- Fotók, videók mobillal
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- iPhone topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
A fizikával lehet nincs baj, ezt nem tudom megítélni, mert assist nélkül billentyűzettel nagyon nehéz lenne még elindulni is, így ezt hagyjuk. A grafika terén viszont igen is, történt fejlődés, még hozzá igen erőteljes!
Csak az a baj, hogy visszafelé, mert az első rész sokkal szebb volt és emellé az a leg szomorúbb, hogy a gépigénye a grafika romlásával arányosan nőtt, ami egy érdekes dolog, de ez van.
Én le is szedtem a játékot, mert 1024-ben high beállítások mellett van benne kb 30FPS-em erős izgalmi állapotban, ha egyedül vagyok a pályán. Ha többen is vannak előttem egyszerre, akkor kevesebb és ez már így elég zavaró. Az első résszel még 1600*1200-ban is tudtam játszani rendesen, ott is minden felvéve ahogy lehet ( AA az kb középen, most nem tok számot hírtelen ) és sokkal szebb képe volt, mint ennek, még sem laggolt meg ilyenek.
Nagyon remélem, hogy a közeljövőben majd jönnek hozzá patch-ek, amik a teljesítményen javítanak valamit, mert így nem jó..
Új hozzászólás Aktív témák

- Gamer PC, Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, 16gb RAM
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Sony Playstation 5 Pro 2TB/ 36 hónap garancia
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest