Hirdetés
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
P.Dude
őstag
Sziasztok!
Ha újratelepítem a windowst, nem fognak elveszni a pl tf2-ben szerzett cuccok?
-
maross
nagyúr
Feltettem uj wint, atmasoltam a steam konyvtarat, de pl space marine nem indul el, play-re nem dob hibat, csak semmi nem tortenik. Fortix elindul, dawn of war elindul, orcs must die ilyet ir: this game is currently unavailable. please try again at another time. Ilyenkor mi a teendo?

-
Tom6
aktív tag
Ha valakit érdekelne:
Tryst Beta: GFXVP-CBI0G-XJN5M
-
csaba951
veterán
>Na jó, de honnan tudják, hogy az a kártya az enyém?
>Vagy csak szimplán arra számítanak, hogy az igazi tulajdonos
>tudja a kártya adatait?Az e-mailben kapott számlán nem szerepelnek ezek az adatok. Tehát akkor sem jut illetéktelen tudomására, ha egyszerre törték fel a Steam és e-mail fiókodat. Aki helyesen meg tudja adni ezeket az adatokat:
* vagy tényleg ő a tulajdonos
* vagy a tulajdonos megosztotta vele ezeket a bizalmas információkat.Első esetben vita nélkül tényleg jogos a visszaadás. A második esetben meg az eredeti tulajdonos dolga vigyázni az adataira, meg hogy ezeket az információkat kivel osztja meg. Mindenkinek joga van hülyének lenni, csak ezért is viselni kell a következményeket. Jelen esetben azt, hogy a kérvényezőnek adják vissza a fiókot.
Szerintem itt le is zárul a Steam részéről a vizsgálat.
Ha még ezek után is reklamál az ügyfél, akkor (a Steam) a bankhoz tudnának fordulni, hogy az ügyfél keresse meg a Steam-et adategyeztetés miatt. Esetleg nagyobb fiókok esetén tudom elképzelni, hogy ezzel szöszmötölnének. 2-3 játékos fiókkal ezt biztosan nem játsszák el.
-
Иван
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Na jó, de honnan tudják, hogy az a kártya az enyém? Úgy értem,a steamen való regisztrációkor meg kellett adni a nevemet? Már nem emlékszem. Vagy ez hogy van?
Vagy csak szimplán arra számítanak, hogy az igazi tulajdonos tudja a kártya adatait?
"Szerintem csak azokat érdemes felhasználni azonnal, amikkel azonnal játszik is az ember."
Csak olyan játékokat veszek/vetetek,a mikkel játszok is.

-
csaba951
veterán
Ezeket az adatokat mindenképpen jegyzed meg a vásárlással kapcsolatban:
* kártya típusa (Visa/MasterCard)
* a kártyán lévő teljes név
* a kártya számának utolsó 4 számjegyeMeg persze add meg, hogy melyik volt az a játék, amit így vásároltál és mikor történt a vásárlás!
>Ha giftbe veszem meg, attól még ugyanúgy kapok róla számlát
>és igazolásra jó lesz?Persze, hogy jó lesz, a fenti adatokkal együtt! Teljesen mindegy, hogy gift vagy saját részre történt a vásárlás.
Egyszerűen az kell nekik, hogy be tudják azonosítani, hogy ki vásárolt. A legtöbb fizetési mód olyan a Steam-en, hogy így vagy úgy bankszámlához kötődik. Bankszámla nyitáshoz pedig mindig meg kell jelenni személyesen a bankban, ahol ellenőrzik a személyazonosságod.
Amíg betartod a szabályokat addig nem lesz belőle bajod. A trükközőket, és utána nem együttműködőket meg igyekeznek kidobni.
>Mert akkor 100ft-ot bőven megér
Ez is túl sok! A 0,24 EUR az jelenleg kicsit kevesebb, mint 70 HUF!

>meg fel is avatom az új kártyám).
Ha több Steam fiókod is van, akkor ügyelj rá, hogy ne használd ugyanezt a kártyát 2-nél több fióknál! A 3. fióknál már nem fognak engedni vásárolni (ha jól emlékszem egyik fiókon sem), amíg nem ellenőrzik a személyazonosságod.
>Amúgy igen, azonnal felhasználtam őket
Szerintem csak azokat érdemes felhasználni azonnal, amikkel azonnal játszik is az ember. Én év eleje óta már kizárólag csak Inventory-ba vásárolok. Ha megbánom a vásárlást vagy szükségem a játékra, akkor innen el tudom cserélni SteamTrades-en keresztül. Vagy el tudom ajándékozni a barátaimnak.

-
-
csaba951
veterán
2 EUR az túl drága!

Vegyél inkább 1 db Just Cause 2 DLC-t az alábbiak közül:
* Bull's Eye Assault Rifle
* Rico's Signature Gun DLC
* Agency HovercraftEzeknek csak 0,24 EUR darabja. Ha megvan a játék akkor fel tudod használni. Ha nincs meg akkor ajánld fel BlueGift-re vagy Prohardver! (PH!) csoport sorsoláson a SteamGifts-en. Valaki csak örülni fog neki!
Monitor miatt részvétem!

-
csaba951
veterán
Egyszerűen tudni szerettem volna, hogyha nincs good standing státusod (mert nem vettél még semmit vagy csak nagyon régen vásároltál), akkor a kapott gift-ek az Inventory-dban Tradable megjelölésűek-e? Vagyis rögtön tovább tudod-e őket adni?
Van néhány fiókom, ahol biztosan soha nem veszek majd semmit. Viszont időnként szeretném használni cserélésre ezeket a fiókokat. Ezek biztosan elfogadják a gift-eket más fiókoktól, de nem vagyok benne biztos, hogy rögtön tovább is tudják adni.
Ha e-mailben kaptál mindig gift-et, akkor nagy eséllyel rögtön fel is használtad, bekerült a Library-dba. Ha viszont trade-en keresztül kaptad, akkor mindig az Inventory-ba kerül. Lehet, hogy megfigyelted, hogy Tradable státusú-e az adott játék.
-
F.E.A.R. 3 - £3.24
-
csaba951
veterán
Jut eszembe! A gift-eket az e-mail címedre kaptad vagy a Steam Trade rendszeren keresztül jutott el hozzád? Ha tradeltél akkor amikor a te inventory-dban volt, akkor tradelhető maradt az adott gift?
Csak azért kérdezem, mert amíg nem vett az ember semmit a Steam Store-ban, addig nincs "good standing"-je a fiónak. Ekkor pedig nem tudod elcserélni a gift-eket legalább 30 napig. Nálad ez hogyan volt?
-
csaba951
veterán
Gondolkodtam rajta, és ez így szerintem nem lesz jó. Gondlom, hogy az illető a saját fiókjával is használta a kártyáját, csak vett valamit az évek alatt. A kártya adatok pedig rögzítésre kerülnek a rendszerben. Ha nem is a "rendes" csoport, de a security részleg biztosan meg tudja nézni, hogy mely fiókoknál használták ezt a kártyát. És ebből látni fogják, hogy ezek egyike sem volt a te fiókod. Miért pont neked adnák vissza a fiókot? Miért nem neki?
Apukád banki elszámolását is elfogadnák arról a hónapról, ahol látják, hogy megvette az Orange boxot. Gondolom ez meg pláne nincs meg. Esetleg ha elektronikus havi értesítést állított be magának, akkor még van egy pici esély arra, hogy a szerveren még megvan.
Mivel a te fiókodat még nem zárolták, most kellene lépned. Én a helyedben vennék valami akciós játékot vagy olcsó dlc-t. Már 0,99 €-tól lehet kapni ilyet, és akkor lenne bizonyíték a saját nevedre. Fizetni meg bankkártyával vagy PayPal-al tudsz.
Ha nincs kártyád, számlád, akkor szerintük nem létezel, vagy trükközni akarsz valamiért.
-
Иван
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Ezen gondolkodtam én is, mit tennék ha ellopnák.
Orange boxot édesapám kártyájáról vettem: a típusát, nevet tudom rajta, utolsó négy számjegy szerintem már nincs meg, mert azóta lejárt és újat kapott. Lehet ennyivel meg nem esne meg a szívük rajtam.
Több játékot is giftben vásároltattam, és egy számlát (l4d2-ét) el is rakattam az illetővel, a számla meg a gift bizonylat it van a gépemen .pdf formátumban.
Ez elé lenne, vagy nem?
-
csaba951
veterán
válasz
babatag
üzenetére
Suspended Steam Account
Esetleg mostanában VPN-el aktiváltál egy játékot a Steam-en?Igazából akkor vagy csak nehéz helyzetben, ha az összes játékot mástól kaptad ajándékba. Ha van legalább 1 db játék amit te vettél, akkor menni fog a visszaszerzés.
>az én CD kulcsom 1 accounton sincsen regisztrálva.
Béna volt az ügyfélszolgálatos, vagy éppen hiányos volt korábban az adminisztráció, ezért nem szerepel náluk a kulcsod. Multi cégeknél, több millió kulcs esetén előfordul az ilyesmi. Ott is csak emberek dolgoznak, és időnként hibáznak.
Submit a Ticket to Steam Support
If a game was purchased through Steam with a credit card, please provide the following:The Card Type (Visa, MasterCard, Discover, American Express)
Full Name on the Card
The last four digits of the credit card number - Do not provide the full credit card numberIf a game was purchased through Steam using a PayPal account, please provide:
The Billing Name on the PayPal Account
The full Billing Address on the PayPal Account
The PayPal PayerID
The Invoice ID and the Transaction IDRöviden ha bankkártyával vásároltál, akkor add meg a következő adatokat:
* kártya típusa (Visa/MasterCard)
* a kártyán lévő teljes név
* a kártya számának utolsó 4 számjegyeMeg persze add meg, hogy melyik volt az a játék, amit így vásároltál!
-
KubanitoS
veterán
válasz
babatag
üzenetére
Hogy mi lehet a gond náluk, azt mi nem tudjuk megmondani. Igazából gőzöm sincs mi lehet a probléma, én még ilyenről nem hallottam. Csak az Orange Box volt beregisztrálva? Nincs más játékod, amelyet bankkártyával vettél, TF2 cuccot sem vásároltál sosem? Ha valaha már vásároltál, akkor add meg a bankkártyainfódat nekik, az segíthet.
-
babatag
csendes tag
Sziasztok!
Az accountomat kitiltották, mert a steam úgy érzékelte, hogy valaki más is használhatta. Kár nem történt, nem is tudom, hogy tényleg feltörték-e. Minden esetre cseréltem mailt és pw-t és írtam a supportnak. Elküldtem neki a dobozos játékom cd kulcsát, rajta a kézírott ticket key-jel. Ezt az orange boxot regeltem be 1.nek, csak ez az egy dobozos játékom van ezen az accounton, és az accountot az nap csináltam, mikor az orange boxot is beregeltem rá.
Erre a steam azt írja, hogy az én CD kulcsom 1 accounton sincsen regisztrálva. Na ez hogy lehetséges?

