- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
A műszereket teszi oda ki ebben a külső nézetben, én az orrnézetet kedvelem, akkor is kiteszi, de akkor középre.Ha megvan ez az autó, akkor ilyen lesz a műszerfalad
-
AMD_ok
őstag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
-
AMD_ok
őstag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Hát, az biztos, hogy órákba telt, mire beállítottam magamnak a kormányt, itteni különböző segítségekkel, de én is minden segítség nélkül mentem (az összes kikapcsolva), persze jó pár körbe beletelt, mire elértem ezt az időt, és az 1:21.0xx már simán megy folyamatosan, megszoktam az autót, nagyon jó verda, szeretem

-
AMD_ok
őstag
Ebben a videoban a srác (aki autóversenyző), ment egy 1:21:709-es időt. Nekem sikerült egy 1:20:722-t mennem, tesztelés közben (és pár tized még lehet benne). Ki döntötte még meg azt az időt, és mennyivel? Van még hová fejlődni?
-
AMD_ok
őstag
válasz
megint én
üzenetére
én Elite-n nyomom, és hard fokozaton, de a Vipert még nem próbáltam. Viszont így is meddig minden pályán simán első vagyok, bármiféle tuning nélkül, kb 20 %-nál tartok carrier módban. Higgyétek el, jól kell a kormányzást beállítani,meg megszokni a gépet, és menni fog.
SzlobiG: én is 2 %-ra tettem a kormány holtjátékot, muszáj volt, így nem kell egyenesben gépészkedni állandóan

-
AMD_ok
őstag
válasz
szab.tam
üzenetére
Hali
Azóta ez már megoldódott, beállítási gondok voltak, mostmár fasza

Amúgy meg azoknak, akik azt mondják, hogy szar a game: Ha tényleg ennyire kaki, ahogy mondjátok, akkor minek toljátok, minek játszotok vele még mindig?
Én elfogadom, hogyha valakinek nem tetszik természetesen, de akkor minek kell erőltetni? -
AMD_ok
őstag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Érdekes

-
AMD_ok
őstag
Hali
Az lenne a kérdésem, hogy amit a garázsban autóknak tuningot beállítok és lementek, az adott pályán a versenyeken automatikusan betöltődik, vagy semmi hatása nincs a versenyekre? Vagy ott közvetlen a verseny előtt betölthetem valahonnan ezeket a beállításokat? (mert ilyen menüpontot nem találtam)
-
AMD_ok
őstag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Ez hatott, még jobb vagyok, köszi a linket
(bár nekem G25 van, de az alapok ugyanazok) -
AMD_ok
őstag
Garage - > autó kiválasztása - > <Enter> (menü előjön) - > tune (itt vannak a beállítások, itt azokon tudsz állítani, amit megvettél, mert alapból nem sok mindent lehet setupolni) - > test (itt pedig a beállításaidat tudod kipróbálni), és esetleg mentés, pályákra lebontva (azaz minden pályára mást állíthatsz be magadnak)
-
AMD_ok
őstag
nálam:
dead zone: 3 %, steering sensitivity: 65 %, steering lock: 300.tehát elvileg közel vagy az én beállításaimhoz, de ez még kevés, az garázsban az autót is állítgasd, mert teljesen meg lehet változtatni az autó kormányzását
(lengéscsillapító, kerékdőlés, stb)TannerHun: Ha figyelmesen olvastad, pont azt írtam, hogy én is szenvedtem vele rendesen, először azt se tudtam, merre megyek, és miért pont arra
. Kikísérleteztem magamnak egy beállítást, és így már elég faszán tudom tolni (hard nehézség, de belekóstolok a legmagasabba is nemsoká, meg elite fokozat - minden segítség nélkül), pont ezért mondtam azt, hogy tesztelj, próbálgasd, és mindenki más,akinek gondja van vele,mert nekem is volt rendesen, mint sokan másoknak -
AMD_ok
őstag
ez esetben mindenképp javasolnám egy kormány beszerzését, de mivel írod, hogy nem akarsz venni, legalább a csúszkákat addig állítgasd, míg élvezhető nem lesz számodra a gameplay menüben

zuchy: biztos, hogy input lag? nézted belső nézetből? mert én kb 1,5 napig azt hittem hatalmas holtjáték van benne, vagy inputlag,és belső nézetből rögtön látszott, hogy fordítja a csávó a kormányt,csak az autó nem akar fordulni, így rájöttem, hogy a steering sensitivity-n és a steering lock-on tekergessek addig, amíg meg nem találom a megfelelő beállítást
Mindenkinek, akinek élvezhetetlen: rettentő fontos a kormányzás számodra megfelelő/helyes beállítása, mert anélkül egy kalap xar az irányítás!!! én mondom, 5 órát görcsöltem vele,de megérte!!!
-
AMD_ok
őstag
hát nem tudom, mivel nyomod (én kormánnyal+6 sebességes H váltóval), de nekem nagyon élvezetes, ELITE fokozaton, Hard nehézség mellett, és eddig majdnem az összes pályát elsőként hagytam el, kb 3 versenyt kellett megismételjek, 2. vagy 3. hely miatt, 16. driver szinten vagyok. Állítsd be a kormányzást, nekem kb 5 órámba telt, mire élvezetessé tudtam tenni, de szigorúan kormánnyal, bill-el meg se próbáltam/próbálom
A drift meg egy más kategória, azt eleve utálom, ahhoz nem tudok hozzászólni....azt se próbáltam -
AMD_ok
őstag
válasz
apollo12
üzenetére
Csak azt nem írtad, hogy milyen felbontáson... (nálam Minden full, kivéve az AA-t és a motion blurt, mert azt utálom, igy megy full hd-ben játék közben az összes autóval előttem 45-70 fps, ha elől vagyok, akkor 60-100 fps)
Egyébként megjavult a QUICK versenyem, mostmár lehet tolni, tegnap miért nem volt jó, nem tudom

-
AMD_ok
őstag
Megnéztem a feladatkezelőben, hogy mennyire használja a magokat, és azt a szomorú tényt kell közölnöm, hogy csak 2 magot hajlandó kezelni, és azt is csak 30-40 % között. Én is remélem, hogy jön egy javítás hamarosan, annál is inkább,mert a sima QUICK verseny mód nálam megadta magát, nem működik, csak tölt...tölt...tölt...

-
AMD_ok
őstag
Srácok, nálatok megy a quick verseny? Mert nálam megadta magát, ugy tűnik, mikor be akarom tölteni, akkor a loading... feliratnál ledekkol, és onnan sehová
(zene megy alatta, de semmi több nem történik tovább) -
AMD_ok
őstag
válasz
Dantenero72
üzenetére
pontosan ezt kell csinálni, így a legnagyobb a fékhatás, és a lassulás, az F1-ben hamar megtanulnád
(próbáld ki ott) -
AMD_ok
őstag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
milyen kártya? oprendszer?
-
AMD_ok
őstag
Egy kolléga így oldotta meg, a PS3 totyikból, ócsóér'
Egyébként én nyomtam kontrollerrel a Forza3-at sokáig, míg volt boxom, de közel nem adta azt az élményt, mint a kormánnyal a GT5 PS3-on, és persze a többi autós game PC-n (de persze te tudod, neked mi a legjobb, nem akarok ám nagyon beleszólni) -
AMD_ok
őstag
Kormányt vegyél, testvérem, sokkal jobban jársz (már persze, ha főleg autós game-t akarsz nyomni, mert a gamepad máshoz is jó), ettől jobb nincs autóversenyhez

Végre be tudtam állítani egy viszonylag kellemes kormányzást, a steering sensitiviy 65 %-on, a steering lock pedig 300-on, a többi sensitivity 100 %-on, dead zone 0, hátha segít azoknak, akik nem tudják rendesen beállítani (én így szeretem, másnak lehet kell egy kis holtjáték)
Rájöttem, hogy nem a holtjáték nagy, hanem ezeket kell állítgatni, mindenkinek magának,ami megfelel, mert belső nézetben szépen látszott, hogy nincs holtjáték (tekerte a kormányt az ürge - azaz én
, de mégse fordult az autó, csak nagyon lomhán) -
AMD_ok
őstag
Beadta a bonus autókat, Egy Lamborghinit, egy Nissan Sylviát, meg egy Alfa Romeot

Egyre jobban tetszik a játék, csak ez a viszonylag nagy kormányholtjáték ne lenne...Ha erre tudna valaki valami megoldást, azt megköszönném
-
AMD_ok
őstag
Na kipróbáltam. Szerintem jó lesz ez, de rettenet szoknom kell még, az F1 2010 után, itt minden olyan lassú
(egyelőre). A kocsira (Seat Leon Supra) vettem egy közepes felfüggesztés szettet, leültettem, keményebbre vettem a lengéscsillapítót, és vezethetőbb lett, határozottan (no persze benne van a hozzászokás is, de 3 mp ua a pályán az elég sok).
A grafika gáz egy kicsit, az előzőhöz képest, dehát mindenki ahhoz hasonlítja, bármennyire nem akarja. Nálam 40-45 fps van full hd-ben max grafon, kivéve a mot.blur, az medium, és azt tartja, de mintha ilyen mikro akadások lennének benne. Remélem, ezt egy patch vagy az új amd driver javítja majd.Lehet kövezni, de nekem összességében tetszik
,a sisakkamera is fasza, és ha hozzászokom, jó lesz ezJa, és G25-öm van, nálam nincs 50 %-os holtjátéka a gázpedálnak, a kormány reagál sztem kicsit lassan, erre van esetleg valami megoldás, vagy ez ilyen, így kell megszokni?
-
AMD_ok
őstag
na sikerült beaktiválni, este gurulok vele egy jót. Limited verziónál tudja valaki, hogy lehet aktiválni a bonus kocsikat?
Köszi -
AMD_ok
őstag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
nem akarom Alád adni a lovat, mivel (sajnos) én még nem játszok a játékkal a fentebb leírtak miatt, de a pár hsz-al fentebb linkelt videoban, ill más gameplay videókban (youtube-on van már jópár) látottak alapján pont arra jutottam, hogy alig van benne megcsúszás, drift a kanyarokban, persze ehhez a kocsit is úgy kell kezelni, ill a kezelhetőségét beállítani...majd holnap meglátom én is első kézből
-
AMD_ok
őstag
-
AMD_ok
őstag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
nem úgy volt, hogy 29-én nálunk (EU) jelenik meg? mintha ezt olvastam volna valahol....
-
AMD_ok
őstag
ja,akinek LE van, hogy lehet a bonus content-et aktiválni?
Basszus, nem lehet aktiválni a cuccot 31.-e 1 óráig
(ez a limited edition miatt van, vagy mindenkinek ekkortól lehet tolni a game-t?) 
Települ, de nem lehet majd használni addig?
-
AMD_ok
őstag
no nekem is megjött, úgy látom, LE az enyém is (véletlenül
). Majd írok, hogy mi az érzésem, mert már teljesen szétcsesztétek az idegeimet, hogy mekkora xar lett a game 
-
AMD_ok
őstag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
jött az sms, hogy ma jelent meg hivatalosan a game, és elvileg holnap hozzák
-
AMD_ok
őstag
én előrendeltem, most írtak IPON-ból, hogy holnap érkezik, akkor nem jól tettem?

Új hozzászólás Aktív témák

- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tesla topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SSD kibeszélő
- iPad topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(a többibe még bele sem mertem kezdeni
)

Én elfogadom, hogyha valakinek nem tetszik természetesen, de akkor minek kell erőltetni?
(bár nekem G25 van, de az alapok ugyanazok)
. Kikísérleteztem magamnak egy beállítást, és így már elég faszán tudom tolni (hard nehézség, de belekóstolok a legmagasabba is nemsoká, meg elite fokozat - minden segítség nélkül), pont ezért mondtam azt, hogy tesztelj, próbálgasd, és mindenki más,akinek gondja van vele,mert nekem is volt rendesen, mint sokan másoknak

(a virágbóti persze már 2. napja megy szépen)
(ez a limited edition miatt van, vagy mindenkinek ekkortól lehet tolni a game-t?) 
). Majd írok, hogy mi az érzésem, mert már teljesen szétcsesztétek az idegeimet, hogy mekkora xar lett a game