Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
Tomy Yayo
üzenetére
>Amazonon mindegy milyen címet adok meg?
Mindenképpen legyen összhangban:
* állam neve
* irányítószám
* település neve
* utcanév
* házszámLegkönnyebb ha egy hotel címét írod be. Sokan tesznek még így. És ez egész biztosan nem törvényellenes.
>semmi gondja nem származhat+nekem sem
Jelenleg az Amazon nem nagyon igyekszik feltárni, hogy a vásárlóik valóban jogosultak e a játékok megvásárlására. Jó okuk van erre, minden eladás után hasznuk van. És ők nagyon szeretnék ha ez így lenne a jövőben is, tehát nem várható részükről az ellenőrzés szigorítása.
>hawaii címet, ott legalább áfa sincs
Fizetésnél azt az árat írta ki, amit a weblapon láttál? Nem tett rá 4% adót? Ha nem, hát nem! Az Amazon rendszerével nem vitatkozom, naprakészek adóügyekben.
-
Niczo
senior tag
Gamersgate-el kapcsolatban kérdeznélek hogy vettél-e már ott valamit, amit giftként egyből továbbküldtél? Ugyanis egy kollégának vettem egy Morrowindet, amit az ottani Gift Card-dal küldtem tovább e-mail címre. Az mail cím tuti jól lett becopyzva, mégsem kapja meg a játékot már 1 napja. A support már kapott róla ticketet (több mint 24 órája), most van a várakozó álláspont. Szóval egyáltalán működik ezen az oldalon a gift lehetőség?
-
válasz
Bluerainbow
üzenetére
A Gamersgate-et nem érdekli az ilyen trükközés, én is csináltam már. Viszont javaslom, hogy vegyél annyi blue coint előre, amennyibe kerül a játék, és azzal fizess, úgy nem lesz gond a fizetéssel sem.
De amúgy én sem javaslom, hogy a fő fiókoddal tedd (bár én nem félek, de ha mégis gond lenne nem szeretném, ha én lennék az oka).
-
csaba951
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Én a helyedben nem próbálkoznék a fő fiókom adataival! Simán kaphatsz érte egy ban-t. Érdemes egy új fiókon, új e-mail-el, új bankkártyával próbálkoznod. Ha ezek együtt nincsenek meg, akkor hagyd a fenébe!
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Szerintetek a Gamersgate nagyon "megharagudna" a vpn-en keresztul vasarolnek ? Az en regiomban nem elerheto a The Saboteur , viszont amerikai Vpn-el igen.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
csaba951
üzenetére
Ja, erre nem figyeltem, hogy még nem aktív
Köszönöm.Amúgy csak ezért fizettem be erre a körre, a többi nem érdekelt. Lehet megy is BG-re, ha van egyáltalán értelme. Bár nem szeretek bundlikat ajándékozni, az olyan nesze semmi, fogd meg jól, max azoknak okoz kellemes perceket, akik még azt a pár dollárt is sajnálják, inkább rápályáznak BG-n.
-
csaba951
veterán
válasz
Tomy Yayo
üzenetére
Időközben lejárt a kód érvényessége vagy már egy másik vásárlásnál felhasználtad a kódot.
(#31887) DeFranco
Nyilván megadják majd visszamenőleg a korábbi vásárlóknak is. Bár nekem nem egyértelmű, hogy mindenki megkapja vagy csak azok akik legalább 5 USD-t fizettek. Egyébként jelenleg senkinek sincs meg a bónusz, mert csak 8500 db értékesített bundle-tól jár majd, jelenleg 7983 db-nál tartunk -
ayo
veterán
válasz
Ilsyde
üzenetére
na meg milyen rohadt dragan akarnak egy 4 eves jatekot eladni... amugy regen nekem tetszett haverokkal de most kiprobaltam a demot es 10p utan toroltem is a kivansaglistambol. egy golden axe 1-2 vel jobban elvagyok mint ezzel - lehetne egy online belole

nekem pl nem tetszett hogy a moboknak az eleterejet nem jelzi, volt hogy 10 db kis katonat kellett utogetni de egyszeruen par perc mulva kileptem mert nem latom mikor van vege es termeszetesen elegge unalmas volt.
ja es billel sztem szornyu volt, gamepad.
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
desura.com
Csak nem Steam-en próbáltad aktiválni a Desura kulcsot?
-
ayo
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
desura?
gondoltam hogy ezlesz a gond. hat hogy nem steam hanem desura klienshez adjak -
Speeedfire
félisten
Hmmm. Nekem itt a be mine 5-nél nem fogadja el a Blue Bottle Games NEO Scavenger kódját.

-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Most próbáltam megvenni vele a játékokat, de azt írja, hogy not valid... Mi lehet a gond? Amerikai címet adtam meg (anélkül nem is lehetne játékot venni ugye) és a gift codes & promotionsbe írtam, hogy "OCTOFUN1"
-
catroot
veterán
Valaki játszik még a Castle Crashers-el?
Nem tapasztaljátok azt, hogy nem működik a multi? Konkrétan nem talál szervert.
-
Hunork
veterán
Na azért csak megvettem a Frontlines Fuel of Wart, muszáj volt, 5 euró volt...

-
ZsZso
Közösségépítő
Be mine 5 -ben a bónusz játék a Kung Fu Strike.
-
csaba951
veterán
Lehet előtölteni az XCOM: Enemy Unknown-ot annak aki előrendelte. Persze csak október 12-től lehet vele játszani, mert akkor oldja fel a zárat a rendszer.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
k.soma
üzenetére
Nem kell túlvariálni, nincs szükség semmi uninstallra, szerencsére rém igénytelen a Steam kliens a szó jó értelmében. Helyezd át az egész Steam könyvtárat ahova akarod, és első indításkor az új helyén rendbe teszi magát. (Értsd, javítja a registry bejegyzéseket, service-szal kapcsolatos dolgokat, stb.)
Természetesen az mklink-es megoldás is működik. -
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Thief Collection -75% 6,74 euro
-
csaba951
veterán
válasz
Tomy Yayo
üzenetére
Nem egyszerű veled!
Ez a kód egy általános kupon kód, amit a fizetésnél kell beírni, és rögtön látod is, hogy megadja a kedvezményt. Sajnos ennél az akciónál megjegyzi, hogy egyszer már felhasználtad a kódot, így csak 1 játék megvásárlásra tudod felhasználni.
Ha lesz új kupon kód, akkor majd itt megtalálod, mert majdcsak beírja valaki.
-
k.soma
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy ez az mlink-elős dolog még mindig szabályos és működik a steamnél? Mert a steam mappám 40GB-ot foglal a rendszerpartíción és kezd elfogyni a szabad terület a partíción.

-
csaba951
veterán
Szívesen!
Ha csak ezzel a játékkal játszol, mert ez a kedvenced, akkor vedd meg megjelenéskor a boltban. Ha tudsz egy kicsit várni, akkor 1-4 hónap múlva a felsorolt online boltokban is megkapod őket akciós áron.
(#31851) alratar
Origin egyelten szolgáltatása amiben jobb mint a Steam. Az aktivációs folyamatban van egy plusz lépés. Ekkor elárulja, hogy melyik játékhoz érvényes a kulcs, és hogy melyik fiókhoz fogja hozzárendelni. Ha itt Mégsem-et nyomsz, akkor nem aktiválja be a kulcsot. -
válasz
tupacamaru
üzenetére
Kár.

