Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
AthlonXP
üzenetére
Hát ha ez könnyítés, akkor megeszem a kalapom, nekem már azt a kezdő 200 pontot sem sikerült összedriftelni, amit az első pályán kellene. Vagyis, hát már annyiszor álltam keresztbe, hogy a játék megsajnált és adott 200 pontot, gondolom látta, hogy örök életemre azon a pályán ragadok, ha nem szán meg. Persze az is tuti, hogy ezt is profi szinten lehet művelni így is, de mondjuk ez egy ügyességi játék így és nem autós.
Amúgy csak zárójelben jegyzem meg, hogy van olyan játék a piacon, ahol a drift és a sima pálya autózás fizikája olyannyira nem különbözik, hogy bármikor, akár egy elindított időfutam alatt is átválthatsz drift módra, ami abból áll, hogy onnantól a drift pontjaidat írja ki felülre és nem az idődet, merthogy mindkettőt minden pillanatban számolja és méri a játék. És így is éppen ugyan olyan látványos driftek vannak abban a játékban is, mint itt.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 10. nap: Cassette Beasts
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Háztartási gépek
- 3D nyomtatás
- VR topik
- GL.iNet OFF topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest