Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- iPhone topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- MWC 2026: Végre mindent tudunk a Motorola Razr Foldról
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
A fizikával lehet nincs baj, ezt nem tudom megítélni, mert assist nélkül billentyűzettel nagyon nehéz lenne még elindulni is, így ezt hagyjuk. A grafika terén viszont igen is, történt fejlődés, még hozzá igen erőteljes!
Csak az a baj, hogy visszafelé, mert az első rész sokkal szebb volt és emellé az a leg szomorúbb, hogy a gépigénye a grafika romlásával arányosan nőtt, ami egy érdekes dolog, de ez van.
Én le is szedtem a játékot, mert 1024-ben high beállítások mellett van benne kb 30FPS-em erős izgalmi állapotban, ha egyedül vagyok a pályán. Ha többen is vannak előttem egyszerre, akkor kevesebb és ez már így elég zavaró. Az első résszel még 1600*1200-ban is tudtam játszani rendesen, ott is minden felvéve ahogy lehet ( AA az kb középen, most nem tok számot hírtelen ) és sokkal szebb képe volt, mint ennek, még sem laggolt meg ilyenek.
Nagyon remélem, hogy a közeljövőben majd jönnek hozzá patch-ek, amik a teljesítményen javítanak valamit, mert így nem jó..
Új hozzászólás Aktív témák

- BestBuy topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Wuthering Waves
- Spórolós topik
- OLED monitor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest