- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
heihachi
üzenetére
Namost én azzal egyetértek amit írsz. Nem is állítom, hogy csúnya lenne a játék, mert végül is nem az. Én nekem csak az a bajom, hogy bár csúnyább, mint az elődje, ennek ellenére a gépigénye indokolatlanul nagy.
Még egyszer mondom, a játék jól néz ki, csak nem szabad az elődjéhez hasonlítani!
Az eltérő fizika meg érthető, ez korábban is elő fordult már. Nyilván azért más drift közben, hogy egyszerűűb legyen vele driftelni, hiszen, ha az autó ugyan úgy tapadna, mint normál körülmények közt, akkor sokkal nehezebb volna driftelni és így pontokat szerezni. Ez egy direkt könnyítés.
Az más kérdés, hogy a valóságban a fizika az autóra nézve mindig ugyan olyan, de hát ez egy játék, így ez a kutyát sem érdekli főleg, hogy ez nem egy vérbeli szimulátor, nem is annak készült.
Új hozzászólás Aktív témák

- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Új AMD alaplap + Ryzen 5 3400g
- Samsung LE32R86WD 32 LCD TV 3 HDMI, DVB-T tuner (HD Ready)
- Ryzen 5 3400g Sérült, de hibátlan processzorok!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2 - i7-11G I 32GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest