Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
<MZ/X>
üzenetére
Regaining access to your lost Steam Account and resetting your account credentials
If you know your Steam Account name:
Select the I know my account name. option and click Next.
Enter your account name in the Account name field and click Next.
Check the contact email address for your Steam account for an email containing your Verification Code and Secret Question. If you didn't receive this email message, Contact Steam Support.
Enter your verification code and the answer to your secret question in the Verification code and Secret answer fields respectively, then click Next.
Steam will next require you to select a new password. Enter your new password twice to confirm the change, then click the Next button to reset your password.
A belépő oldal legalján van a RETRIVE A LOST ACCOUNT.. gomb, ezt kell megnyomni az induláshoz. A folyamat közben majd megjelenik az e-mail címed.
Egy privát kérés: A hivatalos, fontos dolgokat miért nem ugyanarra a 1-2-3 e-mail címre regisztrálod be? Így nem olyan sokat kellene átnézned. És persze jegyzetelhetnél is, hogy hova, milyen adatok beírásával regisztráltál. Mi volt a jelszó emlékeztető kérdés, és a válasz. Ez nagyban megkönnyítené az életed a mai, digitális világban.
-
<MZ/X>
őstag
Egy régi accountomba szeretnék belépni, de elfelejtettem milyen email címen volt...oda küldözget mindenfélét. Honnan lehetne ezt kideríteni?
Köszönöm!

-
Źşë'
addikt
aktivált már be valaki dota2 cserélhető giftet steamen? arra lennék kíváncsi h ilyenkor ad e plusz példányokat?!
-
csaba951
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Erre gondolsz? A cdr szerint teljes régiózáras, mint a Skyrim. Ha nem a felsorolt országok valamelyikében élsz, akkor teljesen használhatatlan.
(#31293) v!ct0y
Oroszországban rubellel kell fizetni (RUB). Az árfolyamot pedig a bankod honlapján tudod megtekinteni! -
v!ct0y
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
És ez mennyi forintban ? Mit kell átváltani?

-
danih
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Régiózáras.
-
m4rk_
aktív tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Szerintem igen, google fordítóval ezt láttam az oldalon: "Region: Russia, CIS"
Habár a CIS nem tudom mit jelenthet.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
A yuplay-es Trasformers régiózáras ?
Köszi -
sony198
csendes tag
syasztok a steamba bejőt a Saints Row third 4 hours left istaln ez most mi lenne a 4 ora kibrobálisi idő?valki irja már meg ..
-
jozsi252
veterán
Mivel a játéknak nincsen topicja, ezért itt tenném fel a kérdésem.
RaceRoom Racing Experience akinek levan töltve, megtenné hogy leírja hány fokos kormány elfordulást állított be? Illetve mi lenne az ideális FFB beállítás.
thanks

-
Niczo
senior tag
Urak, segítséget szeretnék kérni!
Gamemineren a ruszkiktól nyertem elvileg egy A Virus Named TOM key-t.
Amit kaptam üziben az egy duplikált A Valley Without Wind key volt.
Írtam az embernek hogy nem jó a kód, küldje a nyereményhez valót.
Hát ő küldött vagy 10-et hogy próbáljam melyik a jó (ez már azért furcsa volt). Csakhogy az összes kulcs a már említett másik játékhoz tartozik, és működő is volt közte, elfogadta a steam. Utánanéztem a steamgifts fórumában, és ott többen is írták hogy kódgenerátorral hoztak létre egy csomó illegális kódot ehhez a játékhoz. Mivel most jó eséllyel egy ilyet sikerült kapnom a ruszkitól, mit tegyek? Írjak a steam supportnak hogy vegyék le a játékot az accomról? Több száz játékom van steamen nem szívesen kockáztatnék emiatt. -
BioNiCMaN
addikt
Urak!
Létrehoztam egy új csoportot a Steam-en (néhányan már kaptatok is meghívót, így jelenleg 16-an vagyunk a csoportban), a Steamgifts-en történő felajánlásaim jóhelyre kerülése érdekében, mivel a legutóbbi sorsoláson sikerült egy "kívülállónak" - kihasználva a PH csoport nyíltságát - megnyernie a felajánlást. Ezt azóta szerencsére sikerült orvosolni (igaz lenácizott a steam-es oldalamon...
).A lényeg, hogy aki be szeretne kerülni ebbe a zárt csoportba, dobjon privátban egy linket a Steam-es profiljához, hogy küldhessem a meghívót.

Köszi a figyelmet.

