Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AthlonXP

őstag

válasz heihachi #378 üzenetére

Persze, hogy van olyan játék, amiben a fizika nem változik drifteléskor. De az nem a SHIFT! :)
    Igazábol csak úgy gondolom, hogy ez könnyítés akar lenni, hogy a gémer könnyebben csússzon. Mondjuk én alapból átlépem a drifteket, minden autós játékban ( NFS-ben meg főleg ), mert nem fogok a billzettel kínlódni. Driftelek én néha olyanokat sima verseny közben is, hogy öröm nézni! :))
    Mondjuk az is biztos szerintem, hogy billzettel nem is nagyon lehet végig vinni, mert az első néhány szakasz után, ahol már komolyabb autók vannak, nagyon nehéz kezelni őket segítség mellett is. Én most 9%-nál járok, de úgy, hogy 10 futamból talán 4-5 volt olyan ahol eddig dobogós lehettem. Vannak olyan futamok, ahol már el sem indulhatok, mert az előtte levőn túl "lassú" voltam. Pedig igyekszem jól menni, meg rajtnál is akkorát indulok, hogy szinte sokszor állva hagyom az egész mezőnyt, de aztán a kanyaroknál meg úgy el mennek mellettem, hogy csak na! Ez van, nekem le kell lassulnom, hogy be tudjam venni a kanyarokat, ők meg simán tudnak menni az íveken jóval gyorsabban, én meg "darabosan" tudok kanyarodni a gombok miatt ( 2 végállás on-off ).
    Mondjuk ebbe az is benne van, hogy sokszor 20-25 környékére zuhan az FPS, ami nagyon zavaró tud lenni, tovább rontva az egyébként sem túl jó kezelhetőséget.
    Valószínüleg majd leveszem a beállításokat mediumra aztán meglátom mi lesz. Majd leszedek egy fullos savegame-t valahonnan, aztán csak autózgatok, mert végigvinni billzettel úgy sem tudnám. :U

(#367) TannerHUN: Olvastam a tesztedet a játékról. Nekem tetszett és egyetértek azzal amiket írtál benne.

Új hozzászólás Aktív témák