Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- WayteQ xTAB 50 GPS - az androidos navi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nektek elindítja az összes versenyt? Mer nekem már vagy a 3.-at csak tölti a mapot és semmi nem történik.

-
válasz
Regirck
üzenetére
Tehát akkor nem? Mer akkor az a baj. Eredetivel megy tökéletesen, warez verzióval meg te is tudod hogy nem foglalkozunk mivel tiltott a fórumon arról nem beszélve hogyan segítsünk ha nekünk eredeti van és működik pont ezért vesszük meg hogy ne kelljen szórakozni mindenféle crack meg dlc töltögetéssel.
Ha eredetid van akkor meg originbe csinálj egy javítást és nézd meg hogy a dlc is bent van-e a shift 2 mellett.
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ez is jó, de a boxosnál az a jó, hogy nem kell semmit állítgatni az összes gém ami van boxon ugyanúgy megy mint pc-n a kontrollerrel szal nem kell szarakodni a beállításokkal. Hozzá teszem lehet ezzel se kell.

-
válasz
fasterware
üzenetére
xbox 360-ast nem bánod meg.

-
Veyron GTX-re alakítva mit művel.
1600 lóerő nem semmi és irányítható is oda verem őket simán.
-
válasz
eladohardver
üzenetére
Ez nem is rossz, hogy csináltál ilyen autót? Nekem is kell villogós.

-
válasz
cyberkind
üzenetére
Az egy más kategória...főleg hogy ott időre mész itt meg ha elbaszod ott hagynak a pics@ba és kb esélytelen beérni őket.
Más: Hát nálam se kapcsolta ki a CF-et az történt hogy a magkihasználtság 50-50% szal még talán az fps is kevesebb lett.
A biztos az ha kilövöm a cf-et én magam.
-
A 20 körös versenyeket komolyan gondolták? Asszem az is skippelve lesz jó hogy nem lemans-t csinálnak már...
-
Kicsit enyhült a dolog megint neki kezdtem és most jobb élmények voltak R8 fullra tuningolva valami bődületesen megy már a startnál legyorsulok mindenkit, viszont nem könnyű az irányítás billel lehetetlen mert kell hozzá a gáz "pedál" szabályzás, szal örülök hogy befektettem a kontrollerbe többi játékok is jobbak.

-
60%-nál már kezd az idegrendszerem rovására menni a gém.
Vagy leteszem easy-re vagy uninstall. -
Megjött a kontroller hát sokkal jobb mint a bill mintha boxal játszanék.

-
Megrendeltem a kontrollert remélem minél hamarabb ideér billel már nem akarom tovább folytatni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Igen, de én direkt kipróbáltam, hogy erőltesse rá a játékra, de nem ért semmit a többi meg ahogy írod semmit nem állít mert alapból úgy van.
"enable surface format optimaziton" Ez is be van kapcsolva alapból.

Nálam nagyon kijön ha az AA-t offolom minden tele van recével főleg a távoli dolgokon látszik nagyon, de az autón is.
-
Kipróbáltam én is, nálam az AA-t nagyon nem állította be driverből és minden televolt recékkel, szal inkább vissza raktam a gémbe, amúgy az FPS-t valóban növelte, de ez érthető is.
Én 11.4-et használok lehet az a baj mert 11.3-at írnak. Viszont az árnyékokat nem venni észre, hogy low/high.

-
-
Sajna elértem oda, hogy már billel alig lehet irányítani meg ha oda is figyelek lehagynak a fenébe.
Ahogy olvasgatom gamepaddal nem nagyon van gond, lehet veszek egyet Logitechel tolja valaki? -
Az első drift részt skippelem billel valahogy nincsen kedvem hozzá, amúgy a versenyek elég jók.
-
Az első részbe se volt, abba csak annyi volt, hogyha érzékelte a játék, hogy ATI driver van fent, akkor szarul futott a gém aztán okosok megkerülték a dolgot és lőn azonnal jól ment ATI-val is, szokásos NV féle feature.
Más: CF-et nem támogatja a játék azért futott szarul nálam ahogy kikapcsoltam a CF-et azonnal fix 60FPS-el ment a 40 helyett. Érdekes mert mind2 GPU-t használta megnézhetné egy NV tulaj is SLI-vel mi a helyzet, hogy itt is az ő kezük van a dologba vagy alapból az AFR-el van baj.
-
Kipróbáltam én is full hd, minden max kivéve a blur (nem szeretem) 40fps alatt még nem volt és mind2 mag 99%-on teker.
Látvány az van rendesen az autók nagyon szépek viszont hiába van az AA bekapcsolva látszanak a recék igencsak főleg az autók fényszóróinak a széleinél.
Vezethetőség billel: Az elején még úgy ahogy elmegy a gyenge autókkal, de látom előre, hogy kb a felénél abba fogom hagyni a bill épsége megőrzése miatt.

Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

1600 lóerő nem semmi és irányítható is oda verem őket simán.

Vagy leteszem easy-re vagy uninstall.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Arról nem beszélve, hogy gyorsabb tdu 2 maggal még mindég.