-
-
Crytek
nagyúr
Be....na ha annyival logna.Mindig megszántan és adtam neki.A saját pénzével nem tudom mit csinál,de én bízom benne hogy valóban törleszt majd.
És utána már csak rá kell magam venni hogy megvegyem a lakást + felkészíteni magam az örökös egyedüllétre.
Ami mellette szól ,hogy végre nem lesz aki este 10 után 20 percenként járogat a szobámba és mondogatja "hogy most már kapcsold ki a gépet és aludj".csaba951: Nem kell nekem onnan game.Én teljes áron soha nem vettem és nem is fogok steam-semmit venni.Én a 0,99-4.99 ig veszegetek csak tisztelet a kivételnek mert ami nagyon tetszik pl Alan Wake azért többet is fizettem!
-
chungee
addikt
Hogyan tudok a steamgift-en jelentkezni SR 3-ra, amikor azt írja, hogy megvan nekem
Közben nincs is meg. Force sync megvolt. -
Crytek
nagyúr
-
SityiSXT
őstag
Más téma: a Steam Hardcore Clubba hogy lehet bejutni? Az accom értéke már rég túl van az ezresen, a héten pedig meglett az 1000. acsi és az 1000 óra játékidő is.
-
bazsi83vp
senior tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Értem, de ha teszem azt, csinálok egy "jó húzást" az élelmiszeriparban és azt mondom, hogy csak az én bolthalőzatomból lehet kenyeret venni (Cenega), azért a molnár és a kenyérsütöde (Bethesda) a hibás? Én mosom kezem, jogom van így megállapodni és te az eszed amit kapsz, annyiért, amennyiért gondolom. (persze... ez lehetetlen - szabad kereskedelem)
Ebben a régióban nem egy és ugyanaz a kiadó/gyártó... Magyarán... nem akarok egy élősködő bagást eltartani, aki azon túl hogy kiszállítja a boltba a lemezt számomra semmi érdemit nem csinál. -
cskamacska
addikt
válasz
bazsi83vp
üzenetére
"megoldom másképp (peer-to-peer)"
Egészen addig, amíg a kiadók meg nem unják, és már csak Pay 2 Win MMO-kat gyártanak a PC-re.
Utána a virágboltban már csak az indie platformerek maradnak. 
Ezt tessék komolyan venni, mert a Blizzard már egyértelműen efelé ment el(igaz ott a pay 2 play dívik), az Ubisoft és az EA is ebben gondolkodik, az Activision pedig már rég nem csinál PC játékokat. Hogy témánál maradjak, a Valve meg a Half Life-okat és a Portal egyes részeit(Portal 2 fele értelme a coopban van..) leszámítva mindig is multi cuccokat adott ki. Oh és ha már Skyrim, a Bethesda az Elder Scrolls Online-t a következő ES játéknak szánja, és a jó ég tudja, hogy ha az befut, lesz-e még offline változat.

-
Youri
veterán
Ubuntu Steam.nek létezik tesztelhető változata?
-
bazsi83vp
senior tag
-
danih
veterán
Unalmamban aktiváltam magamnál egy Border 2-t, mielőtt visszaküldtem volna.
Meglepetésemre működött, simán... Aztán csekkoltam - és tényleg, ezen is változtattak.
Licensz infó a játékról, ezt a bejegyzést kreálta a steamemben:
--------------------------------
License Borderlands 2 Retail RU (16143):
- State : Active
- Created : Sat Sep 22 16:11:32 2012 in HU
- Depots : 49520, 49521, 49522, 49523, 49524, 49525, 49526, 49527, 49528, 49530, 217490, 217491, 217492,
--------------------------------
Ott a 49520 ami a ROW verzió... Töltődik gond nélkül. -
jozsi252
veterán
Úgy néz ki hogy jövő hét végefele meglesz a terás WD Black winyóm. Az lenne a kérdésem a Steam mappával kapcsolatban, hogyha nemakarom újra letölteni a játékokat, akkor kompletten az egész Steam mappát húzzam át az új winyóra?
Illetve ami még kell azt majd mellétölti a Steam? Illetve van jópár játéknál hogy C Visual ++ vagy mit tölt le 1-2 játékhoz, meg physx-et, ezek a file-ok is autómatikusan átkerülnek az új winyóra, vagy ezeket a rendszer a rendszer winyómra telepíti?
-
albert8
veterán
Steamhez is kapcsolódik igy beraknám a kérdést:[link]
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Még jó, hogy az elmúlt 2 napot céges team buldingen töltöttem irtózatos mennyiségű pálinka és bor társaságában. 5 pálesz után hatalmas feeling íjászkodni.
Talán még a flame-nél is jobb. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
olly
aktív tag
Ki mit gondol a VPN-ről?
Hiszen itt hardveraprón láttam F1 2012-t 4-ért, de... VPN-el kell aktiválni...
Ebből származhat majd késöbb bármiféle problémám? Elég sok játék van az accountomon, és nem lenne jó elveszíteni őket egy játék miatt.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
SenorGrande
üzenetére
Erre kellene valami "bizonyíték", és akkor arra lehetne hivatkozni. Nekem is azt ajánlották, hogy rakjam be egy csoportba, ér rejtsem el.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Nem tudom , valami lehet a levegoben fiuk , de ma nagyon eluralkodtak itt az indulatok.
Nem vagyok meggyozodve rola hogy ez helyes.
-
BigBlue69
őstag
válasz
Lucas Kane
üzenetére
Nem.. Nekem is..

-
SenorGrande
senior tag
Tudnak játékot törölni, ha akarnak. Többször olvastam már itt-ott, hogy megtették. A múltkor Super MNC guest pass-eket akartam töröltetni a tárgytárolóból, és ezt a sablonválaszt kaptam rá:

Steam achi visszaállításra van a Steam Achievement Manager. Szándékosan nem linkelem, első találat Google-ben. Fórumok szerint biztonságos, nem banolnak érte, a játéknak nem is kell futna a berheléshez, csak a kliensnek. Én csak elindítottam, nem változtattam semmit, így nem is tudok állást foglalni. Döntsön mindenki saját belátása szerint a használatát illetően!
(#31219) Иван:
Ha lesz karácsonyi akció, biztos le lesznek ezek árazva! Bár a lottószámokat tudnám ennyire biztosan. . .
-
cskamacska
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Jó, megvan, az. Itt egy WTF Is.. belőle Totalhonchograndétől.
Nekem tűrhetőnek tűnik és az Unigine motor miatt szép is.Iván: Csak nem téged is felizgatott a Black Mesa?

Rhekua Steam Sales monitorozója szerint tutifix. -
Иван
őstag
Szerintetek HL antaholgy (HL1 + opposing force + blue shifT9 lesz majd leárazva karácsony környékén vagy valamikor? Mert akkor tudok várni vele.
-
cskamacska
addikt
válasz
po1son
üzenetére
Igazából majdnem úgy nyomja, mint a Steam ajándék kereskedelemre berendezkedett ruszkik, akiknek ebből tényleges kereset kiegészítésük származik. Maga az a tény, hogy 1 zakciós KF-et nem akar beregésztrálni a fiókjára, mert az is kiesett bevétel, mutatja a jóember milyen komolyan veszi a játék kereskedelmet.
Bluegiftes ténykedése egyrészről jogos, mert tényleg nincs sok saját játéka, másrészt rotflol, mert lehet hogy csak a haszonból a hátán tudná vinni az egészet.más: Oil Rush az Steamworks játék? Anno mintha úgy olvastam volna hogy az, de GetGames nem írja. Egyébként 4 euro most GetGamesGo-nál.
-
albert8
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
No they can't,...They don't want to "mess" with player gamelist without any good reason.
I allready try this when I got pissed with Section 8, when I spend about 2 months trying to activate it on Games for Windows Live, without any success. I would like to remove it from my list, but only I could do was create "Garbage" group and hide it in there.....Itt egy válasz.
-
Kérnék mindenkit, hogy most hagyja abba a személyeskedést!
-
NFL#13
tag
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Kisbarátom, neked elég volt az összes eddigi megnyilvánulásod, hogy mindenki rájöjjön arra ,hogy milyen "ember" is vagy.
Szóval a helyedben én csöndben lennék!
A szememben egy szardarab vagy, már régen ki kellett volna baszni a Bluegift-ről.
Részemről lezárom az egészet ,mert úgy is ilyen szarházi maradsz egész életedben ,akármit is mondok.
Gratulálok!
-
daneel92
tag
sziasztok!
hogy tudom aktiválni a steam big picture módját? tudom, hogy még béta fázisban van, de érdekelne -
Иван
őstag
válasz
Wolverine
üzenetére
Így van. Sok játékra pályáztam volna, de van bennem annyi tartás, hogy mivel egy lyukas fillért nem dobtam a közösbe, még esélyt se adok arra, hogy kivehessem.
Mondjuk a TF2 item sorsolásra ajánlottam fel, de azokat azóta se láttam kiírva sorsolásra. De ez más kérdés. Meg lehet csak én nem figyeltem.
SZERK
Visszakerestem, az egyiket kirakták sorsolásra, de ha jól tudom egy duelt is adtam. Na mindegy, nem akarok én itt izélni. -
Wolverine
félisten
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Már ne is haragudj, de ha egy jótékony célú felajánlásra azért pályázol, hogy a nyereményt eladhasd, az gerinctelenség. Szvsz aki ilyen mentalitással akarna részt venni, azt ki kellene zárni a sorsolásból.
-
albert8
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Esetleg steamgifts-en egy post -ot megérhet a kérdés.
Igy többen tudnának véleményt mondani. -
po1son
addikt
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Inkább lennék egy majom, mint egy erkölcstelen b..om....

Részemről off...jer1cho : Igen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen autót vegyek?
- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

).

Közben nincs is meg. Force sync megvolt.

eami