Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
sh4d0w
üzenetére
Nem vagyunk egyformák, nekem pl a netflixes 3body problem tetszett. Nekem pont azt nyújtotta amit vártam. Ugyanezt nem biztos, hogy 30 részen keresztül megnézném. És igen, nem ismerem a könyvet, szóval az se érdekel mennyi változtatás volt. Engem szórakoztatott, nekem ez a lényeg. Ja és az Alapítvány is tetszett.
-
minek?:S
őstag
válasz
sh4d0w
üzenetére
"Stormtroopers wore a distinctive set of white armor that was intended to instill fear in the Empire's subjects, while also providing the soldiers with an extended range of survival equipment and temperature controls. It also gave limited protection against blaster fire; in certain cases, stormtroopers continued to breathe after being shot by an E-11 blaster rifle. Stormtrooper armor was not without its faults, however. The plates made running harder and offered little protection against large scale pulse detonations and blunt weapons."
forrás
Ez szerintem kielégítő választ ad mindenkinek, aki nem érti, hogy minek hordanak páncélt és az mi célt is szolgál.(#63060) Mik76
Hát igen, a Disneynek akkor lehetne megbocsátani azt, amit a folytatással csinált, ha kiállnának a rajongók elé és egy "bocs" kíséretében semmissé tennék azt - soha. Viszont azért a másik oldalon ott van a RO, Solo, Mandalorian, TBoB, TCW 7. évad, Kenobi, valamilyen szinten a Rebels is. Vannak köztük jók és kevésbé jók, de egyik sem rossz, sőt, egyszer kötelező megnézni - szvsz mindegyikben vannak olyan jelenetek, amik minimum többször nézősek és a sequellel ellentétben nem rombolja az univerzumot, hanem építi. -
-
őstag
-
őstag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Hol használta volna előbb?
A feminista klisé meg inkább szatirikus megközelítés, mintsem komolyan vehető(még akkor is, ha a Disney esetleg az utóbbit szándékozta). MindenesetreOwennél? Miért tette volna? Nem volt egyértelmű, hogy tudja, hogy hol van, nem mellesleg ott volt mögötte Ötödik fivér(ergo nyíltan nem kereshette Obi-Want), míg Haja Estreenél egyedül volt - ráadásul már nyíltan a Főinkvizítorral szembe menve - és ott egyértelműbb volt a helyzet. szvsz beleillik Ötödik nővér meggondolatlan, megrögzött és megfelelési kényszeres jellemébe. -
válasz
sh4d0w
üzenetére
Hát, a magyar fordítás tényleg erre utal, vagy legalábbis az űrben. Igaza lesz woodwormnek, ez valóban félrefordítás.
Viszont, csak hogy saját magammal is vitatkozzak
, ha Hari az expedíció indulása után készítette a felvételeket, akkor hogy jutottak el Terminusra? Hyperwave kommunikációról nem szól a fáma... #58163 Janaboy : OK, tagelek
Az eddigiek talán nem lőttek el semmit, .mert a sorozat ebben a kérdésben nem követte a könyvet -
válasz
sh4d0w
üzenetére
Erre gondolsz?
Your grandparents left for Terminus a few months back in my time and since then I have suffered a rather inconvenient paralysis.Nekem ez azt mondja, hogy Seldon helyben maradt, miközben mindenki elutazott.
Alurin tényleg pszichológus volt, úgy fest, ezeket összemostam.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Autós topik
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A könyveket is olvastuk és sorozat nem tér el tőlük , ami az adaptációk nagy részére nem mondható el.

,
Az eddigiek talán nem lőttek el semmit,
Janaboy