Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
Joccc07
üzenetére
ilyen formábam nem régóta kéri, tehát minden egyes vásárlásnál kiírja ha add meg kötelezően az adatokat, vagy éppen nézd át h jók e... de ami vicces az az h marketes vásárlásoknál is
pár centes tételeknél! jellemzi ezt az országot, lassan már a nyugdíjat fogják megadóztatni 
-
wjbhbdux
veterán
látom a steamet és elérte a nav vagy vmelyik társa, mert már pontos címet kér a walletes vásárláshoz is mondván hogy jelenteniük kell magyarországon..
-
-
Źşë'
addikt
kíváncsiságból rákerestem és:
Duke Nukem 3D-dobta ki rá
-
Źşë'
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
hol írtad be a számot? nekem mindig azt a piros hátteres "No app was found matching this AppID.
That’s all we know." üzit dobja, ha a számot oda a ~bal felső sarokba beillesztve keresek rá :s/azt hiszem megvan - sub/a szám - így már működik
-
Golden9
veterán
Van már Gabe Newell Simulator 2.0 is.
Szerk.:
Most 3,49$-os, Asgardian Squad Bundle-ban. -
Spet
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
És esetleg a unknown package 26509-ről találsz információt? Mert nekem pár napja nem sikerült.
-
Źşë'
addikt
akkor lehet ezért szar nálam is az inventory meg a steamdb-n is... next day survival-ra most pl OST-ot ír, OST-ra meg a játékot...

-
Nálatok is szar a steam?
-
-
-
Segal
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
A zöldséges szerint is minden gyümölcs amit árul mézédes
A VPN végett az egész profilodat törölhetik, ezt gondold végig mielőtt belevágsz
-
-
sith7
félisten
Hogyan tudom azt kikapcsolni, hogy amikor egy ismerős belép - kilép egy játékból, ne dobálja fel folyton ?
A barátlista beállításban minden ki van kapcsolva. -
Segal
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Én nem erőltetném a dolgot
-
Üdv.
Látom az összefoglalóban, hogy tiltott a VPN, de azért ez a kérdés még hátha meríti ki a trükközés fogalmát:
Szerettem volna venni egy játékot (Alyx) steam gift-ben, de mint kiderült vpn-en kellene intézni, mert orosz gift, vagy mi a fene, ha jól értettem.
Az eladó viszont azt mondta, hogy legális, mellesleg van pár pozitív értékelése.
Most akkor ez legális vagy sem?
Esetleg a fiókomra pályázhat ilymódon? -
De4d
őstag
válasz
Skilly
üzenetére
Elvileg nem szabadna semmi ilyen segéd programot használni, és anno terjengett hogy egyesek bant kaptak, de csak VAC-ot használó multis játékoknál. Ebből mi igaz mi nem, nem tudom. Ha pénzt akarsz belőlük csinálni akkor semmiképpen se drágakövekké alakítsd, mert 1000 drágakő 35 cent a piacon(zsákban). Nem tudom milyen játékok kártyái de ha átalakítod gondolom 5-20 drágakő/kártya ha csak 1 centért adnál el őket már többet hoznak.
-
Skilly
aktív tag
Sziasztok!
A mai napon rávettem magam, hogy elindítsam az Idle Master progit. 4-5 óra leforgása alatt ki is farmolt nekem 140 darab kártyát. A steam ezért bannolhat vagy kaphatok valami büntetést? Sokszor csinálta azt, hogy pár percenként más játékot indított el, gondolom az alap beállítások miatt. Tehát kaphatok ezért valami büntetést?
A másik kérdés, hogy a kártyákat külön adogassam el vagy inkább csináljak drágakövet amiből csomagok készülnek és azokat adom el?
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv Skilly
-
Mengele
tag
Hi
Nem tudok a Steam -en vasarolni mert azt irja ,hogy masik tranzakcio fuggoben.
Elozo vasarasnal kifagyott a steam.A Helpet elore is koszonom
-
Golden9
veterán
Aegis Defenders
Ingyen megtarthatod, ha máj. 23., 19:00 előtt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat. -
Serpiko
addikt
Tavaszi nagytakarítás 500 Xp nem is volt nehéz megszerezni

-
Piftuka
veterán
Talán mert arra számítanak, hogy mindegyik napon játszol ténylegesen az egyik ajánlott játékkal legalább.
Én pl. fentebb ezért kérdeztem, hogy szükséges-e mind a három minden nap, mert az sok volna.
De nosztalgikus érzéseket keltett, hogy az egyik sorban az első három Steam játékomat ajánlja. Pusztán csak emiatt játsszom majd megint kicsit a legelsővel.
-
Źşë'
addikt
mondjuk nem értem h erre az egész "eventre" miért adtak 1 hetet

-
Olomlovag
tag
Üdvözlet!
A Tavaszi nagytakarításon belül a Remote Play Together szobácskát, hogyan lehet megcsinálni, ha nincs Steam-es barátom, vagy ez is olyan lesz, mint a többi Kitűző pontgyűjtős, amihez szükséges legalább egy barát? Mint pl: A Steam közösségi feladatoknál, adj egy barátot a barátlistádhoz, vagy írj megjegyzést egy barátod képernyőmentéséhez?
Köszönettel
Olomlovag
-
Piftuka
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Nálam is előfordult már egy másik játékkal. Egy-két hétig, bármikor nekifutottam, így elhasalt a telepítés.
Aztán egyszer az X-edik telepítés sikeres lett.
Hasonlóan megszenvedtem a "Train Simulator 2020"-szal is. Az első indításnál frissítést akart telepíteni, de az mindig elhasalt egy hibaüzenettel.
Aztán sokadik hét után egyszer csak jó lett.
A" hiba a Steam készülékében" van...

Szerk.: Ezek szerint nem minden esetben. De jó tudni a fenti info-t! -
esezmiez
tag
Elég az egyiket.
"Játssz az egyik játékkal, amit a szobákban ajánlok..." -
ProEvoFan
nagyúr
A Witcher 3 letöltés megszakad, nem tudom leszedni a játékot.
Töröltem már 2x, majd újra próbáltam letölteni, de nem lett jó.
Steam újratelepítés is megvolt.
Ezt a hibát írja ki. [kép]
Valakinek van valami ötlete mi a fészkes fene lehet ez? -
Czmorek
aktív tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Azt figyeltem meg még a steam újratelepítése után is ,hogy automatikusan kitöltötte azt a mezőt email címmel...
Így benéztem... -
esezmiez
tag
Elindult a tavaszi nagytakarítás.
-
Assimilator
őstag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Köszi az infót! Meg a többieknek is!

-
LattilaX
tag
!! FREE !! 10 Second Ninja X [link]
https://store.steampowered.com/app/435790/10_Second_Ninja_X/ -
Segal
veterán
válasz
Czmorek
üzenetére
Én mióta használom user nevet kell az tuti, de átérzem a problémád. Én egyszer jártam úgy egy másik kliensnél hogy volt rajta egy játék és azt vettem meg. Küldte is az eladó a belépéshez az adatokat. Az egyetlen dolog amire nem figyeltem (tulajdonképpen akkor tudtam meg hogy ilyen egyáltalán létezik
) hogy gmail.com helyett gmail.hu volt az emailcím. Ment is a fejvakarás hogy miért nem enged be a kliens 
-
eami
Topikgazda
válasz
Czmorek
üzenetére
windows user esetleg ékezetes? ha nem, akkor ez tuti vmi más tiltás lesz, vagy Windows vagy router vagy ISP.
ja meg egy ötlet: steam user névnél számít a kis és nagy betű is, illetve nem tudom milyen régen léptél be, de évekkel ezelőtt futottak bele páran abba hogy a steam user név nem egyenlő a steam profil névvel.
-
-
phenomHUN
senior tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Nem lehet sajnos (ahogy Steam VR-t sem
) -
Gift Card-ot nem lehet venni sehogy steam walletből?
Vagy csak nagyon el van dugva valahol?
-
Fuel
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy a Steam profilomra írt hozzászólásokat vissza tudom-e hozni amiket én töröltem ki? Esetleg a support foglalkozik ilyesmivel?
Előre is köszönöm!
Üdv.
-
SenorGrande
senior tag
Érdekes ez, néha már azt hiszem, hogy kliensből is meg szolgáltatásból is valami kiemeltet kapok. Nem szokott egyikkel sem problémám lenni, nem bugos a kliensem, örömmel használom az új felületet, ha játszani akarok, tudok. Persze, a keddi ütemezett maintenance alatt lerohad, de nagyjából ennyi.
-
Czmorek
aktív tag
Helló!
Ma próbáltam volna belépni a fiókomba, de a telepített steam nem fogadja el a jelszavam.
A webes felületen be tudok lépni vele.
Csináltam egy új fiókot, és azzal is ugyanígy jártam.
Windows saját tűzfalán kívül nincs más telepítve, windows tűzfalat kikapcsolva sem tudok bejelentkezni.
Mi lehet a gond? -
Golden9
veterán
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Nincs fent a demója
. Ha lenne, akkor ezen a címen lenne fent.:
https://store.steampowered.com/app/681390/ZomDay_Demo/ -
Jinxb1rd
addikt
Ebből elvileg van demó is, ha rákeresek az áruházban, azonban valahányszor ráklikkelek a teljes játékot dobja be. Valamit rosszul csinálok?
Hogy tudom a demót feltenni? -
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Azt én is láttam, hogy több mindent lehet állítani, több fiókot tudsz egyszerre stb, elismerem ezek hasznosak, de én nem nagyon akartam rá időt szánni. Amúgy is csak egyszeri alkalomra kellett, meg mivel már használtam az Idle Master-t korábban, az nekem egyszerűbb megoldás volt.
lkristóf: Na igen, úgy a legjobb futtatni az egészet szerintem, nem pedig közvetlen egy gépről.
-
lkristóf
senior tag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Én az ASF-el teljesen elégedett vagyok egész nap mehet egy raspberry-n.

-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
ASF-ben is van beállítás, ami hatással van a farmoló algoritmusra: HoursUntilCardDrops.
Reszletek itt: Performance. A GUI confignál a kis kérdőjel kiírja, hogy mi mit jelent.
Én ASF-et preferálom, mert sokkal inkább testreszabhatóbb, sokkal több funkcióval rendelkezik. Másodlagos accountok automatikusan továbbküldik a fő profilra az inventoryba került dolgokat, egyszerű chatparanccsal aktiválok kulcsokat a fiókjaimon, meg még megannyi feature.
De mondom, ez csak az én preferenciám. Én akkor hagytam ott az IdleMastert, amikor a fejlesztője nem vitte tovább a projectet. De, ahogy látom, valaki forkolta, úgyhogy aktívan fejlesztik tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Chieftec iArena GPC 600S 600W tápegység
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pár centes tételeknél! jellemzi ezt az országot, lassan már a nyugdíjat fogják megadóztatni