- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dantenero72
aktív tag
[link] Találtok még Forza 3 és Shift 2 illetve Shift 1 és Shift 2 összehasonlitást is. Hát nem tudom de nekem a videok alapjan a Shift 2 tetszik a legjobban,igaz a Shift 1 vs Shift 2nel le esett az állam hogy a Shift 1 mennyivel szebb o.O
Most nyomtam le az 5körös Suzukat ahol Lotusal kell menni,hát az első kör borzasztó volt az AI ugy ra tapad az ideális ivre hogy szinte nem tudtam előzni csak ha becsusztam a kanyarba vagy lekoccoltam őket(de altalaban ilyenkor lepattanok róluk és egyenesen a falba szállok),aztan a 2. körre atvettem a vezetést de kb csak a 3.körnel kedztem el érezni a palyat(persze az iv be volt kapcsolva,de csak a kanyarok bevételéhez szukséges sebessség miatt,kár hogy nincs olyan hogy csak a kanyar elött mutatja :S). Jah meg eléggé nehéz volt egyenesbe tartani a kis Lotust ami kicsit felidegesitett,mivel szerintem ez azért tulzás hogy ne lehessen egyenesbe tartano egy autot még ha 400al is megy.
ui.: Az ilyen autokba van ABS? Mert sajna ABS nelkul "szuper" autoknal fékezéskor mindig keresztbe állok :S (Mert azt tudom hogy F1ben nincs.)
Új hozzászólás Aktív témák

- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-roller topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
- ASUS ROG Falchion Ace HFX Magnetic FR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest