- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nektek elindítja az összes versenyt? Mer nekem már vagy a 3.-at csak tölti a mapot és semmi nem történik.

-
válasz
Regirck
üzenetére
Tehát akkor nem? Mer akkor az a baj. Eredetivel megy tökéletesen, warez verzióval meg te is tudod hogy nem foglalkozunk mivel tiltott a fórumon arról nem beszélve hogyan segítsünk ha nekünk eredeti van és működik pont ezért vesszük meg hogy ne kelljen szórakozni mindenféle crack meg dlc töltögetéssel.
Ha eredetid van akkor meg originbe csinálj egy javítást és nézd meg hogy a dlc is bent van-e a shift 2 mellett.
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ez is jó, de a boxosnál az a jó, hogy nem kell semmit állítgatni az összes gém ami van boxon ugyanúgy megy mint pc-n a kontrollerrel szal nem kell szarakodni a beállításokkal. Hozzá teszem lehet ezzel se kell.

-
válasz
fasterware
üzenetére
xbox 360-ast nem bánod meg.

-
Veyron GTX-re alakítva mit művel.
1600 lóerő nem semmi és irányítható is oda verem őket simán.
-
válasz
eladohardver
üzenetére
Ez nem is rossz, hogy csináltál ilyen autót? Nekem is kell villogós.

-
válasz
cyberkind
üzenetére
Az egy más kategória...főleg hogy ott időre mész itt meg ha elbaszod ott hagynak a pics@ba és kb esélytelen beérni őket.
Más: Hát nálam se kapcsolta ki a CF-et az történt hogy a magkihasználtság 50-50% szal még talán az fps is kevesebb lett.
A biztos az ha kilövöm a cf-et én magam.
-
A 20 körös versenyeket komolyan gondolták? Asszem az is skippelve lesz jó hogy nem lemans-t csinálnak már...
-
Kicsit enyhült a dolog megint neki kezdtem és most jobb élmények voltak R8 fullra tuningolva valami bődületesen megy már a startnál legyorsulok mindenkit, viszont nem könnyű az irányítás billel lehetetlen mert kell hozzá a gáz "pedál" szabályzás, szal örülök hogy befektettem a kontrollerbe többi játékok is jobbak.

-
60%-nál már kezd az idegrendszerem rovására menni a gém.
Vagy leteszem easy-re vagy uninstall. -
Megjött a kontroller hát sokkal jobb mint a bill mintha boxal játszanék.

-
Megrendeltem a kontrollert remélem minél hamarabb ideér billel már nem akarom tovább folytatni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Igen, de én direkt kipróbáltam, hogy erőltesse rá a játékra, de nem ért semmit a többi meg ahogy írod semmit nem állít mert alapból úgy van.
"enable surface format optimaziton" Ez is be van kapcsolva alapból.

Nálam nagyon kijön ha az AA-t offolom minden tele van recével főleg a távoli dolgokon látszik nagyon, de az autón is.
-
Kipróbáltam én is, nálam az AA-t nagyon nem állította be driverből és minden televolt recékkel, szal inkább vissza raktam a gémbe, amúgy az FPS-t valóban növelte, de ez érthető is.
Én 11.4-et használok lehet az a baj mert 11.3-at írnak. Viszont az árnyékokat nem venni észre, hogy low/high.

-
-
Sajna elértem oda, hogy már billel alig lehet irányítani meg ha oda is figyelek lehagynak a fenébe.
Ahogy olvasgatom gamepaddal nem nagyon van gond, lehet veszek egyet Logitechel tolja valaki? -
Az első drift részt skippelem billel valahogy nincsen kedvem hozzá, amúgy a versenyek elég jók.
-
Az első részbe se volt, abba csak annyi volt, hogyha érzékelte a játék, hogy ATI driver van fent, akkor szarul futott a gém aztán okosok megkerülték a dolgot és lőn azonnal jól ment ATI-val is, szokásos NV féle feature.
Más: CF-et nem támogatja a játék azért futott szarul nálam ahogy kikapcsoltam a CF-et azonnal fix 60FPS-el ment a 40 helyett. Érdekes mert mind2 GPU-t használta megnézhetné egy NV tulaj is SLI-vel mi a helyzet, hogy itt is az ő kezük van a dologba vagy alapból az AFR-el van baj.
-
Kipróbáltam én is full hd, minden max kivéve a blur (nem szeretem) 40fps alatt még nem volt és mind2 mag 99%-on teker.
Látvány az van rendesen az autók nagyon szépek viszont hiába van az AA bekapcsolva látszanak a recék igencsak főleg az autók fényszóróinak a széleinél.
Vezethetőség billel: Az elején még úgy ahogy elmegy a gyenge autókkal, de látom előre, hogy kb a felénél abba fogom hagyni a bill épsége megőrzése miatt.

Új hozzászólás Aktív témák

- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Egérpad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

1600 lóerő nem semmi és irányítható is oda verem őket simán.

Vagy leteszem easy-re vagy uninstall.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Arról nem beszélve, hogy gyorsabb tdu 2 maggal még mindég.