Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Golden9
veterán
válasz
Golden9
üzenetére
+
Négy napig ingyen játszható.
Space Engineers -
Golden9
veterán
válasz
Golden9
üzenetére
+ a Rivals of Aether II
És két napig a Squad 44 és a Starship Troopers: Extermination. -
-
Golden9
veterán
válasz
Golden9
üzenetére
+ a Mechabellum
-
-
ripla
addikt
válasz
Golden9
üzenetére
Jó randa. Vicces ez, hogy mindenre ráírják az "Unreal Engine 5" logót, aztán amiket 1-2 éve mutogattak a motor fejlesztői, hogy mit tud valós időben, abból eddig még semmit nem láttunk. Továbbra is a Horizon Forbidden West a gamer univerzum legszebb játéka, pedig 3 éves játék és köze nincs az Unreal Engine-hez. A következő meg valószínűleg a Witcher 4 lesz. Addig meg marad a parasztvakítás.
-
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
válasz
Golden9
üzenetére
+
Ha a családtag "feltöreti" a saját fiókját, akkor a csaló a tiedét is bannoltathatja."Mi történik, ha egy családtagot csaláson vagy visszaélésen érnek, miközben a megosztott játékaimmal játszik?
Steam Családok jogosultságaid visszavonásra kerülhetnek, és fiókod VAC-kitiltást is kaphat, ha a Steam családod valamelyik tagja a te játékodat játszva csal vagy követ el visszaélést. Továbbá, nem minden VAC-védett játék osztható meg. Azt javasoljuk, hogy csak megbízható családtagokat hívj meg a Steam családodba. És mint mindig, soha ne add meg a jelszavadat senkinek." -
Gyuszopapa
csendes tag
válasz
Golden9
üzenetére
Community managernek adta ki magát.Az írta hogy blokkolva lesz az account és értesít előre.Az accountot megfogták és 7000 dollár kártérítést kell fizetni mert ez az account már mint az enyém átvert embereket.Azt mondták bannolás előtt el lehet menteni a tárgyakat egy másik accountra a gyerek meg átküldte oda a tárgyakat. 16 éves. Igen discordon. A kár 1400 tárgy vegyesen matrica és aláírás ládák,fegyverek,fegyverládák.
-
bepken
veterán
válasz
Golden9
üzenetére
az az igazság, hogy naponta jelöl be random ismeretlen...pl a minap is visszajelöltem egyet kíváncsiságból. pár percen belül jött egy szokásos üzenet, hogy szeretné, ha csatlakoznék hozzájuk faceit-en, stb. ha partner vagy ebben, onnantól bármilyen linket küldhet neked, amin keresztül megszerzi a belépéshez szükséges tokent és bumm. 2 perc az egész. nem fog veled többet foglalkozni, ha ennél nagyobb erőforrást igényelsz (visszakérdezgetsz, bénázol, nem működsz együtt)
a legtöbb esetben egy bank, még a hatóságokkal teljes mértékben együttműködve sem tudja visszaszerezni a pénzed (kivételes eseteket leszámítva) - pedig ott az nekik is bukó...itt a Steam esetén még csak érdekében sem áll a Steam-nek, hogy utána menjen és nyomozzon.
-
-
-
ooloo
őstag
válasz
Golden9
üzenetére
Mintha olvastam volna , hogy 2025.01.01.-től win7 alatt sem fut a Steam , és ezzel a nála vásárolt játékok sem . Mondjuk levehetné a kínálatából azokat a játékokat , amik csak a nem támogatott op.rendszereken futnak . De lehet , hogy rosszul gondolom....
Mindenki másnak (is) köszönöm a segítő szándékot!!
-
Golden9
veterán
válasz
Golden9
üzenetére
Szintén három napos ingyen játszható a Kingdom Two Crowns.
-
-
Saint Roan
csendes tag
válasz
Golden9
üzenetére
Miért szürke?
Ki szűkítette be?Amikor akciós megvásárolják.
Sőt mi több a Steam-el szerződve adhatják olcsóbban.Ha a Telekomot ajánlanám akkor is törölnék?
És miért törölték amikor a képernyőm jobb oldalán ott van, hogy:
"Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal."
Nem tiltott akciókról beszélgetni.
Mégis törölték a postomat.
-
Golden9
veterán
válasz
Golden9
üzenetére
A link lemaradt. Space Exploration Fest.
-
boborján2
őstag
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
Golden9
üzenetére
Ehh ezt nem is tudtam hogy egyszerre egy steames játékkal játszhatok.
Ugyanazon a pécén sem lehet egyszerre kettővel? És akkor a wallpaper engine meg controller companion kivétel, mert nem játék?
Na de mi van ha én külön tartok egy régebbi gépet hogy AFK-oljak egy online játékban napi 24 órát, a rendes gépemen meg mindeközben játszanák mással?
Nekem ez logikai hibás. Ha valamit megvettem akkor megvettem. Akkor jogosulttá válok napi 24 órában használni azt. A légkondit sem kell kikapcsolni ha megy a tévé. -
De4d
őstag
válasz
Golden9
üzenetére
Köszi.
Közben egy újabb steames kérdésem lenne, telepítettem egy másik particióra a steamet (eddig a win melletti meghajtón volt) hogy ne a win mellett foglalja a helyet. Most viszont eltűnt egy csomó játék ikonja, nem érzékeli hogy telepítve vannak.
Ezt valahogy nem lehet helyrehozni? Csak a klienst tettem újra egy másik meghajtóra.
-
Golden9
veterán
válasz
Golden9
üzenetére
Három napig ingyen játszható a LEGO 2K Drive.
-
AxBattler
félisten
válasz
Golden9
üzenetére
19 Feb, 2024 - Ultra Street Fighter IV EMEA Key-Only Package - Retail
23 Dec, 2012 - Super Street Fighter IV Arcade Edition Complete Pack - Steam StoreAz az érdekes, hogy csak a fenti kettő vásárlást találtam SFIV témában, más Capcom csomagom nem volt. Lehet mégis ráaktivált egy kiegészítőt?
A lényeg, hogy marad így, mivel kiírta a sikeres aktiválást... köszi a választ mindenkinek!
-
Digidroid
aktív tag
válasz
Golden9
üzenetére
Köszönöm a válaszod, és az a 00,17%, vagy jobb ha leválasztom ?
Most a Dead Island: Riptide Definitive Edition ingyenes a steamen..
-
Olomlovag
tag
válasz
Golden9
üzenetére
The testament of Sherlock Holmes a címe.
Az alapján próbáltam végiglépkedni amit Te is írtál. Igaz azt sem tudom milyen programokat kéne leállítani.
Windows 11-em van. Nem ismerem az oprendszert. Lehet a Defender nem engedi át. A többi játékot látom a Defender engedélyezési listáján. -
Segal
veterán
válasz
Golden9
üzenetére
Nyilván lenne rá pénz, de már tavaly sem vettem egyetlen játékot sem steamen.
Más áruházakból/másodpiacról vettem olcsóbban, drágakövekre cseréltem kódokat stb.
Egyszerűen sokkal olcsóbb alternatíva, mint steamen a legakciósabb ár.
Ezért szoktam évente 2 alkalommal pontokat is kérni itt meg steamen is, mert ugye az meg csak vásárlással szerezhető meg ugye díjjazással. Amiből ugyan évente kapok párat, de a profilomat szeretem csinosítgatni, ahhoz meg a világ osszes pontja kevés lenne.
Mindenesetre megoldódott a probléma, mert mára jóváírták a függő állapotot és így már csak 7 cent hiányzik, az meg a tegnapi 3 cserémből + a mai főprofilos 1 kifarmolható kártyából (8 cent) meg lesz
Tudom a hülye elvek, de ez van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Óra topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 11 46mm GPS + Cellular Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 04.25
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

eami