-
albert8
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ha minden igaz kivitelezhető is, bár nem 100%
Annyi a dolog, hogy egy olyan próbálja meg beirni, akinek már megvan és akkor kiirja, hogy duplikált, vagy, hogy neked már megvan. -
Lehet hülyeséget kérdezek, de olyat lehet csinálni, hogy beírok egy kulcsot, amiről megmondja, hogy élő kulcs-e?
-
ZsZso
Közösségépítő
Amazonon 9.99 USD -ért adják a Batman: Arkham Asylum GOTY -ot és a Batman: Arkham City (síma verzió) -t. Steamre aktiválható.
OCTOFUN1 kóddal további 25% jön le az árból ami így 7.5 USD lesz ( ~ 1650 Ft)
-
SityiSXT
őstag
Ez csak azért nem javasolt lépés, mert előfordulhat, hogy az adott játék valami olyasmit is fel akar rakni, ami még nincs fenn a gépeden vagy más verziót rakna fel. A Win7 egész ügyesen szortírozza ezeket a dolgokat (bár ez a WinSxS mappa hízásával jár). Én azt mondom, annyi kényelmetlenséget megér, hogy első indításkor adminként induljon a játék (legfeljebb rögtön kilépsz belőle a főmenünél), hogy tényleg minden rendesen települjön, és ne azt kelljen nyomozni, hogy mi nincs telepítve...
-
Esetleg (nem mindegyik játéknál) van egy fájl (installscript.vdf) az egyes játékok könyvtárában, abban szerepelnek a telepítendő komponensek (directx, vcredist és társai). Próbáld ezt átnevezni, áthelyezni és tudtommal, akkor nem fog telepíteni játékindítás előtt semmit.
-
VGYke
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Köszönöm! Konyhanyelv angolommal: valószínűleg nincs korlát

Más kérdés: megelőzhetem illetve korlátozhatom a rendszergazdi belépési igényeket játékok telepítése majd futtatása előtt azzal, ha előre telepítem a MS DirectX összes bizbaszináját (ami nincs a Win7-ben)?
Ha igen innen indítsam? -
csaba951
veterán
L.A. Noire: The Complete Edition; GameShield Ironwrap & Patcher. Machine limit explicitly not available per Rockstar policy, but is likely unlimited on Steam. Source
-
VGYke
addikt
válasz
SityiSXT
üzenetére
Ismét köszönöm, megnyugtattál hogy nem vagyok 100%-ban gyagyás (50%
)
Valóban, a korábban vásároltakból csak most próbáltam először újratelepítések után a L.A. Noire-t, előzőleg nem volt telepítve (vártam a csiszolt magyarításra).Na de tényleg: kerestem, de nem látom a fától az erdőt: Hányszor lehet a steamen telepíteni, törölni az L.A.Noire játékot?
-
csaba951
veterán
válasz
werszomjas
üzenetére
Hivatalos boltok:
* yuplay.ru
* Amazon USA
* www.gamersgate.com
* www.greenmangaming.com (GMG)
* www.getgames.com
* www.impulsedriven.com
* www.gamefly.co.uk
* www.gog.com (GOG, itt régi játékok vannak, DRM mentesen)Ezekről a helyekről bátran vásárolhatsz. Ha előnyben részesíted a Steam-es vagy Origin-es játékokat, akkor vásárlás előtt nézz utána, hogy aktiválható-e az adott rendszerben a játék. Ezen kívül Yuplay.ru-ból való vásárlás előtt alaposan utána kell nézni, hogy az adott játék nyelvi (csak orosz nyelv) és / vagy régiózáras e (aktiváció / játék csak Oroszországból).
Ha nem vagy biztos, hogy az boltban kapható megfelel-e neked, akkor írj ebbe a fórumba és válaszolni fogunk.
(#31837) sith7
Szerintem már nem lesz belőle bajod. Ha a kedvező ár miatt vásároltál itt, akkor tudnod kell, hogy ezeket az árakat megkapod a "rendes" boltokban is, amikor akciókat tartanak. Szóval nem olcsóbbak, persze csak ha nem tudsz várni 1-4 hónapot egy akcióra.Pl. Amazon USA-n (akciós kóddal) most kapható a Darksider II 18,74 USD-ért, ami augusztus 10-én jelent meg. Az összes kulcs boltban drágábban kapható. (És az USA változat nem régiózáras.)
-
sith7
félisten
Köszönöm a választ mindenkinek, én azt hittem ez egy normális bolt, ugyanolyan,mint a Green Man Gaming , meg a Gamersgate
... szóval én onnan vettem / kaptam / egy F1 2012 kulcsot, de nem VPN - et ... de ha azt írjátok, hogy lopott is lehet, akkor nem tudom mi lesz, ha a másik tulajdonos jelentkezik a dobozzal ... 
Szóval akkor lehet recegni ?

