Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_Papa
senior tag
válasz
Segal
üzenetére
De továbbra is azt mondom hogy felőlem youtube videó nézése szintre is lekorlátozhatják a játékokat...
Nem egy ismerősöm van, aki simán csak végignézi a végigjátszásokat és neki az elég, el van vele... elmondásuk szerint nem akarnak kínlódni a végigjátszással... (Számomra) furcsa világban élünk.

-
ripla
addikt
válasz
Segal
üzenetére
Még annyit, hogy engem fiatalon is rohadtul idegesített bizonyos játékok nehézségi szintje. Volt hogy a billentyűzet bánta.
Mai fejjel rengeteg nekem tetsző játékot nem vettem meg, a soulslike címke miatt, szóval részemről a fix nehézség miatt máris buktak 1 vásárlót. Sem időm, sem kedvem, sem idegeim nincsenek ahhoz, hogy napokig szívjak egyetlen boss miatt. Na, innentől én is elengedtem. -
ripla
addikt
válasz
Segal
üzenetére
Miért nem? Nem a jutalom mértéke a lényeg, hanem az emberek képességei, amik nem egyformák. Ha te szenvedni akarsz érte, hajrá, aki meg nem tud, nem akar, nem képes rá, nincs rá ideje, annak miért nem járhatna ugyanaz a jutalom, a saját képességei által elért módon?
Gyakorlatilag ha rád hallgatnának a fejlesztők, feleennyit se adnának el a játékból, mert egy rétegjáték sosem fog nagy tömegeket megmozgatni.
Én pl. ezt a No Rest for the Wickedet megvettem, de ha nem lenne benne a nehézségi szint állítása, egy forintot sem adnék érte és nem is játszanék vele. -
ripla
addikt
válasz
Segal
üzenetére
Szóval az a probléma, hogyha esetünkben én gyenge vagyok a nehéz játékokhoz és nincsenek idegeim hozzá, mert rettentően gyűlölöm a soulslike megoldásokat és semmi kedvem napokig/hetekig szívni egyetlen boss miatt, mert az élményért fizetek és nem ezért, viszont minden más iszonyatosan bejön a játékban, akkor ne játszhassak vele, mert van akit ez sért? Ez ugye csak viccből írtad, ugye? Mert ha komoly, akkor...
Illetve továbbra sem értem, hogy ez miért zavar bárkit is, ha te szenvedni akarsz, akkor nem veszed lejjebb a nehézséget. Mi ezzel a probléma? Mintha előírnád, hogy mindenki csak piros színű autót vehet, mert neked az a kedvenc színed... ne vicceljünk már...
-
ripla
addikt
válasz
Segal
üzenetére
Van benne videókártya, nemrég lett cserélve az egész gép, kapott egy 20 gigás Sapphire-t.
Én amúgy már rég befejeztem itt a témát, de valaki folyton visszaír és arra válaszolnom kell, mert szemlátomást nem értitek.
#110951s7evcsenko
Azért zavar, mert a végén én leszek a hibás, mint azoknál akik találnak egy gamebreaking bugot ami a fejlesztők figyelmetlenségéből maradt ott, amivel csalni lehet a játékban és kihasználják, az ilyeneket is bannolni szokták, pedig csak éltek a lehetőséggel. -
wjbhbdux
veterán
-
lemusz
addikt
válasz
Segal
üzenetére
Nyár óta algoritmus nézi marketet és mindent függőbe tesz amit kicsit is alulárazottnak vagy túlárazottnak érzékel, esetleg a vevőnél volt gyanús egyenlegfeltöltés és még kitudja mi, bár ez utóbbi csak tipp. Azért van ez, hogy ha turpisság van könnyebben tudják visszagörgetni a tranzakciókat eredeti állapotukba. Nem kell vele foglalkozni, általában 1-2 naposak, bár volt már nálam olyan is, ami 3-5 napig pendingelt.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Segal
üzenetére
Köszi, meg Sirpinek is.
Azt hittem csak én nem látom a fától az erdőt, de akkor jól gondoltam, hogy ez csak pénzégetés.
(#109720) tibaimp: Sale-eken, meg amikor van ilyen meg olyan steam fest, akkor szavazz, azzal is lehet kapni XP-t. Illetve van a profilodon ilyen community cucc, azokat megcsinálod, akkor is kapsz XP-t, ami növelheti a szinted.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Segal
üzenetére
Köszi az infót

Gyorsan el is adtam a kártyák egy részét.Nem semmi ez a fiók boos-olás, én 12-es vagyok 54 vett játékkal, összesen 75 játékkal, de fogalmam nincs, hogy tudnék feljebb lépni.
Ezt a kártya eladogatást is azért kezdtem el, mert itt mondtátok, ill. olvastam, és eddig, komoly 2,86EUR-t kerestem vele
-
-
lemusz
addikt
válasz
Segal
üzenetére
Nem hiszem, hogy ennél találni olcsóbbat. Gems alapján sorba rendezve van ott egy ami 690-ért adja, meg egy ami 695-ért. Tf2 kulcsokért jobban megéri, de a korábbiakhoz képest az is nagyon beesett, 1-2 éve még ilyen 18-20 szettet kaptál egy kulcsért, most meg 11 a legjobb ajánlat, miközben a tf2 kulcs ára lényegében változatlan maradt. Ugyanakkor a gems ára meg csökkent, tehát az érthetőbb.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Segal
üzenetére
Annyit hozzáteszek, hogy steamen vett játékokat akkor is tudom linuxon futtatni, ha annak nincs is linuxos verziója, csak beállítok egy proton verziót, és már tölti is. 99%-ban minden megy, kissé gyengébb, vagy ugyanolyan teljesítménnyel, mint windowson.
De pl. a DOOM (2016) speciel linuxon több FPS-sel fut, mint dózon.
Úgy nagyjából az összes Unity és Unreal engine 4 game megy linuxon, mindenféle konfigolás vagy bármi nélkül. Ezért Windowsba már csak akkor lépek be, ha VR-ozok.
-
csaba951
veterán
válasz
Segal
üzenetére
2FA egy hamis biztonságérzetet ad. A legtöbb ember úgy használj a fiókját, hogy belép az adott oldalra, szolgáltatásra. Ha végez, akkor meg nem lép ki, hanem csak becsukja. Ez tök kényelmes, mert amikor legközelebb behívod az oldalt, akkor már rögtön be vagy jelentkezve. Nem kell szórakozni a 2FA-val. Ezt egy úgynevezett token-ben tárolja le a böngésződ. Ha ezt ellopja valaki (és a gyakorlatban ezt meg lehet csinálni), akkor tőle sem fogja kérni az oldal a 2FA azonosítást. Innen kezdve meg már bármit lehet csinálni a fiókodon.
Amiket írtál azokat feltétlenül csináld meg következetesen. Pluszban érdemes rászoknod arra, hogy a website-okról, programokból jelentkezz ki amikor végeztél a használatukkal. Igen, ez kényelmetlen, de így sokkal biztonságosabb.
Plusz a böngészővel ne jegyeztesd meg a fontos jelszavaidat. Ez szintén kényelmetlen, de nem fog az a meglepetés érni, hogy valaki ellopja a jelszavakat egy frissen megtalált böngésző sérülékenység kihasználásával.
Érdemes használnod a KeePass-t. Ebbe nyugodtan beírhatod az összes weboldal/szolgáltatás jelszavad. Egy mesterjelszóval le lehet védeni az adatbázist, elég csak ezt az 1 jelszót megjegyezned. Ha valaki viszi ezt az adatbázist, akkor se tud majd vele mit kezdeni (a mesterjelszó hiányában), biztonságágban vannak a belépéseid. Egyébként van benne részletesen testreszabható jelszó generátor is.

E-mailben vagy programokban érkező linkekre nem kattintunk, pláne nem ha nem beszéltük meg előre az érkezésüket. Még akkor sem, ha barátoktól, ismerősöktől érkeztek.
A website-ok neveit mindig saját magunk, kézzel írjuk be a böngészőbe. Vagy használjuk a saját készítésű bookmarkjainkat. Ez azért fontos, mert egy ideje már nem csak az angol abc betűiből állhat a domain name. Ez a gyakorlatban azt hozta, hogy más abc-kből kikeresték a latinhoz nagyon hasonló karaktereket, és ezzel hoztak létre hamis/káros weboldalakat. Emberként ez sokszor észrevehetetlenül apró különbség. Nem is veszed észre, hogy nem azon az oldalon vagy, ahol gondolod, hogy vagy éppen. Ezért nem szabad a másotól kapott linkekre kattintani.
-
-
-
VGYke
addikt
válasz
Segal
üzenetére
Igen ezt tudom. Megmutattam az asszonynak a Syberia: The World Before játékot, azóta nem tudok én játszani... Ez a Steam Családi Megosztás esetleg nem lenne járható út?
Létrehoznék a másik PC-n az asszonynak egy másik Steam fiókot és valahogy úgy?
A GYÍK meg ezt írja:
Osztozhat két felhasználó egy könyvtáron, és játszhatnak egy időben?
Nem, egy megosztott könyvtárhoz egyszerre csak egy felhasználó férhet hozzá.
Tehát ha megosztom, ott tartok ahol a part szakad, vagy én, vagy a másik játszhat? -
chris0000
őstag
válasz
Segal
üzenetére
alapból ez a 760-as mappa lenne, de semmi... alapból ugye .jpg fileok, de a windowsban alapból a kizárt mappák közé sorolja a programfilesx86 mappát, ezért ott pont nem fogja keresni a jpg fileokat, de ha kiveszem akkor se keres ez semmit...

nah meglett végre, persze a főmappát nem frissíti dátumra, azt minek... nézz bele minden sz@r almappába és ha rábukkansz akkor szerencsés vagy... áhh kiégek ezen. thx, h írtál.
üdv. -
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Segal
üzenetére
maross, Segal: hogy mik vannak, én csak pislogok. Van 68 játékom a Steam-en, ebből ~20 volt ingyenes, és kb. ennyi. A fiókom szintje 10, amit lehetett egyszerűbben, alap dolgokat megcsináltam és annyi. Mostanában adtam el az összes játék által dobott kártyát, így kerestem kemény 1,79EUR-t
.
Köszi az infót srácok
, de úgy érzem, marad az egy fiók! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fel is ment az áruk. Sale előtt sokkal olcsóbb volt. Na ez gáz.
. Mondjuk kíváncsi vagyok mit értenek felület alatt
Már működik!

. Hoppá, mit olvasok....
eami