Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Nem, én úgy értelmezem, ha megvan az eredeti Serious Sam 1 HD és Serious Sam 2 HD, akkor benne lesz ebben a fusion packban is, mert ezek nem ugyanazok a verziók.
-
válasz
Serpiko
üzenetére
Én a három Tomb Raider játékkal (Legend, Anniversary, Underworld) szemezek eddig. Mondjuk azért azt hozzá teszem, hogy nem minden játékkal játszok amiket ilyenkor megveszek

bepken: Én "zaklatnálak", csak sajnos nekem kell a steam pont

Egy kérdés: látom a Serious Sam HD le van árazva, ami tartalmazza a HD First Encounter-t, meg a Fusion 2017-et. Azt írja, hogy ugye ebbe benne van a HD First/Second Encounter, meg a harmadik rész is. Szóval lényegében 3 eu-ért megkapom mind a három játékot ?
-
Serpiko
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Bizony vannak csemegézek is lehet ezt beszerzem Sniper: Ghost Warrior 3 ennyit megérhet nekem.
-
Golden9
veterán
The Sims 4 - Három napig kipróbálható.
-
Golden9
veterán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Olyant kell venni, ami HL áras, és 1000%, hogy nem fogja az Epic ingyen osztani, mint pl.:
Agony UNRATED -78%
12,49€2,74€ HL Steam
Cockwork Industries Complete -75%8,99€2,24€ HL Steam
-
-
Golden9
veterán
Dead by Daylight - Két napig kipróbálható.
-
bepken
veterán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
2 óra múlva indul
-
Halloween Sale-ről lehet már tudni valamit ?
-
Golden9
veterán
Öt napig ingyen játszható a Warhammer: Vermintide 2.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Bajgunar
üzenetére
1. Nem vagyok gmail fan, de a leírtak nem a gúgli hibája, ha hotmailre / akármire kevesebb accountot regisztrálsz (kevesebb helyen adod meg az interneten) akkor nyilván kevesebb spam is fog érkezni. Az sem mindegy, hogy a @ két oldala mennyire könnyen szótárazható, így a spambotok által random generált email címek mennyire találják el pont a tiédet. Másrészt gmail címe több mindenkinek van, mint hotmail + outlook együttvéve, így potenciálisabb célpontot is jelentenek.
2. Nagy valószínűséggel azért kaptad vissza a jelszavadat emailben, mert arra az email címre regisztrálsz sokféle accountot, és az egyik szolgáltatás ahol az adott account volt, feltörték, és megszerezték az ottlévő user adatbázist a jelszavakkal együtt. Anno a dropbox járt így pl. Ezért nem szabad ugyanazt a user/pass-t használni mindenhol, mert ha egy helyen megtudták, akkor megtudták az összes accountod belépési azonosítóját.
3. Ha email, és nem magadnak csinálsz egyet, ajánlom a protonmailt, mivel a hotmail és az outlook is ugyanúgy követ és egyéb minden adatot is gyűjt.
-
Źşë'
addikt
egyébként azt egyáltalán látni valahol hogy ki milyen email címre regisztrált? eleve hogy céltudatosan járnak el steam fiók és email cím tekintetében?
-
Bajgunar
senior tag
válasz
Vibalazs
üzenetére
Én pl eleve a gmail-es fióko(ka)t végképp ilyen bóvli, lényegtelen oldalakra használom!
Ami fontos, hivatalos, lényeges, csakis hotmail.com -os. Vagy outlook-os.
Érdekes mód hotmail-be olyan szűrőt csinálsz, úgy tiltasz dolgokat, mint a huzat. Megint érdekes, hogy míg gmail-be hetente ~100 spam is landol, addig hotmail-ben, jó, ha van 8-10 havonta!
Múltkorába kaptam pl gmail-en olyan spam-et, hogy tudják a jelszavam!!! És itt érdekes
a jelszavam ~felét vissza is írta! S azzal "zsarolt", hogy ha nem fizetek xy összeget, akkor elküldi, 10 ismerősnek, hogy milyen poresz oldalakat nézegettem!!! Mert rögzítette a monitor képét, meg a webkamerát! Nah itt kibukott a dolog, hogy eleve nem jártam semmiféle poresz oldalon. A másik, hogy nincs webkamerám.
Viszont az, h honnan tudta a jelszavan (~17 karakteres) első 7 karakterét?
nah az érdekes volt...
Persze töröltem, nem foglalkoztam vele...
Mégse kapott egy ismerősöm se semmiféle emailt...
Jah. Mert nincs is. Gmail totál le van húzva. Se ismerős lista, se semmiféle rögzítés, nyomkövetés, helymegosztás, ajánlás, mentések, névjegyzék is csak 2 embert tartalmaz... Én gyűlölöm gmail-t. Drive-ot is nagyon ritkán használom. Nekem az se felhőzzön semmit.
Szóval gmail-es fiókhoz adott acc-on, nem csodálkozok.
Steam is pl nekem a hotmail-esen van.
Hotmail is eleve 20 karakteres, steam is 17 + telefon guard.
Hát... Érdekes az eseted. -
Vibalazs
tag
Egyenlőre befejeztem részemről a keresést, hogy miért történhetett.
Ami még érdekes, ha küldök magamnak Teszt1 szöveggel levelet azt egyből megkapom. Amikor csak ez volt beleírva: Steam. Ezt már nem kaptam meg. Majd küldtem egy Teszt3 -at is amit szintén egyből megkaptam. Majd rá fél percre megérkezett a Steam szó is. Viszont ez már a kukában kötött ki. Pedig ugyan arról az email címről lettek küldve.
-
Vibalazs
tag
Gondoltam én is erre, hogy nem e esetleg a gmailt törték fel. Viszont kétlépcsős azonosítás van bekapcsolva. De nem jelzett, hogy lenne bármi is. Bejelentkezett előzményeknél sincs új vagy gyanús tevékenység. Jelszót már megváltoztattam
Ellenőriztem a gépet 2 különböző vírusírtóval és nem talált semmit.
-
Ga3rieL
senior tag
hát ez baromi jó
mi a sz@r,hogy még a twitchre sem tudok belépni, hogyha aktív a kaspersky???? ki offolom őt, és akkor már jó???? ez mibaja???? -
Ga3rieL
senior tag
válasz
Ga3rieL
üzenetére
hát valami nagy hiba lett a kasperskyvel. mert rámentem a store-ra, és nem akarja betölteni a dolgokat. kiléptem belőle megint, és most 1-2 betöltött a store. wtf???
Executioner KÖszi
-
Executioner
tag
válasz
Ga3rieL
üzenetére
Nálam működik. Uplay topik.
-
Ga3rieL
senior tag
Helló, bocsi. Van itt aki használ uplay-t? Ha igen, neki is tegnap óta fennáll ez a hiba, vagy csak nálam? És amúgy kerestem a uplay topikot, de nem találtam eddig. Pedig rendesen a google-ból is megszokott lenni, de most ott sem dobta be :/ Valaki esetleg?