-
Alien83
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Jogos.

#31833 De ő biztosra akart menni.

-
SityiSXT
őstag
Az L.A.Noirenak van valami GameShield (vagy mi a szösz) védelme, az mindig rendszergazdai jogokat fog kérni. Legális kerülőút nincs, vagy rendszergazdaként futtatod, vagy sehogy. Sajna még mindig nem divat pár fejlesztőnél a Windowsos fejlesztési alapelvek maradéktalan betartása - vagy a másolásvédelmek kiagyalóinál, nem tudom.
-
Alien83
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Steam.

-
VGYke
addikt
válasz
SityiSXT
üzenetére
Köszönöm válaszod. Az az érdekes, hogy újratelepítés előtt is ilyen volt a felépítés (rendszer itt, steam ott + korlátozott fiókból játszom) és csak 1-2 régi játékkal gyűlt meg a bajom, a megoldásról itt írtam.
Újratelepítettem a steamet, kár volt.
Összesen 2 játékkal próbáltam; Alan Wake és L.A. Noire.
Alan Wake immár rendesen elindul rendszergazda kódkérés nélkül is, ő valami extra bizbaszinát telepített magának, ahoz kellett a rendszergazda, de telepítés után már nem kéri.
Bukásom a L.A Noire. Ő kér egy Rockstar Games Social Club extra bejelentkezést. Bejelentkeztem a klubba rendszergazdaként, ennek ellenére korlátozott fiókból indítva a játékot, rendszergazda jelszót kér, ha nem adom meg, nem indul el a játék.
Egyenlőre uninstall a L.A.Noire.Pótkérdés: hányszor lehet telepíteni-törölni a L.A.Noire játékot?
A fenti problémába belefutott már valaki és talált megoldást? -
csaba951
veterán
Ekkor általában te nyertél!

Azért leírok még néhány dolgot amit érdemes mérlegelned. Tavaly a MW3 megjelenésekor több kamionnyi játékot loptak el a bűnözők. Nyilván el is adták őket az utolsó darabig valahol. Semmi garancia nincs rá, hogy 1-2 hónap múlva még létezik a bolt. A fizetésnél megadott adataiddal akár vissza is élhetnek (bár erre még nem halottam példát).
Korábban én is vásároltam ilyen kulcsos üzletekből. Volt olyan, hogy a küldött kulcs nem volt jó, már be volt aktiválva másnál. Volt olyan is, ahol nem küldtek kulcsot. Egyik cég sem reagált a folyamatos reklamációmra, hetekig. Végül sikerült visszaszereznem a pénzem, de nem ment könnyen. A legtöbb bolt simán azt csinálja, hogy megvásárolja Oroszországban a dobozos változatot, és ezt adja el haszonnal. Viszont te is vásárolhatsz hivatalos orosz boltból, legálisan, olcsóbban.
Ezek miatt mára teljesen felhagytam az ilyen boltokból való vásárlással. Most már kizárólag hivatalos boltokban vásárolok. Mindig találni valahol valami jó akciót, tehát anyagilag nem járok rosszabbul. Még soha nem kaptam használt kulcsot vagy hogy nem kaptam meg a kifizetett játékot. Az ügyfélszolgálatokat még nem próbáltam, mert soha nem volt rájuk szükségem, így erről nincs tapasztalatom.

Tehát azt tanácsolom, hogy inkább várj egy jó akcióra valamelyik hivatalos boltban. Anyagilag sem jársz rosszul, és ha valami gond van, ők biztosan reagálni fognak a problémádra.
(#31828) BigBlue69
+1
Valamint mit csinálsz, ha nem fogadják el a képet, és kérnek mondjuk egy közös képet, amin látszik a lemez, a kézikönyv, az aktivációs kulcs? Persze bele lehet photosopolni a hibajegyszámot, de ezt én rögtön account ban-t adnék.Egyébként volt olyan bolt, ahol ilyet ígértek, aztán mégis egy sima szöveges e-mailben küldték a kulcsot. Az eredeti meg szerintem már nekik sem volt meg.
-
-
csaba951
veterán
válasz
werszomjas
üzenetére
Ez az oldal egy sima kulcsokat árusító oldal. Nem hivatalos bolt. Bizonyára nem a véletlen műve, hogy nincs sehol feltüntetve a cég adószáma, székhelye, telefonszáma. Gond esetén lehet, hogy nem válaszolnak az e-mailjeidre, és nem hajlandóak visszaadni a pénzedet. Az alacsony árért cserébe te ezeket a kockázatokat vállalod be.
Vita esetén a Steam aligha fogja elfogadni egy cdkulcs oldal "számláját".
-
kervantas
aktív tag
-
maross
nagyúr
válasz
SenorGrande
üzenetére
Köszi, igen, erre gondoltam.
-
Agyzuzo
addikt
Na, megvettem a daily deal-ben ezt a Cursed akármit, hogy büntessem magam valami gagyi gámával, erre csak ez nem ajánlja fel hogy máshová települjön... Valakinek van tippe, hogy miért?
Pedig már kezdtem örülni az új fícsörnek, de úgy látszik egyelőre szelektív a dolog. 
-
SenorGrande
senior tag
válasz
maross
üzenetére
Really Big Sky nem tudom mekkora, ha nem gond, töröld le, indítsd újra a klienst, és töltsd le újból. Hátha. . .
Könyvtárak alatt a kliensbeli kategóriákra gondolsz?
Azt, hogy melyik játék melyik kategóriába van téve, a . . .Steam/userdata/<ID>/7/remote/sharedconfig.vdf tárolja, ami egyébként szinkronizálódik a felhővel is.
Kliens futás közben érdemes bemásolni a fájlt, és újraindítani, mert bezáráskor szinkronizál, indításkor csak letölti. -
maross
nagyúr
Egy-ket kerdes steam klienssel kapcsolatban:
Really Big Sky Paused : 8276545792205% of 222.9 MB, nem tunik el, idegesit, mit csinaljak vele? szerk: hiaba nyomom a folytatast, nem csinal semmit.
Mas: van egy csomo jatekom, csomo konyvtarba rendszerezve. Hasznalom neha a laptopon is a steamet, mivel az van a tv-re kotve, es parommal kozos jatekokat azon jatszanank. Namarmost pl legutobb is beleptem, aztan vissza a rendes pc-men, es a konyvtarak mar megint valami regebbi allapotba rendezodtek vissza, es kezdhettem megint szortirozni oket. Van erre valami megoldas? Pl atmasolok valami aktualis gepemen tarolt filet, es megelozom a bajt?
-
SityiSXT
őstag
Szerintem nézd meg a Steam mappádon a felhasználói jogokat, mert van egy olyan érzésem, hogy nincs meg minden jogod ott (jobb klikk a mappán, tulajdonságok, biztonság, majd a sima user felhasználói fiókodnak biztosíts teljes hozzáférést, és ezt érvényesítsd az almappákra is).
A türelem pedig kivételes erény...

-
VGYke
addikt
Erre a kérdésre egy őstag, PH! addikt, hozzáértő guru?
Döntenem kellene hogy előlről kezdjem az újratelepítéseket, vagy ne!
Az az érdekes, hogy újratelepítés előtti rendszerem és felépítése (Win7, stb=SSD, pl. Stema=HDD) ugyan ez volt és nem voltak gondjaim.
Tud valaki segíteni? -
olly
aktív tag
Az Amazon-on nemtudok sehogysem paypal-al fizetni? Mivel bankkártyám nincs, így egyik ismerősömtől kapom a pénzt rá.. de most pl a bf3 7,5$ ami jó ár érte.. csak ugye nemtalálok olyan fizetési opciót, hogy paypal. :\
az offért bocsi, azért írtam ide, mert úgy gondolom, itt többen fordulnak meg naponta. -
AxBattler
félisten
Kérdésem lenne!
Mostani gépemen a c:\-n volt a Steam, és a játékok is, viszont költözök, és az új gépen a d:\-re szeretném tenni a cuccokat.
Ez hogy megy? Minden a d:\-re megy, vagy csak a játékok, a Steam meg a c:\-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Asztalos klub
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszönöm.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami