékozható, tehát nem kell tartani az olcsó ROW verziótól (meg sem vehető giftként a játék egyébként a RU storeban)
. Úgyhogy most azok vannak bepöccenve (másodszor), akik lemondták a RU preordert és kicsengették a ROW verzió árát 
Vannak érdekességek. -
válasz
ViharVadász
üzenetére
és a cvc kódot, meg a lejárati dátumot tudod fejből? mert ezek viszont sehol nem fognak megjelenni olvasható formában, akárhol is vásároltál korábban.
-
Niczo
senior tag
Ez lenne az Indie Gala 9?
Battlegroup
Call of Cthulhu
Worms
Alien breed 2
Broken Sword 1-3
Worms blast
Worms Pinball
Worms crazy Golf
Alien Breed 3Szerk: már él is!!!!
-
Mardel
őstag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Amazonon nem vásárolt vele? Mert az elmenti az adatokat, és humble indie bundlet lehet amazonon keresztűl is fizetni, én is úgy vettem.
-
ViharVadász
őstag
válasz
DeFranco
üzenetére
Van egy másik, csak az a család fő bankkártyája, amit az apum sajnos sehogy nem mer kiadni nekem(se internetnek), hisz azt gondolja, hogy ellophassák meg ilyesmi., a testvéremé meg internetes vásárlásra van használva.
albert8: külföldi számra SMS-t küldeni nem tudunk, ha küldök azt írja nem létező szám(vagy valami ilyesmi)(
), e-mail, illetve facebook mint írtam csak egy laptop van ott ahol lakik, de a barátja dolgozik, és a laptophoz amúgy se nagyon meri használni(furcsa a testvérem
)
Tény, hogy érdekesen hangzik, de már maga a családom is érdekes
Azért köszi mindenkinek! 
-
Youri
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
rövidre zárva, nem
-
albert8
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
sms? email? faszbook?

-
DeFranco
nagyúr
válasz
ViharVadász
üzenetére
És nincs a családban másik bankkártya, csak a külföldre költözött bátyád privát bankkártyája. Suure

Kérj meg valakit, hogy vegye meg neked, és befizeted a pénzt a bankban. B opció csinálsz egy paypalt, utalással feltöltöd és megveszed azzal. -
maross
nagyúr
válasz
ViharVadász
üzenetére

-
ViharVadász
őstag
Sziasztok!
Steam-en valahogy meg lehet nézni a bankkártyaszámot, amit elmentettem a vásárlás során? Csak mert szeretnék egyet vásárolni a Humble Bundle-n, no de a testvérem meg elvitte a bankkártyát, és elfelejtettem a számokat 
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- BestBuy topik
- Anime filmek és sorozatok
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Call of Duty: Black Ops 7
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

SteamGifts-en több kópiát látok sorsoltatni több napon át.
Régi nagy kedvenc játékom volt

), hogy a beszámítós akciók gyengébb kedvezményt adnak, mint az épp aktuális voucher kód.

"Amútkoriakcijósokka'jobbvót!"