Ahha, stornó a kérdés. Érdekes módon csak úgy fogtam, reflexből is bezártam totálisan a kasperskyt,hogy nefusson. és érdekes módon, megpróbáltam elinditani a uplayt, és lám, bentvagyok. Ez mivolt most akkor ?
-
Bajgunar
senior tag
válasz
Vibalazs
üzenetére
Vmi szutyok progi futhatott a gépeden, ami tartalmazott vmi keyloggert, s ellopták a neved, jelszavad, mikor beírtad. Vagy akár ip cím alapján flood-oltak, s figyeltek miket pötyögsz. Beírtad neved/jelszavad, s mar tudták is.
Nemtom hogy. Nekem (nekünk) anno volt 3 TS szerverünk. Engem floodoltak valahogy... S mivel admin voltam, ellopta nevem, jelszavam. Majd elvette admin jogot, s szétcseszte a szervert.
Ok... Ts szervertől lekérni log-ot. Meglett ip címe, az alapján szolgáltatónál haver megmondta kié az előfizu
, plusz a telszám. Már hívtam is a vonalason.
Felvette!!! 
(~10 éve volt.) -
Vibalazs
tag
válasz
pingtest
üzenetére
Én nem adtam ki senkinek sem. Otthon saját gépemen voltam belépve. Pedig mostanában volt újratelepítve a Win10 is. Vásárolt Windows kulccsal. Programokat, kb 1 hónapja nem telepítettem. (Hangkártya hivatalos alaplapi oldalról).
Egyenlőre vírus keresést futtatok és dobok ki mindent ami internethez csatlakozott.
-
Vibalazs
tag
válasz
Apollo_21
üzenetére
Erről az oldalról lenne szó: https://help.steampowered.com/hu/
Elvileg ez az eredeti. Amikor másik gépről, böngészőből lépek be mindig küldenek egy új emailt. Amiben egy random kóddal kell visszaigazolnom, hogy én kezdeményeztem.Na de ilyet nem küldtek. Valamiért még is @mail.ru címem van.
Az 1 euro -t azért kérték mert nem tudtam a jelszavam az email címem. Így a kártya utolsó 4 számát kérték. Az utolsó vásárlás időpontját. Inkább képpel:

Szerk.: most nézem, hogy nem e spam mappába landolnak-e a Steam Support levelek. De nem. Hanem a kukában.
-
esezmiez
tag
Én azt sem értem, hogy a steam-es belépésnek mi köze az e-mail címhez.
-
-
Źşë'
addikt
válasz
Vibalazs
üzenetére
mondjuk az fura hogy steam közelében sem voltál 2 hete és így lettél feltörve, gyanús linkre nem kattintottál az elmúlt napokban esetleg? cs:go's linkek, cserelinkek és kamudolgoktól mindenkit óva intek, érdekelne hogy miként történhetett, sokaknak esetleg hasznos lenne a miként történhetett a dolog magyarázat
-
Vibalazs
tag
Hali!
Már próbáltam felvenni a kapcsolatot a steammel is. Viszont visszaigazoló emailt nem kapok.
Kezdem az elejéről.
Meglett változtatva a jelszó egy sokkal bonyolultabbra mivel úgy itéltem meg, hogy egy sokkal erősebb jelszó biztonságosabb. Steam Guard bekapcsolva van. Ami szól ha bármi változtatás történik. Sajnos nem szólt. Egy nicoleoconner8975797@mail.ru címről törték fel a profilomat.Steamre beszerettem volna lépni és azt írta nem található @gmail.com -os email címem. Nagy nehezen sikerült megváltoztatni a jelszót és sikerült is belépni. De nem én kapom az emaileket.
Másik problémám viszont az, hogy elvileg bármi módosítás történik kell kapjak valamilyen formában értesítést sms, email stb. Most az illető/k vagy hozzá fértek a telefonhoz, ami nálam volt vagy feltörték az email címemet is. Amin 2 lépcsős azonosítás van beállítva. Viszont innen sem kaptam semmilyen értesítést. És bejelentkezési nyomát sem látom. Talán a Steam -et játszották volna valahogy ki? Semmilyen formában nem kér visszaigazolást?
Fórumon próbálom felvenni a kapcsolatot. Visszaigazoló emailt semmilyen címre nem kapok. persze az 1Euro-t leveszi.
Elnézést ha nem ide kellenne írnom. De már kezd egyre jobban aggasztani ez az egész.

szerk.: még azt hozzá tenném, hogy nem voltam belépve kb 1-2 hete. 2 napja történt.
-
Golden9
veterán
F1® 2020 - Három napig kipróbálható.
-
Golden9
veterán
Két napig kipróbálható a Europa Universalis IV.
-
Golden9
veterán
Fallout 76 - Négy napig kipróbálható.
-
Golden9
veterán
Golden Axed: A Cancelled Prototype - Mai Sega
-
Golden9
veterán
Streets Of Kamurocho - A mai Sega játék.
-
Golden9
veterán
Endless Zone - A mai ingyenes Sega játék.
-
Golden9
veterán
Negyed óra Sega stream nézésért adják most:
Sonic Animated Avatar
SEGA 60th Anniversary Frame
SEGA 60th Background
SEGA 60th Mini BackgroundAnyuuu, ők együtt játszanak?
-
-
Bajgunar
senior tag
KÜLÖNLEGES AJÁNLAT!
#AKCIÓ
Company of Heroes 2
Steam -en 1, --€
Az ajánlat vége: október 19. -
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
Monster Truck Championship Patriot Pack
Ingyen megtarthatod, ha okt. 29., 18:00 előtt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat.Total War: SHOGUN 2 - Battle of Kawagoe - Új, ingyenes DLC.
-
Mart10000
aktív tag
válasz
Golden9
üzenetére
Mintha valamiért nem igazán jótékonykodnak a Total War játékok ingyenes kipróbálási lehetőségével. A Warhammer 2 volt már máskor is. Legutóbbi időszakban talán pont tavasszal volt lehetőség vele játszani és kedvezménnyel behúzni, aki akarta. Ahhoz képest szűkmarkúan kezelik ezt a lehetőséget úgy, hogy a Shogun 2 óta nincs kiadás demóban.
-
Golden9
veterán
Három napig kipróbálható a Total War: WARHAMMER 2.
-
Sziasztok,
Ha veszek egy csomagot, amiből 1-2 elem már meg van nekem, akkor azokat megkapom újra a könyvtáramba? -
Golden9
veterán
Két napig ingyen játszható a Prison Architect
-
Golden9
veterán
válasz
Serpiko
üzenetére
Most a másik fiókomhoz hozzáadtam a Sonic The Hedgehog 2-t, de a könyvtárban a
SEGA MEGA DRIVE AND GENESIS CLASSICS jelent meg, és abban van bent DLC-ként. -
Golden9
veterán
Sonic The Hedgehog 2
Ingyen megtarthatod, ha okt. 19., 19:00 előtt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat. -
MrTwister
őstag
-
esezmiez
tag
Micsoda fesssztivál. Nem győzöm kapkodni a fejem.
-
Ga3rieL
senior tag
Helló!
Olyat lehet, hogy a felhőbeli mentést felül íródik, ha új profilt csinálok? És azt a profilt is felküldöm a felhőbe? Vagy összeakad, és kuka lesz? És új névvel csináljak mentést? Vagy hogy?
-
Golden9
veterán
AppGameKit Classic: Easy Game Development
Ingyen megtarthatod, ha okt. 5., 19:00 előtt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat. -
válasz
fatal`
üzenetére
Nem erre gondoltam... mondok egy példát, pl van az ASF program, ami a kártyákat farmolja, ha beállítod neki a token-t, utána nem kell mindig belépni és magától tudja menedzselni a fiókokat, akár egymás között is... tudsz tranzakciókat csinálni stb. A böngészőben mikor bejeleölöd, hogy jegyezze meg, hasonlóan jár el... stb.
Tehát, ha elcsórnak egy ilyen token-t, akkor hozzáférnek a fiókodhoz jelszó és akármi nélkül...
Ha pedig bent vagy akkor email csere már csak egy modosítás és még egy azonosítás amire a token akár jó lehet ismét. Ha pedig az a módosítás végigment sikeresen, már ővék minden, és bármit tudnak módosítani az új mailcímmel, a guard és minden más leszedhető róla, mert van opció hogy nem éred el és akkor a steam azonosít ahogy tud, pl az új mailre küldött megerősítéssel.De igen, mint írtam is, valszeg van még mellé valami rés/hack/trükk is, amit megtaláltak.

De önmagában egy token simán tud jogosulttá tenni bármire, ez a lényege, hogy kiváltja a jelszó/usernév párost.

-
Segal
veterán
válasz
pn4hvq
üzenetére
Pont ez a lényeg hogy mivel bejelentkezve lépsz át egy másik helyre ezért ott már nem kell bejelentkezned.
A fiad meg pont annak a korosztálynak tűnik akit elég könnyen meg lehet téveszteni valami free cucc igérettel vagy csak hogy előnybe kerülhet valamilyen módon ha x linkre rákattint.
Sajna sok emberrel előfordult már.
Írtad is hogy szokott telepítgetni programokat pedig tulajdonképpen az adott játékon kívül ha beszélgetni szeretne a haverokkal akkor csak egy discord-ra vagy nagyon max teamspeak-re lenne szüksége. -
fatal`
titán
válasz
Executioner
üzenetére
Az adathalász linkeken is meg kell adnod az adatokat, úgy lopják a fiókot.
-
pn4hvq
senior tag
válasz
Executioner
üzenetére
De mit "tud" az a link? Úgy értem, hogy mit lehet egy link mögé tenni? Azt írja, hogy kattints.ide.ha.ingyen.skint.szeretnél (majd a kattintás után kéri a fiók azonosítót/pw-t, amihez csatolja az ajándék skint, és a Guard kódot, mondván "beléptet"), de valójában pl. leveszi a Guard hitelesítést és már hozzá is jutott mindenhez egy kattintással?
Hmm, mire leírtam és átgondoltam, ez teljesen működőképesnek tűnik...
Magamból indulok ki: gyanús oldalaknál megnézem, hogy ténylegesen hová mutat a link.
(#103810) Segal örülünk, hogy visszakaptuk és beszélgetés is lesz
-
Segal
veterán
válasz
pn4hvq
üzenetére
Sokkal valószínűbb hogy valami ingyenes skin vagy hasonló lehetőségre kattintott, de persze nem valószínű hogy be fogja vallani.
Nem is ezzel kell foglaalkozni hanem örülni hogy újra a tiétek és megusztátok a vac bant.
Tényleg egy elbeszélgetést javasolok a gyerekkel hogy nem minden az az interneten aminek elsőre hirdeti magát és inkább legyen óvatos mert ennél sokkal többet is lehet bukni. -
pn4hvq
senior tag
Köszönöm a fenti hozzászólásokat mindenkinek, a Steam support már vissza is állította a fókot
.
A fontos jelszavakat közben kicserélgettem neki.
Viszont még mindig rejtély, hogy az emailcím/jelszó pároshoz honnan jutottak hozzá és hogyan vették le a Steam guardot és az én telefonszámomat a fiókról. Ami felmerült lehetőségként: online játszik PC-n a gyerek és pakolássza fel a különböző programokat hozzá, amivel együtt tud játszani a többiekkel. Valószínűleg, mivel ugyanazt az emailt és jelszavat adta meg valamelyik ilyen csodás programból kerülhetett ki és próbálgatták végig a nagy oldalakon. -
fatal`
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A steam nem maillel loginol, hanem usernévvel, azt pedig nem tudod változtatni (korábban e-mail cím volt, nekem is 2003-as, de a steamhez rendelt e-mail címnek már semmi köze nincs hozzá). A jelszócseréhez pedig kell a régi jelszó mindenképpen.
És én még nem próbáltam Guardot levenni, de sztem ahhoz is kell a telefon.
Valószínűbb, hogy találtak valami security rést.
-
válasz
fatal`
üzenetére
Nem tudom a steam hogy csinálja pontosan, de elég lehet.
Egy login elég a mail változtatáshoz, a megerősítés már az új emailcímre megy... ha a mail megváltozott sikeresen, onnantól mindent lecserélhetsz az új emailcímre kérve a megerősítéseket... (i.e. opció hogy nem férsz hozzá a mobilodhoz, régi guardhoz).
Tehát elméletileg bőven elég lehet egy belépés.
+ persze az oroszok találhattak valami nem publikus rést a Steam rendszerében, ami a tokennel együtt már elég.

Az ilyenek nem szoktak kiderülni.(valszeg erről lehet szó)
-
fatal`
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Jelszócseréhez kevés, ha ellopja a tokent.
-
válasz
pn4hvq
üzenetére
Nem feltétlen jelszó került ki, ha el van tárolva a belépési token (hogy legközelebb ne kelljen használni), akkor elég azt megszerezni valahogy, pl böngészőn keresztül, vagy malware stb.

Persze PC-n, androidos telefonon be lehet könnyen kapni egy keylogger/malware kombót is, ha nem figyel valaki, vagy nem tudja mire kattint.
-
pn4hvq
senior tag
válasz
Segal
üzenetére
Köszönöm a választ.
Fenetudja, mi történt, mert telefon videót nézett, nem is a pc-nél volt (bár az nem zárja ki, hogy akármikor előtte nem kattintott rá valamire). A vásárlásról szóló igazolások szerencsére az én címemmel, paypalommal történtek, így azok mindegyikét tudom reprezentálni. -
Segal
veterán
válasz
pn4hvq
üzenetére
a guard csak a belépéshez, de ha már be van lépve és a gyerkőc rákattintott valami linkre amire nagyon nem kellett volna (pl chatba kapott) az sajna bőven elég ehhez.
Support fog kérni tőletek valami vásárlásról szóló igazolást és utána vissza fogjátok kapni.
Utána meg el lehet beszélgetni a gyerekkel hogy nem szabad minden free dolognak bedőlni.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB - 2 év jótállás - 94% akkumulátor - rengeteg ajándék tok
- ASRock J3355M alaplap + 8GB RAM
- HDZero goggle + dronok
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Akkor valószínű, hogy én értettem félre valamit.

mi a sz@r,hogy még a twitchre sem tudok belépni, hogyha aktív a kaspersky???? ki offolom őt, és akkor már jó???? ez mibaja????

Hátha csúszik még egy kicsit jövő tavaszig akkorra leül az Nvidia hype és lesz új videókarim. Jó tudom a jó édes... csak vicceltem!
Most 1080-am van és én szeretném teljes pompájában Ray Tracinggel tolni 1440p-ben. 
.