Új hozzászólás Aktív témák
-
creedszl
senior tag
miért ne gondoltál volna komolyan?én brno-n nyomtam csak úgy szórakozásból egy 20 köröst.de elmondom hogy haverommal nyáron szoktunk saját wtcc szezont tartani és ott a maximális körszámot nyomjuk ami van hogy 70....egy másfél, két óra mire lenyomjuk de nagyon nagy fun!
-
creedszl
senior tag
válasz
Dantenero72
üzenetére
én szeretem ha olyan részletekre is odafigyelnek mint a belső nézetnél a kormány fordításnál a kérfej mozgására...mert a legtöbb autós játékban gyakorlatilag mozdulatlan a kézfej és mintha kiakasztaná a sofőr a vállát nagyobb kanyarokban.shift 2-ben helyezkedik a kéz a tekerés közben...
-
creedszl
senior tag
már egy ideje tolom és egy dolog zavar még a béna driften kivül, az éjszakai futamok...egyszerűen nincs rendes világítás.ha nem ismerem a pályát csak akkor veszem észre a kanyart ha már ott van...még a minimap se segít...
-
creedszl
senior tag
én is megpiszkáltam az egyik nissanom és meglepődve éreztem hogy egy kis finomhangolás után pl úgy tartotta az egyenest hogy hozzá se kellett érnem a kormányhoz.kiscit több erő kellett a kanyarodáshoz, eléggé megkeményedett a kormány de viszont ha elengedtem a kormányt gyönyörűen visszaállt egyenesbe...érdemes szöszmötölni vele

-
creedszl
senior tag
na és eddig tartott...kiábrándultam.miért kell az a kurwa driftet belerakni?olyan egy elbaszott szar hogy az valami hihetetlen egyszerűen irányíthatatlan, mintha vajon csúszkálta az a rohadt kocsi...200 pontot kell összeszedni az elején úgy hogy csak körbe körbe kéne nyomatni...úgy 1 órába telt mire sikerült...aztán jön a 8-asban.,..és kész ott feladtam...az 1-nél is ugyan ez volt, feladtam a karrier módot amint a drifhez ért...abszurdum,kuka az egész...maradok az 1-nél haverokkal...
-
creedszl
senior tag
néztem hogy beraktatok képeket a grafika összehasonlítására, gondoltam megnézem mi is a helyzet.
full hd-ban minden maxon néztem a két részt és azt kell hogy mondjam nagyjából ugyan az.a színvilág viszont más de aki akarja tudja korrigálni.a textúra lehet kicsit gyengébb a 2-ben viszont az egyben nem olyan profik a fényeffektek...de pl a fák az út szélén mindkét részben elnagyoltak és ocsmányak
ráadásul a menet közbeni kép számít, az összhatás mert ugyse figyeled hogy most milyen éles a textúra 200km/h-nál
.mindekettő szép...
szóval egál...ráadásul szerintem játékélményben is.momoval nyomom, nekem semmi gond az irányítással még úgy is hogy minden segédlet off...tény hogy a hátsó kerekes verdák kicsit nehezebben kezelhetők de ez érthető is.
igazság szerint az Autolog miatt dicsérik nagyon, hogy nagyon jó a közösségi lehetőség...talán egyszer kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák

- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

.mindekettő szép...