Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
Sziasztok!
Sgeítséget kérnék a fiam Steam accountja kapcsán. A gyerek gmailes címével lett létrehozva az acc, az ÉN telefonomon fut a Steam (és a Steamguard kódot is én adom meg neki, ha kéne a belépéshez).
Tegnap este egy .ru végződésű emailcím lenyúlta a fiókot. Értelemszerűen a felhasználónév, jelszó párossal nem lehet belépni, minden az új adatokra érkezik meg.
Első kérdés: ha be volt állítva a Steam Guard az én telefonomra, hogy a francba tudtak belépni? Az én telefonom még netközelben sem volt, így arról nem mehetett ki semmi infó.
Második: hogyan tovább?
Amit tettem: Steam supportnak küldtem Help Requests-et , amiben megadtam a gyerek emailcímét, a steamfiók aktiválásának pontos időpontját, paypalos vásárláskor használt nevet (ez az enyém volt), paypalos vásárláskor használt emailt (ez is az enyém volt), és egy pp vásárlás tranzakciós id-jét. A PP kapcsán szerencsére minden rajtam keresztül futott.
Sem a gyerek, sem az én gmailes fiókom nincs felnyomva, így az ottani adatokhoz csak mi férünk hozzá. És elkezdtem változtatgatni a fiókjainak a jelszavát.
Amit a jövőben másképp csináltatok vele: mindenhol más jelszó (mivel egy 11 éves gyerekről beszélünk, és kezdte ezt a jelszavazást kb 3 éve, kétféle jelszót használt mindenhová). Viszont online regisztrált rengeteg helyre, így ebből a két jelszóból használhatta valamelyiket. A Have I Been Pwned szerint nem került ki a jelszava, de valószínűleg kikerülhetett valami adatbázisba, mert ő maga nem adta meg senkinek kérésre. -
Golden9
veterán
Cook, Serve, Delicious! 2!! - Négy napig kipróbálható.
-
Vertigo18
addikt
-
Vertigo18
addikt
Épp most jött meg a válaszuk, hétvégén kaptam ugyanilyen errorokat. Leírta, hogy átállította az accomat és próbáljam újra. Utána már sikerült...
Általában azokkal az accokkal szokott szopózni, amik főleg farmolásra vannak kitalálva... -
maross
nagyúr
válasz
shaddy1027
üzenetére
Klassz,evente veszek vagy ket giftet, igazan szivathatnanak mast helyettem. Irtam mar nekik, még semmi.
-
shaddy1027
tag
válasz
maross
üzenetére
Nem nagyon fog elmúlni, mostanában mintha jobban bekeményített volna a steam a wallettos gift vásárlásoknál. Rendszeresen ilyet ír nekem is (többször próbálgattam), júliusban jó volt utána kezdődtek ezek a sárga üzenetes errorok megjelenni.
Gondolom ha más fizetést választanál egyből megoldódna a dolog, de akkor minek van ilyen opció
Ha netalántán fogsz írni a supportnak majd a válaszukra kíváncsi lennék

-
maross
nagyúr
ez el szokott mulni magatol? mar fel oraja nem tudom megvenni a squadot ajandekba, probaltam kliensbol,bongeszobol, android appbol, ugyanaz.
-
Pedro78
senior tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Koszi, kozben megtalalta a barat kodot es azzal mar ment a request.
-
-
Pedro78
senior tag
Sziasztok!
Steamen mi kell ahhoz, hogy megtalaljak egy ismerost? Kell neki valahanyas szint vagy valami extra feltetel esetleg?
-
Golden9
veterán
Scrap Garden
Ingyen megtarthatod, ha szept. 27., 19:00 előtt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat. -
Golden9
veterán
Left 4 Dead 2. - Három napig ingyen játszható.
-
Golden9
veterán
Tennis World Tour 2 Legends Pack
Ingyen megtarthatod, ha okt. 8., 19:00 előtt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat. -
válasz
Shadowguard
üzenetére
Valaki olyan kulcsot próbált felhasználni, amit te regisztráltál be, és ilyenkor lehetősége van az illetőnek értesítést küldeni (ha esetleg nem tudná, melyik fiókján lett felhasználva ez a kulcs).
A lényeg, hogy abszolút nem kell vele foglalkozni. -
biker
nagyúr
Köszi mindenkinek, akkor szétdobálom a játékokat
-
biker
nagyúr
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Köszi, de ez komplett libraryra szól nem? Nem lehet az hogy 6db steames könyvtár van a D-n 8db meg az E-n?
Vagy játékonként kiválasztható melyik driveon legyen? -
biker
nagyúr
Steam könyvtár... Megoldható, hogy X programok egyik driveon, Y meg másikon legyenek? Mintha csak egy application folder lenne megadható.
Lassan betelik az 1TB HDD és menne mellé még egy -
Golden9
veterán
Life is Strange 2 Episode 1 - ingyenes lett.
Szerk:
A Project Highrise meg három napig kipróbálható. -
AnonymusX
őstag
válasz
AndrewTdi
üzenetére
Szia!
A https://support.steampowered.com/ oldalon keresztül lépj kapcsolatba velük. Ott le lesz írva mi a teendő és mivel tudod bizonyítani, hogy Te vagy a tulaj.
A hozzászólásodból meg érdemes volna törölni az oldal linkjét, más ne járjon így.
Egyébként tudom ajánlani a családi megosztás funkciót. Ebben az esetben a fiad a saját fiókján tudja használni a Te játékaidat (amelyek ezt támogatják), így ha az ő fiókját elviszik, akkor a Te fiókod érintetlen marad.
-
Golden9
veterán
CHRONOSHOT Friss, ingyenes SUPERHOT klón.
-
Šolaire
veterán
válasz
Shadowguard
üzenetére
Jó kis multis lövölde.
-
Shadowguard
senior tag
A közösség ma ezt a játékot ajánlja...
Inkább megyek vissza olvasni
-
joe-ker
senior tag
Megint valami gebasz van, a délben piacon vásárolt TF2-es kulcsok még nincsennek a raktáramba. Ilyenkor mi van?
-
Golden9
veterán
Ingyenes lett a Death Rally.
-
Golden9
veterán
Hétvégén ingyen játszható a Dead by Daylight.
-
chungee
addikt
Napot!
Ezt hogy tudom kikapcsolni

-
Redneck
nagyúr
Továbbra is szopok a telefonszámom hozzáadásával pedig korábban ugyanezzel a számmal jó volt évekig. A support sablon választ küldött, nem tudnak vele mit kezdeni, nem tudnak belenyúlni, az SMS-ek nem jönnek meg.
Megpróbálom a szolgáltatót basztatni, bár egyetlen, az esethez köthető szolgáltatás sem aktív.
-
-
Golden9
veterán
Warhammer Underworlds: Online - Csak kipróbálható verzió, holnap estig.
-
Golden9
veterán
GameGuru
Ingyen megtarthatod, ha szept. 7., 10:00 előtt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat. -
Źşë'
addikt
válasz
Víz Elek
üzenetére
steam nekem is csinálta ezt a napokban, valami bug, anomália, várni kell vele picit és jó lesz
de tudsz venni pl steames játékokat egyéb, megbízható oldalakról is, csak nézni kell h steam kulcsot írjon ki -
-
-
Cs1csó
titán
válasz
vorosmarti
üzenetére
és Golden9

-
Cs1csó
titán
A "Couter-Stike: Global Offensive" meddig lesz ingyenes vagy ingyen játszható?
-
Šolaire
veterán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Köszi az infót.
Out : neked is, ezeket jó tudni ha telefont cserélek. -
Augusztus elején cseréltem telefont (iOS-ről Androidra), Steam alkalmazásba beléptem androidon, kérte ugye a gurad kódot, van olyan lehetőség, hogy "ezen a telefonon használtam", küld sms-ben egy kódot, beírtam, beengedet, és olyan mintha egész végig az új telefonon lett volna a guard. Elég sokszor eljátszottam már ezt, és eddig egyszer se kaptam 7 napos trade bannt.
-
-
Šolaire
veterán
-
Vesporigo
aktív tag
Nálatok láthatók steamen a játékoknál a szöveges értékelések? Nálam csak az, hogy ki és mikor adta, de egyiknél sincs szöveg. (csak a helye üresen) Tegnap este még volt. Mobilon és PC-n is néztem, egyiken sincs.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Redneck
üzenetére
Egyébként értem én hogy nem lehet azonnal megadni az előzőleg kitörölt számot, csak nem vigasztal. Ha normálisan működött volna az SMS küldő rendszerük, most nem tartanék itt. Korábban megkaptam a Steames SMS-eket.
Írtam a supportnak, hátha bele tudnak nyúlni a buliba.
-
Redneck
nagyúr
válasz
esezmiez
üzenetére
Igen +36 volt, immár 4 éve. Most eltávolítottam és újra hozzáadtam, hátha bejön, erre ezt kaptam:
"Ezt a telefonszámot túl sokszor próbálták fiókokhoz adni a közelmúltban. Használj egy másik számot vagy próbáld újra egy hét múlva."Marha jó ez a f*szom nagy biztonság, még magamtól is megvédi a fiókom. Akkor egy hét múlva újra próbálkozok, addig meg marad az e-mail...

-
KicsiPaszuj
tag
Üdv srácok! Némi problémám akadt a steam könyvtárával. Eddig ugyebár, ha egy játékra kattintottam a könyvtárból, akkor annak megkaptam a steames oldalát. Hírek, acsik, baráti aktivitás, play gomb, stb. Nahátmost ez a teljes oldal nekem eltűnt. Csak a játéklista maradt meg, ami eddig a bal oldalon volt. Most ez tölti ki a teljes könytár felületét. Hogyan hozhátnám vissza a steam eredeti könyvtári nézetét?
-
Out
addikt
válasz
marec1122
üzenetére
Én pár napja csináltam, de kell hozzá a régi telefon is, akkor nem lesz szankció.
Új telefonba a régi Sim kártyát berakod és feltelepíted a Steamet, majd elindítod és kérni fogja a Guard kódot. A régi telefonon elindítod a Steam-et és az ott látható Guard kódot beírod az új telefonba. Szólni fog, hogy távolítsd el a régi telefonról a Guard-ot, eltávolítod. Az új telefonon aktiválod és kész. -
Redneck
nagyúr
Nem tudom beállítani az új telefonomon a Steam Guard hitelesítőt. Nem küldi az SMS-t, hiába van jó szám beállítva. Mi a teendő ilyen esetben?
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Esetleg valaki be tudná linkelni vagy elmondani azokat a lépéseket hogy hogyan lehet egyik telefonból másikba átköltözteni a steam et trade bann nélkül?
-
Źşë'
addikt
nálam is vannak gondok ezzel a szutyokkal... vennék egy játékot, nincs elég wallet rá, de nem is tudok tovább jutni paypalra mert ezt írja ki: "There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance." feltölteni sem engedi, egyszeróen megkettyent, pár hete még simán ment minden

-
joe-ker
senior tag
Sziasztok!
Valaki tud erre megoldást: "Rövid idő alatt túl sok sikertelen belépés történt a hálózatodból. Kérjük várj, és próbáld újra később."
Nem tudok belépni,nem vagyok kezdő de ilyennel még nem találkoztam. Nem, nem próbálkoztam sokat,első belépésnél írja ki. Másik böngészőben is ezt írja. Már vártam vele 2 napot is. -
Golden9
veterán
Destiny or Fate
Ingyen megtarthatod, ha aug. 28., 19:00 előtt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat. -
Segal
veterán
válasz
Executioner
üzenetére
Csak egyszer kell megadni.
-
válasz
sultansmith
üzenetére
Szerintem inkább a gépeden kell akkor szétnézni, mert valami árulkodik kifelé, ha tényleg így van ahogy írod.

Másik lehetőség, hogy az email nem valódi, hanem csak egy adathalász próbálkozás.
Akkor meg csak simán ignorálni kell. -
sultansmith
senior tag
Egy ideje kaptam emaileket arról, hogy a világ másik oldalán beléptek a fiókomba, és a steam guard hitelesítő kódot itt találom.
Egyedi jelszóm volt, de megváltoztattam. Kb. 12 óráig volt nyugtom, azóta megint 4-5 óránként van egy bejelentkezés indiából, arab emírségekből, innen-onnan.
Most itt vajon mi történik? Érdemes megint jelszót változtatnom (mindig egyedileg generált speciális karakteres, kis és nagybetűs, számokat tartalmazó, jelentés nélkülit használok), vagy ez valami újfajta módszer, ami ellen valahogy máshogy kell védekezni?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
nagyonjjo
tag
Csak 1 olyan kiadót/felületet tudok ami mozgatja a játékokat: Origin.
De kétlépcsős kód/email hiányában ő se fog segíteni.
De amúgy csak szólok a battlenet,nem steam kérlek off topicban írj,vagy a Cod oldalán.
Azaz releváns témában írj. -
chungee
addikt
válasz
Executioner
üzenetére
Steamgift-re szerettem volna...
-
chungee
addikt
Napot!
Már nem lehet úgy vásárolni játékot hogy raktárba kerüljön

-
Executioner
tag
válasz
Segal
üzenetére
Kicsit naiv vagy. Majd minden belépéskor elküldi az "eladó" neki a biztonsági kódot amikor játszani szeretne.
A battle.net fiók eladása TILOS. Megvétele pedig azért sem célszerű mert az eredeti tulaj bármikor egy szempillantás alatt vissza tudja szerezni. Még akkor is ha te már vásároltár rá másik ezer játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB - 2 év jótállás - 94% akkumulátor - rengeteg ajándék tok
- ASRock J3355M alaplap + 8GB RAM
- HDZero goggle + dronok
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mondjuk akkor már igazán megírhatnák azt is, hogy melyik kulcs az ami hisztizik. Mert steamen kívül csak hivatalos oldalakról vannak játékaim... Utóbbi időben azok közül is csak gmg, humble és fanatical...

Inkább megyek vissza olvasni