- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Kényelmetlen egy Xbox 360-as vezérlőhöz képest!
Szokás kérdése.
Az Xbox 360-as vezérlőm előtt évekig játszottam
ilyen felépítésű gamepad-ekkel, és semmi bajom nem volt velük, sőt.
(Ellenben pl. az X-en csak kör alakban mozgathatók a karok, ami pl.
azzal jár, hogy ha előrefelé a gázt nyomod,és mondjuk közben azon
a karon jobbra-balra akarsz nézni, azt padlógáz mellett nem tudod...
Ergo nem független a két tengely az analóg karokon, ami kicsit gáz.) -
DigitXT
félisten
válasz
NeoExDeath
üzenetére
A drift tényleg katasztrófa volt az 1-ben
Az bizony, ellenben a GRID-ben azt nagyon jól eltalálták, szórakoztató volt. -
DigitXT
félisten
válasz
MrBrooks
üzenetére
Jobban jársz, amíg csak mezei userek próbálnak beilleszkedésre sarkallni,
mivel a moderátoroknak egyéb eszközeik vannak, és nem szoktak kérlelni.Szerk: a szerkre: engem baromira nem érdekel a százalékos marhaságod.
Ide is sikerült 2 nem egészen fórum-konform HSZ-t alkotnod, ennyi elég.
Btw. túl van tárgyalva - valszeg ha erre jár egy modi, törli ezt az egészet.
-
DigitXT
félisten
válasz
MrBrooks
üzenetére
Nem keresgélem a hozzászólásaidat (véletlenül láttam más topikban is ezen stílusod), ami ezen HSZ-ek között erősen kitűnik, nevezetesen baromi sok vastagított szöveg. Hanyagold szerintem.
Annyira nem lehetett fontos.
(Jah, és ha nem a topik témájához kapcsolódóan szólsz hozzá, használd az OFF kapcsolót.) De nekem amúgy mindegy: én is értem, hogy nem teljesen helyesen szóltak rád (Caps VS Bold), viszont az, hogy több hozzászóláson keresztül is csak "visszabeszélsz" a témában, kezdi kiverni a biztosítékot.
-
DigitXT
félisten
válasz
MrBrooks
üzenetére
Ebben ugyan igazad van (Caps Lock), viszont teljes hozzászólásokat nem szokás nyomatékosítani, szóval nem csak ebben a topikban, hanem általában a fórumon jó lenne, ha leszállnál a [B][/B] kapcsolóról. Érdekes, hogy ebben a HSZ-edben ez már sikerült is.
Már csak az OFF gombot kell megtalálnod (ott van közvetlenül OK gomb mellett), és mondhatjuk, hogy alakul a dolog...
Új hozzászólás Aktív témák

- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BMW topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az Xbox 360-as vezérlőm előtt évekig játszottam

Annyira nem lehetett fontos.
(Jah, és ha nem a topik témájához kapcsolódóan szólsz hozzá, használd az OFF kapcsolót.) De nekem amúgy mindegy: én is értem, hogy nem teljesen helyesen szóltak rád (Caps VS Bold), viszont az, hogy több hozzászóláson keresztül is csak "visszabeszélsz" a témában, kezdi kiverni a biztosítékot.