Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lallos
csendes tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Full analfabéta vagyok ezzel a témával kapcsolatban lány létemre. Próbáltam olvasni itt a hozzászólásokat de semmi. A lényeg az hogy ncorrol letöltöttem egy játékot és mikor telepítés után elakartam indítani kiírta hogy nincs olyan alkalmazás amely megtudná nyitni ezt a típusú hivatkozást (steam). Keresgéltem neten így letöltöttem egy steam progit. regisztráltam és akkor mikor a játékot indítottam a steam progiba beadta de ott valami videó ment a játékól alatta meg hogy hány euróért lehet meg venni. Most akkor ez mi is pontosan? Akkor most nem is lehet ezzel ingyen játszani vagy mi ez a steam? Köszünöm előre is a segítséget

-
-
Simi37
őstag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Egy GloSC nevű progit használok, amivel átverem a forzát, hogy azt higgye Xbox kontrollerrel nyomom. Így az xboxos kiosztás megy rajta. A forzát pedig steamen keresztül kell indítani nagykép módban. De a Steames hozzáadást a glosc megoldja.
-
-
lkristóf
senior tag
Nekem így elsőre nagyon bejön a controller, igaz csak windows/telefon alatt próbáltam, ez a haptic feedback is király, sőt, hogy bluetooth-al is megy, zseniális. Na majd hétvégén felrakok valami játékot aztán mehet a teszt. Big picture módban ez a gépelés elég fura, de menő!

-
Golden9
veterán
Minion Masters - Crystal Conquest
Ingyen megtarthatod, ha dec. 9., 19:00 előtt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat. -
torik
senior tag
Hi!
Azt tudjátok esetleg hogy az újonnan megjelent egész Halo csomagot meg kell venni ha csak a Reach-csel szeretnék játszani vagy elég csak azt az egyet? A stem dlc-nek írja de máshol azt írják nem kell hozzá. -
Aszpik
tag
válasz
tommyrs01
üzenetére
Igen úgy gondoltam. Tudom, hogy van olyan lehetőség, hogy ajándékba veszem, csak gondolom akkor az azonnal aktiválódik/jóváírásra kerül az ajándékozottnak, illetve azt hiszem minimum 3 napnyi "barát/ismerősi" státusz kell steam-en hogy egyáltalán lehetőségem legyen venni

-
Golden9
veterán
A Ylands ingyenesen begyűjthető az install gombbal.
-
Aszpik
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok és nem pirosban
Tudnátok nekem olyan oldalt mondani ahol tudok steam-re ajándék utalványt venni (digitálisan). Tudom, hogy magán az oldalon is fel lehet tölteni közvetlenül a megajándékozott "tárcáját", de mivel ajándék lenne, így elkerülném ezt és csak a kódot kapná amit majd aktiválhat. Persze ha van ilyen.
A G2A oldalon néztem, hogy van ilyen lehetőség de mivel még nem vettem ilyet szeretnék biztosra menni. -
Met
nagyúr
Köszi mindenkinek.
Akkor még várok hátha.
Idén már kicsit sokat költöttem magamra...
-
Met
nagyúr
Mikor lesz Steam karácsonyi vásár? Ha szokott lenni.
Friss megjelenést mennyire valószínű hogy akcióznak? RDR2 érdekel.
Nem szoktam nézegetni az akciókat Steam-en, főleg nem friss megjelenésnél. Ezért nem tudom mit szoktak. -
Šolaire
veterán
válasz
Executioner
üzenetére
Köszi bezsákolva.

-
Serpiko
addikt
válasz
Executioner
üzenetére
Köszi

-
Executioner
tag
Zombie Driver HD ingyenes
-
Golden9
veterán
-
JoolsNOS
veterán
válasz
VGYke
üzenetére
Kizárt dolog, hogy megkapd ott. A listába be tudod tenni, de ugyanúgy fogja indítani az origint is. Régebben én is mindent steamra akartam. De azóta belenyugodtam. Azóta van steam, origin (nekem is a crysis 3 rajta a fő cím) uplay, epic store. (igaz ez utóbbi csak az utóbbi időben adott elég húzós ingyen címek miatt.)
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Prison Architect-be hogy kell a személyzet étel iránti szükségletét kielégíteni? Raktam a személyzeti szobába asztalt széket padot de csak nem esznek.
köszi! -
mepet
addikt
válasz
Krogoth
üzenetére
Azzal vigyázzatok, van olyan CSGO player fórumtársunk, akinek komoly problémát okozott.
-
Krogoth
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Alternatíva: ArchiSteamFarm
-
-
tommyrs01
csendes tag
Köszi! Mondjuk most is sikerült egy két jó dologra lecsapni. De akkor maradjon karira is

Volt már valaki aki megkapta a steam kontrollert??? Én is ma kaptam meg a magyarázkodó e-mailt
Ezt talán előbb kellett volna nem a rendelés törlése után napokkal. Mondjuk itt írta valaki, hogy ez csak a steam-es játékokkal megy így meg annyira nem is bánom a dolgot mert azért elég kötött... -
tommyrs01
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek karácsonykor is lesznek legalább ilyen jó akciók, lenne egy pár kiszemelt játékom

-
Spet
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sima Idlemaster már rég nem működik, helyette használd az Idle Master Extended verziót.
-
Serpiko
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem sem megy sajna, de a megoldás engem is érdekelne.
-
Sirandrish
legenda
Heyho mindenkinek!
Egy Idlemasterrel kapcsolatos kérdésem lenne.
Már néhány hete próbálgattam, de nemigazán akart működni.
Nálam van a baki, vagy lelőtték?
Esetleg van valami egyéb alternatívája? -
eami
Topikgazda
Hello eami,
Due to a technical issue during our recent sale, we mistakenly took more orders for the Steam Controller than we were able to fulfill, including yours.
Currently there are no plans to produce more of this product, so we are unable to send you a Steam Controller and have prompted a full refund of your purchase.
Please note some payment methods may take several business days to show the refunded amount has returned to your account.
We sincerely apologize for the confusion and inconvenience.
If you have any further questions, please feel free to contact Steam Support.
-
Segal
veterán
válasz
VGYke
üzenetére
Elméletben most lehet hogy jönni fog steamre is (a fene se tudja hogy minden játékát felrakja e az EA de ha jön is aki Originen vette annak nem lesz meg steamen
Tehát ha a késöbbiekben jön is akkor meg kell hogy vedd ha ott is látni szeretnéd a listában. Nekem jó lesz csak Originen a listámban
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Van egy hülye kérdésem! Ha Origin -en vásároltam 100 éve egy Crysis 3 játékot, azt sehogyan sem tudom rákényszeríteni, hogy Steam alatt fusson?
-
Golden9
veterán
válasz
fatal`
üzenetére
A helyedben várnék vele,
Hátha Lesz
még olcsóbb. ITAD grafikon.Más:
Ha valaki nem látta volna, a Steam díjak oldal alján van egy, tizenegy hátérképet tartalmazó Zip letöltő link Én is csak most vettem észre. -
fatal`
titán
Nem követtem az utóbbi időben annyira az akciókat. Karácsonykor szokott lenni nagyobb kedvezmény, mint az őszi leárazáson?
Szemezek a Dirt Rally 2 deluxe upgrade-del, de látom, hogy múlthónapban volt már rá 60% kedvezmény, most 50%. Kiváncsi lennék, hogy karácsonykor van-e esély egy 60%-osra, megvárjam-e ezt az 1 hónapot?
-
Executioner
tag
Red Dead Redemption 2 - Tervezett megjelenési dátum: december 5.
-
-
Shy
tag
Bármit indíthatsz de ami nem original steam játék tapasztalatból mondom nem működik vele vannak cuccok amivel életre lehet bírni a kontrolert de az meg sokszor bugos szóval szerintem az xboxos verzió vagy egyéb összességében jobban megéri. Persze ha minden megvan steamen original akkor persze jó választás
Szóval nem véletlen szórják ki ha jól emlékszem 2015-ös verzió ez a cucc gondolom jön ki helyette valami jobb fejlesztés, de sztem full gáz hogy ebben is ott a beépített faszság hogy csak steames gamekkel működik, nem túl baráti üzletpolitika. -
Źşë'
addikt
válasz
Urguru
üzenetére
én nem rendeltem belőle (csak gondolkoztam), btw de legalább tudok együtt érezni azokkal akik most szarban vannak, nyilván azért frissítgettek mert várták az újabb készletet - az hogy a steam weboldal még mindig kritikán aluli bizonyos esetekben azt ez is bizonyítja, de legalább csinálnák meg tényleg foglalóval...
-
Megjött a refund éjjel...
Használtam Xbox One kontroller-t, nem jött be. A Steames kontrollert is a trackpad és gyro miatt vettem meg. Tegnap meg jól megnéztem, hogy a Sony cucca is tudja ezt. És nagy fegyvertény, hogy egy kollégám most fizetett elő PSNow-ra, és van bőven cím, amit én is kipróbálnék...
-
Shy
tag
Nekem van ilyen kontrolerem és szerintem nem nagy durranás. Ha azt nézzük 7-8kból érkezik meg miközben egy xbox kontroler kategóriákkal jobb szerintem persze lehet másnak más a tapasztalata. A fő bajom a cuccal hogy csak steames gamekkel működik ami sztem baszottul nagy hátrány.
-
-
-
Źşë'
addikt
válasz
Urguru
üzenetére
ha normálisan meg lenne írva az oldal akkor a valós készletből vonná le foglalóval - de az is lehet h szimplán szemetek és gondolták hogy nemár ilyen olcsón adjuk, mert tönkremegy a vállalat - de nyilván te sem örülnél neki ha törölnék a rendelésed csak úgy, egy 30ezres 50" Samu tvről ami nem gagyi meg kerül 10x annyiba normál esetben, a pénzed meg levegőben lógna főleg most két sale között
-
Urguru
aktív tag
Szerintem túl van hisztizve ez a kontroller kérdés , anno hasonló akciók is voltak (Kontroller + tok , máig legjobb minőségű) akkor nem lett ilyen feszkó mert elfogyott. Most meg mindenki F5 ... éppen sikerült elkapni ...vagy mégsem? ( Ők a szemetek mert ... ?)
-
Źşë'
addikt
#kontra steam - sale alatt vett játékok nyugtái sem érkeznek meg email fiókra, én pl gyűjtöm őket, de hogy mi lelte, hogy nem küldik ki, paypal simán megjön...

-
Vertigo18
addikt
Nekem 11.28 a rendelés. Sehova se jött még vissza, Steam wallettből fizettem. Így most kénytelen vagyok elővenni a padláson lévő kettőt, még egyiket se csúsztattam ki a dobozából...

-
Mikori rendelésekről beszélünk? Nekem 11.28 08:09.
Egyébként elkezdtem kutakodni, ha nem jön össze a dolog (jó, nyilván a kedvemért nem rúgják be újra a gyártósort
), akkor a DualShock 4 kontroller-t fogom megvenni. Van benne gyro, működik, a touchpad is, a Steam teljesen támogatja, és szénné konfigurálható. A célzás mehet csak a gyroval, és lehetőség van csak korrekcióra használni a szenzort. És persze ott a PSNow is... -
válasz
ollie
üzenetére
Nyitottam egy ticketet, mert a vásárlási előzmények és a támogatás oldalán is azt írja, hogy törölve. Viszont semmi visszatérítés, holott itt is, és redditen is olvasom, hogy sorra kapják vissza a zsetont. Persze kiemeltem, hogy nagyon szeretném a kontrollert, és egy szót sem irtam refundról.
-
Vertigo18
addikt
Két controllerem került törölt állapotba mára virradóra... Visszatérítést én sem kaptam még. Az az igazság, hogy nem nagyon érzem magam banknak, hogy kölcsönadom pár napig a pénzemet, hogy had forgassák, majd kamat és mindenféle magyarázat nélkül visszautalják. HA visszautalják, mert az még nem történt meg...
-
tommyrs01
csendes tag
Ok már látom.... csak rossz sorrendben voltak a hozzászólások

Van akinek tudják teljesíteni? -
tommyrs01
csendes tag
Sziasztok!
Mi a helyzet a kontrollerekkel? Lenne egy tapasztalatom ami azonnal megosztanék veletek

Én is nagy nehezen rendeltem egyet 27-én. Hátra is dőltem... Gondoltan 4-5 napon belül itt lesz a cucc.Sajnos ma jött egy steam-es levél... Visszaküldték a pénzt, indoklást nem láttam.
Gondolom mégsem tudják teljesíteni a rendelésemet
Valaki találkozott már hasonlóval? -
fatal`
titán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
A Sale kezdete óta nekem is ilyen. Nyomogasd az F5-t aztán egyszer cska jó lesz.

-
csaba951
veterán
válasz
üzenetére
Sid Meier’s Civilization VI Platinum Edition
Vedd meg máshol olcsóbban, és aktiváld be azt! Az árból lejön még 10% ezzel a kuponnal: BLACK10 -
Gabor777
aktív tag
Sajnos nekem is törölték a megrendelésem
-
törölt tag
Anno megvettem Civ 6 -ot. Így nem engedi megvenni a platinum editiont. Lehet ezzel kezdeni valamit?
-
-
dokken
tag
Ma reggel.
www.steampowered.com visszatérített 21,30 EUR összeget az Ön 2019. november 27. napi vásárlásából.
Az összeget visszatérítettük az Ön MASTER_CARD ..... végződésű bankszámlájára. Eltarthat néhány napig, mire megjelenik a kivonaton. Ha ez hosszabb időt vesz igénybe, vegye fel a kapcsolatot a kártyakibocsátóval közvetlenül.
A visszatérítés összefoglalója
Tranzakcióazonosító: ......2019. november 29. 06:46:44 GMT
A vásárlás teljes összege 21,30 EUR
Visszatérített összeg 21,30 EUR
Visszatérítő fél
www.steampowered.comKapják be!!
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Másoknál is van ilyen , fórumokon is irják , érdekes hogy nem mindenkinél. Nálam a sale kezdete óta igy van , viszont 5-10 oldalfrissités után be szokott ugrani.
-
- = Zk = -
félisten
napok óta a steam store HTTP 500as hibával nyekken króm böngészőben......apllikáción sötét képernyő...
valaki erről tud valamit?!
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Villanyszerelés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- Gumi és felni topik
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- 10 db egyben : Cisco AIR-CAP3602I-E-K9 - Access point , Jelerősitő -
- Ruckus ZoneFlex R310 - Beltéri Access point - Több db - Hozzáférési pont
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem vettem észre.