Elküldtem nekik vagy 8 Print Screent és scannelést a dobozos játékról és a referencia kártyáról, meg arról, hogy milyen játékok vannak az accomon, ha már ők ezek szerint nem tudják leellenőrizni.
Lényegében olyan segítséget kérnék, hogy mi lehet a gond ott fent náluk, meg hogy mi az amiről esetleg információt vagy print screent küldhetnék nekik? Köszönöm a válaszokat előre is.
-
csaba951
veterán
válasz
GabN73
üzenetére
El lett utasítva a bankod részéről a kifizetés. Ezzel próbálják meg kivédeni, hogy véletlenül 2 (vagy több) alkalommal vonják le ugyanazt az összeget, rövid időn belül. Nincs semmi tennivalód. Vársz 20-60 percet és akkor már gond nélkül meg tudod majd venni.
Ja, a másik dolog az, hogy minimum a teljes, nem akciós árnak ott kell lennie a számládon. Természetesen csak az akciós árat fogják levonni. Na, ez viszont a Steam hibája. Gyakran fog ki az kis pénzű embereken amikor -75%, -90%-os akcióban vásárolnak, és csak minimális összeg van a számlájukon.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Miért van hogy az Age Of online kijelzi hogy frissíteni akar, viszont kivan írva hogy szüneteltetve. Rámegyek hogy frissítse le, erre nemcsinál semmit.
Mi a fene lehet vele?
-
mcwolf79
veterán
Nu, Dark Souls tölthető előre.
Lássuk milyen konzolportot sikerült összehozni a Fromsoftware-nek
Alien83:
Majd dobok, de még most jön lefele,meg szerintem valamikor éjjel lesz játszható, mert 24.-e a hivatalos megjelenés. Ha fent leszek addig,mindenképp meglesem,és dobok fel képeket.
Üdv
Mcwolf -
Alien83
senior tag
válasz
psycroptic
üzenetére
ekem is...én sem tudtam hogy már elérhető.
-
csaba951
veterán
Hoppá! Mától elérhető a STAR WARS: Knights of the Old Republic II Steamen! Nem egy új játékról van szó. Idáig jogi okok miatt nem volt belőle digitális kiadás, csak dobozos változatot lehetett kapni. Valójában ma ez az igazi akciós játék!

Ja, meg a Just Cause 2 megint -75%-os akcióban van.
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat:
Mirror's Edge™ -
albert8
veterán
Azt meg tudja mondani valaki, hogy a guesst passok miért tűnnek el?

-
zolkorsj
csendes tag
Demot kapott a Sleeping Dogs Steamen!
-
olly
aktív tag
Valaki megtudná nekem mondani, hogy honnan van ennyi Revelations 2012 meg zero gear steamgifts-en? Valahol osztogajták, vagy occón hozzá lehet jutni?

(#29749) Youri
Köszi
-
kervantas
aktív tag
Origin support szerintem elég jó. Egyszer a Mass Effect 3-ban nem kaptam meg a commendation packomat, átállítottam a nyelvet angolra és felmentem a support chat-re és kb 5 percen belül megoldódott a problémám.
-
Иван
őstag
válasz
Akos2110
üzenetére
De a support feladata, hogy átirányítsa az illetékesekhez. Ha udvariasan útbaigazítják, egy szava se lett volna Agyzúzónak. Ennyi erővel azonban a szomszéd Dezső bá'-t is megkérdezhette volna.
SZERK
De minimum annyit megérdemelt volna a júzer, hogy egy "we dunno, lul" választ visszakap...
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Akos2110
üzenetére
A support problémája hogy nem képesek érdemben válaszolni semmire, csak copy-paste-elgetnek. Pedig a Steam bevételéből futná azért többre is... Ha egy mondatot írnak hogy ez nem az ő hatáskörül és forduljak a kiadóhoz egy szóval se pampogtam volna, de ha HÜLYÉNEK néznek, azért fogok.
-
-
Иван
őstag
Ha az a kérdés, hogy tudtak-e segíteni - márpedig egy supportnál végső soron mindig ez a legfőbb kérdés, akkor a válasz egy egyszerű "nem".
Amúgy szerintem valamennyire a support feladatköre is ezekre tudni válaszolni. Ha érdeklődő vásárló vagyok, akkor kihez fordulok először? Support. Valamit azért tudniuk kéne arról, hogy mit árulnak.
ui: ez pont olyan, mint a hülye piros bolt, ahol a legtöbb eladónak fogalma sincs semmiről, segítséget kérni tőlük szuiszájd

-
csaba951
veterán
Ráadásul ezekre az értelmetlen válaszokra is 2-3-4 napot kell várni. A napokban több Steam fórumon is erről olvastam, szóval nem csak mi magyarok kapunk ilyen gyatra supportot, hanem másokkal is pont így viselkednek.
Már sokszor gondolkoztam rajta, hogy miért nincs VIP ügyfélszolgálat a Steam-en. Pl. ha idén 500 USD-t (vagy többet) költöttél nálunk, akkor 2-3 órán belül válaszolunk a problémádra. Nem lenne bonyolult megcsinálni, úgyis meg kell adni a Steam fiók nevét.
-
Trine 2 Collector's Edition - €5.00
Trine 2 - €3.25 -
Иван
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Miért lenne büntetendő árukapcsolás? Szerintem nincs ezzel semmi gond úgymond. Ő csak bundle-ben árulja és ennyi.
Ollie: egyetértek agyzúzóval, ha nem is a supportnak kéne erről tudnia, akkor legalább küldjék azt vissza, hogy nem tudnak segíteni, keresse az illetékest.
Ezzel a random automatikus(nak tűnő) válasszal magukat járatják le. -
HS 2142
őstag
válasz
psycroptic
üzenetére
Eddig is megvásárolható volt itt, sőt, már volt rá 50%-os kedvezmény is.

-
psycroptic
őstag
Elérhető a mi régiónkban is a Skyrim igaz elég drága, de legalább már elérhető.
-
Pedro78
senior tag
válasz
nightmare13
üzenetére
Igen, remlik nekem is valami hasonlo. Veszel valami sourceos gamat es kiirja hogy mostantol megvan a source sdk 2006 (?) es le akarja tolteni azt is.
-
csaba951
veterán
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Simán próbáld meg vele megkeresni a kiadót. Esetleg megírhatod azt is, hogy aki ezt szeretné megvenni, az a kiadó miatt kénytelen a warezt választani jelenleg. Erre hátha harapnak...
Egyébként ez jogilag nem számít tiltott árukapcsolásnak, amit büntet az EU? Mert akkor azt is írhatnád, hogy tekintsék át a Microsoft folyamatos vergődését (és százmillió eurós büntetéseit) az EU hatóságok előtt. Gondolják már át, kell ez nekik is?
-
Agyzuzo
addikt
Ad. 1: Miért, kinek kéne tudni erről, ha nem a supportnak?
Ad. 2: Ha nem tudják, írják meg azt, ne ilyen baromságokat... Kulturáltabb support még azt is megírja, kit keressek ilyen kérdéssel.Azt ne mondd már, hogy ez szerintem teljesen normális válasz és egy supportnak ilyennek kell lennie 2012-ben...
-
kervantas
aktív tag
Nekünk kb egy éve még mobilnettünk volt tehát ha akartam volna sem tudtam volna torrentezni (adat forgalom korlátozás fúj), ezért ha játszani akartam meg kellett vennem dobozosan. Anno rühelltem ha Steam-es játékot adtak a GameStar-hoz mert állandóan töltögetett stb, és így rettentően fogyasztotta a keretet.
Aztán amikor bekötötték a korlátlan netet akkor sem lettem kalóz párti, de úgy vagyok vele hogy csak azért fizetek ami megérdemli/ megérdemli és van hozzá multipalyer . Nemrég kipróbáltam a Deus Ex HR-t (torrrent verzió) és annyira megtetszett hogy úgy voltam vele elégedve, hogy úgy döntöttem megérdemlik a fejlesztők a pénzemet, ezért meg is vettem.
Többek közt azért is szerettem meg a Steamet mert eredeti játékokat bagóért lehet megvenni, mindig a legfrissebb verzióra frissít a játék, cloud-saving stb.
Tehát ne úgy értelmezzétek az előző kommentemet, hogy én a warezra esküszöm hanem úgy hogy ha már gyökér a support és nincs mit tenni akkor marad a torrent. (másrészt az agyatlan ctrl+ ctrl+v supportos ember nem érdemli meg a fizetését, tehát nem kell támpgatni) -
Иван
őstag
válasz
kervantas
üzenetére
Amikor megvettem az Orange Boxot, addig szent kalóz voltam, meggyőződve a saját igazamtól és a sok átlag kalóz érvtől (úgyse venném meg, nem okozok kárt stb).
Aztán a steammel fordult a világ, lassan, de fordult. Most már szerintem 2 éve játékot nem töltöttem le torrentről. Igaz, kevesebbet is játszok, de inkább megvárom steamen az akciókat ha nagyon kell.

A steam a sok kis bosszantó hibájával együtt is meggyőzött, hogy van jövő a legális tartalmaknak úgy, hogy mindenki jól járjon. Pedig én anno nagyon makacs és megingathatatlannak tűnő kalóz voltam.
-
Иван
őstag
válasz
Lucas Kane
üzenetére
Telefont megérne, csak Amerikába a számla lehet nem ér neki ennyit. (EU support nincs?).
-
Иван
őstag
válasz
GabN73
üzenetére
Dettó itt is. Amióta HL1-et becsapta ilyen "le van töltve, de nicns megvéve" állapotba, teccik tudni én is elcsábultam egy 900ft-os 1.6 + cz kombóra. Engem is idegesít.
Vagy lusták javítani a bugot, vagy így gyakorolnak nyomást a megvételre (amúgy egyszer tuti meglepem magamat egy Hl1-gyel, karácsonykor vagy szülinapkor, de ne tukmálja rám...
) -
GabN73
addikt
Ez mitől van?
Nem töltök semmit, mostanában így néz ki...
-
csaba951
veterán
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Szerintem a L1 support részben vagy teljesen automatizált. Kulcsszavak alapján valamilyen program válaszol a kérdésekre. Nyilván a gyakori problémákra, a leghasznosabbnak tartott válaszokat küldik. A Google-nak ez sokkal jobban megy.

Az viszont rejtély, hogy miért tart a programnak 2-3 munkanapba amíg válaszol.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Ugyan így jártam velük a múlthéten.
Megkértem őket, hogy töröljék a tárgytárolómból a 3 Super MNC guest pass-t, mert f2p, mindenkinek megvan, nem lehet vele mit kezdeni.
Copy-paste választ kaptam rá (már láttam ezt szó szerint így!), hogy hogyan, miképp tudnak törölni JÁTÉKOT az ACC-omról, és valóban akarom-e, erősítsem meg. Még nem ment nekik válasz. . .
-
beefjeez
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám az eddig szeretett steammel.
Az update sehogy sem futott le, valami olyan hibára panaszkodott, amire a google-ben sem találtam semmit.
Újra kellett telepítenem a steamet, de nem gondoltam, hogy törli a játékaim is a merevlemezről, mert csak a program unistalljára mentem rá.
Szóval nem ért kár, csak nagyon sokáig kell várnom, míg újra játszhatok... -
Agyzuzo
addikt
Na ha akartok jót röhögni... Pár hete itt nyígtam a fórumon, hogy miért nem lehet megvenni pl. a Dungeon Siege 1-2-őt külön Steam-en, csak a 3-al együtt. Nekem megvan a 3, még egyszer nem akarom megvenni, viszont az 1-2-vel is szívesen játszanék, ezért gondoltam megkérdezem a Supportot mi van a dolgok hátterében...
Első levelem:
"1 Message by you on Wed, 8th Aug 2012 1:08 am
Dear Support,I noticed that, in some cases (for example the Dungeon Siege III offer I mentioned above) I can only purchase a game if it comes in a bundle. I already have Dungeon Siege 3 with the DLC, but I'd love to play with the first two parts of the game too... So my question is: why can't I purchase Dungeon Siege 1-2 separately? Is this some kind of legal restriction or steam policy? And this happens occasionally with other titles too (like Master Levels of Doom, etc.). Can you please give me some clarification on this?
Kind regards,
..."Erre jött az okos válasz:
"2 Message by Support Tech Joey on Tue, 14th Aug 2012 10:02 am
Hello,Thank you for contacting Steam Support.
If you are running in Windows Vista or Windows 7, please completely exit Steam, and right-click on the shortcut which you use to launch Steam and select "Run as Administrator."
If you are running in Windows XP, take the following steps:
1) Exit Steam.
2) Go to the "Start" menu, select "Run", type "regedit" and click "OK".
3) Navigate to the following registry key: HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\VALVE
4) Right click and select "Permissions"
5) Check the "Allow" boxes for "Admin" and "System" for both "Full control" and "Read".The remaining steps apply to *all* versions of Windows.
Then, verify the game's files at least once:
Title: Verifying Game Cache Files (GCF)
Link: http://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2037-QEUH-3335NOTE: There may be files that fail to validate. This is normal and can be ignored.
If the issue persists, you may also need to manually run secondary installers required by this game.
First, exit Steam entirely.
Please download and install the latest DirectX update, available here:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=2DA43D38-DB71-4C1B-BC6A-9B6652CD92A3&displaylang=enAlso, please download and install the latest version of PhysX, available here:
http://www.nvidia.com/object/physx_system_software.htmlThen, please install the latest Visual C++ run-time components, as described in the following article:
http://support.microsoft.com/kb/259403If you have not already done so, please install the following .NET framework software packages:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=AB99342F-5D1A-413D-8319-81DA479AB0D7&displaylang=en
-and-
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=9cfb2d51-5ff4-4491-b0e5-b386f32c0992&displaylang=enYou may also try the steps outlined in the "Games do not run after 'Preparing to Launch' FAQ:
http://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=6218-USFX-5568As well as the "This game is currently unavailable" FAQ:
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4595-WEXN-6831If the issue persists and this game is not made by Valve, further support for this title is handled by a third party support department:
https://support.steampowered.com/kb_cat.php?id=87 . Otherwise, please reply to this ticket if you still require assistance."Sikerült nagyon jól megválaszolni a kérdést, nem? Na erre gondoltam írok megint:
"3 Message by you on Fri, 17th Aug 2012 5:16 am
Dear Support,Thank you for the answer, but please read my question carefully, this is NOT what I asked, and my problem is NOT client-related.
"I noticed that, in some cases (for example the Dungeon Siege III offer I mentioned above) I can only purchase a game if it comes in a bundle. I already have Dungeon Siege 3 with the DLC, but I'd love to play with the first two parts of the game too... So my question is: why can't I purchase Dungeon Siege 1-2 separately? Is this some kind of legal restriction or steam policy? And this happens occasionally with other titles too (like Master Levels of Doom, etc.). Can you please give me some clarification on this?"
Links to the specific items (so you can see what I am talking about):
http://store.steampowered.com/app/39190/ - Notice: Dungeon Siege and Dungeon Siege II are available only as a part of Dungeon Siege III offer.
http://store.steampowered.com/app/9160/ - It is only available when purchasing DOOM Pack Complete.So my question is still: why? Is that a legal restriction or steam policy? Why can't I buy these games separately?
Kind regards,
..."És erre ma érkezett ez:
"4 Message by Support Tech Bruce on Wed, 22nd Aug 2012 10:53 am
Hello Richard,The information on the Steam Storefront is the only available information at this time.
Please refer to the Steam News section for the latest news and updates on upcoming Steam titles and content.
Steam News
http://store.steampowered.com/news/Thank you for your interest."
Én feladom, komolyan, ez törvényszerű, hogy supportosnak csak ilyen értetlen szerencsétleneket vesznek fel akik nem képesek másra csak abszolút nem releváns marhaságokat be copy-paste-elni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- nVidia tulajok OFF topikja
- Autós topik
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A fenébe. 

eami