Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
TannerHUN
aktív tag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Nem az RPM és a sebességmutatókra gondolok, hanem a többi kütyüre ami az autóban van.Az óra is csak egy kép ami oda van betéve, mert látszik rajta, olyan pixeles.Érdekes az én gépemnek semmi baja, olyan játék meg nem létezik, hogy más és más gépen mást produkálna a kijelző.Maximum videokártya probléma lehet, ha esetleg villódzik vagy hasonló jelenségek.Ha két gépen ugyan olyan, akkor a harmadikon miért lenne más??

-
TannerHUN
aktív tag
Hogy mennyit tudtok írni
.AthlonXP: Nekem Full Damage-on van és még se volt eddig gumielfüstölés és motorleégés
.zuchy: Engem még nem fizettek le
.Mondom én hogy sumákság megy mindenhol...A konzol verzió is ugyan ilyen trágya.A műszerfalas "realitásról" csak annyit, nézd meg a Nissan 240SX vagy a Toyota Corolla (hirtelen nem tudom melyik) drift autó műszerfalait.Az óra 12:43-at mutat nappal és este, a műszerfal kijelzői olyan pixelesek még 1440x900-ban is...Szinte csak a mutató mozog és kész, ennyi.A monitorhoz közel hajolva se lehet kivenni semmit.De ha megfigyeled akkor minden autó műszerfalán más és más hiányosságokat lehet felfedezni.Nálam uninstall lett tegnap.Komolyan mondom még nem volt olyan játék amit ennyi idő alatt töröltem volna
. -
-
TannerHUN
aktív tag
Hát igazság szerint nem lenne itt vele gond, ha kijavították volna a fizikát, grafikát és az irányítást.Nem utolsó sorban pedig a hangokat.Nem szidom a játékot, távol álljon tőlem.Így is a tesztemben jóindulattal adtam annyi pontot neki...Kérdésedre válaszolva, igen nem tetszik!

-
TannerHUN
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Über LOL... Realisztikus irányítás?? Úgy érzem nem vezettek még autót!
Sisaknézet? Hűha, de nagy újdonság.Grafika? Azt hiszem egy új 4.dimenziós videokártyával játszottak, ami majd csak 2020-ban kerül a boltokba.Pozitívum a könnyen megpördülő autó?? Nem tudom mire értették, de lehet közben az EuroSport-on műkorcsolyát néztek a TV-ben és ezzel cserélték fel...Csak én érzek itt sumákságot, vagy valaki más is?? Komolyan azért nem olvasok játékteszteket már bő 8 éve, mert vannak benne olyan állatságok.Érdekes az is, hogy vannak a jó játékok 70% körüli értékeléssel és vannak a rosszak 90% feletti értékeléssel...Hogy van ez most? Biztos én "romolhattam" el amikor megszülettem, de valami itt nem kóser nekem. -
TannerHUN
aktív tag
Lol... Mennyien szidják a játékot
. Mondjuk meg is tudom érteni. -
TannerHUN
aktív tag
Szerintem a valóságban is megpördül az nagy fordulatszámon.Még nem próbáltam ezeket a nagy autókat, tehát nem tudom.Engem az első részben az akasztott ki, hogy jó 100 Km-t kellett vezeti és persze a pálya meg dimbes-dombos volt és állandóan nekirepültem a fáknak.Még mondom ott nem tartok a második részben, ahol nagy autókkal kellene menni.Majd meglátjuk.De szerintem nem annyira veszélyes ez mint a Shift 2-ben.A kaszinóval még nekem sose volt problémám.Se fagyás, se semmilyen hiba.
-
TannerHUN
aktív tag
Hát gyerekek én mégis milyen jól elszórakozok vele
Én nem fogom őrölni magam a S*it 2-vel...Egyszer se voltam még mérges ennyire egy játékra mint most erre.Mindegy.Kinek a pap, kinek a papné és kinek a papné lánya 
-
TannerHUN
aktív tag
Itt halkan megjegyezném, hogy a TDU2-nek sokkal jobb a kormányzása mint ennek a vacaknak.
NeoExDeath: Ugyan így volt havernál is
Arról meg nem is szólva, hogy vannak ezek a direkt karambolt előidéző játékosok.Direkt nekimennek mindenkinek, csakhogy ők nyerjenek
Komolyan elgondolkodtató, hogy ez inkább egy Beta állapotú játék, mint egy teljes verzió... -
TannerHUN
aktív tag
Egyetértek, attól függetlenül, hogy adott a Corolla és a Bugatti ne legyenek már egy súlycsoportban! Azon is néztem sokat amikor a Mercedes nagyobb PP-vel rendelkezik a BMW-nél...Szvsz annyi értelme van ennek mint Simson vs Suzuki GSX-R 1000.Ha játékon múlna akkor ez a két motor tuninggal egy PP-n lenne.
-
TannerHUN
aktív tag
válasz
AthlonXP
üzenetére
Nem akarom szétoffolni a topicot, így most nem sorolom fel az én kedvenc NFS részeimet...Persze, nem is foglalkozok a pistikékkel meg a julcsákkal, csak zavaró volt olvasni jó pár fórumon, hogy istenítik a játékot.Ha meg beírtál valamit, már nekik állt feljebb...Számomra nem volt jó a MW, mert semmi újat nem tudott felmutatni, a fizika meg egy 0 volt.Igen nekem is nagyon tetszett a Porsche Unleashed: Több mint 90 Porsche, jó törés, jó fizika.Nagyon szép emlékek fűznek hozzá
Ahogy mondod az UG is jó volt, csak ne lett volna annyira "Rappesítve".A lányok?? Hát szerintem kihagyható ugyan úgy mint a mostani részben ezek a profi versenyzők.Igazság szerint több pénz megy el így csak erre, hogy szerződtetik. -
TannerHUN
aktív tag
válasz
AthlonXP
üzenetére
Egyetértek!

A K9-es terepjáró meg alapból kutyát szállít, mivel az egy kutyás rendőrcsapat.Nézz utána, tényleg jó kis egység!
A Most Wanted és Carbon-ra mondták a vérpistikék és a tizen akárhány éves kölykök, hogy "ááá óóóó ez a legjobb minden NFS közül".Na kérem szépen, én már az első rész óta mondhatom hogy ismerem a szériát és ez a két rész volt a legpocsékabbul kivitelezett! Játszottam és szinte mostanában is játszok budget kategóriás játékokkal, és őszintén bevallva sok helyen jobb mint az a két rész... -
TannerHUN
aktív tag
NeoExDeath: Egyetértek a "balett" szóval
A beállításokkal sokra nem viszed, egy kicsit segít az autón, de ennyi az egész.Valószínűleg ilyen a fizikája.Nézz szét YouTube-on túra autós versenyért.Ott is inkább azokat a karambolosakat kell nézni.Közben néztem a híreket és ezeket találtam:
Én inkább a Legends és a Drag módra leszek kíváncsi.Remélem nem rontják el azzal, mint az eddigi NFS-ben, hogyha pl. jobbra gombot nyomsz akkor egy "sávot" megy arrébb az autó.
A többi DLC meg inkább semmitmondó számomra.Én inkább kipörgetem a játékot, minthogy inkább megvegyem súlyos pénzekért.Ha végigviszem úgy is kioldja a játék, hát akkor meg mire fel?? Pénzlehúzás javából...
-
TannerHUN
aktív tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Tudom!
Én már akkor tudtam mi az a drift amikor még a készítők fejében nem is létezett drift mód az NFS-hez.Az meg ne mond, hogy űber realisztikus, mert dobok egy hátast.Szerintem ami inkább már a "valóság" felé megy az a Pro Street és a Shift.heihachi: A Viper a kiütéses versenyben mutatkozik meg először.Én olyat tapasztaltam ott, hogy hiába megyek már tő gázzal az utolsó seb.fokozatban: jön egy kanyar az AI tökéletesen lelassul és veszi a kanyart.Én meg fékezek mint az állat, puff neki a falnak...Ááá abszolút nem csal a gép.

tjb007: Ugyan ez vettem én is észre!
Abszolút kiegyenlítetlen versenyek vannak benne...Tök mindegy profi az illető vagy sem, ha úgy akarja a gép akkor az AI nyer, ha nem akkor a játékos.Ugyan... 
-
-
TannerHUN
aktív tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Gratulálok!
Majd én is próbálkozok azzal a pályával valamikor, de váltig állíthatom bugos az a szint.Akkor biztos az EA-nél különböző Shift 2 játékokat gyártottak.Egyik dobozára ezt lehetne írni: "A játék driftje tökéletes, ezt veheted!" A másikra pedig: "A játék driftje elég sok helyen hibás, ezt leszámítva, a sima versenyek tökéletesnek mondhatóak, vegyétek!"
Ne mondd nekem azt, hogy érzék kell hozzá, mert elég sok ember panaszkodik a játék ezen részéről.Persze érzék is kell hozzá, de valamit annyira elrontottak, hogy az csak na!! -
TannerHUN
aktív tag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Nem csak a replay alatt vannak belassulások, hanem a verseny alatt is.Emiatt adott a verseny újrakezdése.És nem csak 1 videokártyánál van ilyen hanem a 4 videokártyás rendszereknél is irreálisan alacsony Fps tapasztalható.Hallottam már állítólagos 100 Fps-ről is ami elgondolkodtató számomra...
Na ja, én is a Subarun akadtam ki.De még a Nissan Silvia hangja és irányítása is borzalom.Az RX8 meg már sírva könyörög "vegyetek ki a játékból!".
Az AI-n vagy valamilyen fájl átírással lehet majd javítani, vagy pedig egy Mod jön ki hozzá.Bár az igazat megvallva, ha egy kicsit visszaolvasol az AI a füvön gyorsabban megy mint mi magunk a pályán.A javítással ellesznek egy darabig az biztos

-
TannerHUN
aktív tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Akkor sok sikert az SX-el!

Most olvasgatok egy két dolgot a játékról más fórumból (reklámozni nem fogok):
"máááá mindent csináltam a végén: RX8-on áttételt változtattam, folyamatosan 100 felett tartottam a sebességet, a pályára felfestett nyilak íve mentén mentem kilinccsel előre, autót váltottam: BMW M1 Procar, Falken Porsche
semmi :/ - 1077 xp felett nem akar sikerűűűűűni
a célegyenes ráfordítóban pl. akárhogy toltam neki soha nem adott még pontot
a pályának - ahogy te is észrevetted - "érdekessége", h amiért minden más pályán kapsz pontot, azokért itt távolról sem biztos
volt nem 1x olyan, hogy 3-ban lapon 100 km/h felett előre és ÁLL A SZÁMLÁLÓ""a Miami drift pálya olyan, mintha rosszul lenne megírva
nem mindenhol pörgeti a pontokat, akkor sem ha lappal mész előre 3-asban végig
1702 XP-t kell ott összehozni 3 kör alatt, de nekem eddig max 1077 sikerült""Adott egy 3 körös Drift verseny,ugye elég nehéz ugy végigmenni,h ki ne durranjon a gumi,ha pedig kidurran szinte irányithatatlan az auto.
Mit csinál a paraszt?
Optionsba kikapcsolja a Damage-t,majd vissza megy a versenyre,és láss csodát a gumi az nem durran ki,de a 3/2-ik körben amikor egyébként eldurranna a gumi az autó valamiért irányithatatlanná válik!
Szóval a kib.szott gumi az elduran akkor is csak te nem látod csak érzed!
Eldurrant az agyam""GP3-ba volt anno, hogy az előre megirt progit nem lehetett átvágni

Menettem 5 percenként az állást majd kidurrant a gumi..mentés vissza kimentem a boxba új gumiért..megteszem azt az 1 kört és pontosan ugyanott eldurrant a gumi
"Na ennyit a játékról, szégyellheted magad EA!...
Ez csak egy fórumból volt, pár külföldin szidják is rendesen. -
TannerHUN
aktív tag
-
TannerHUN
aktív tag
Ezt találtam az interneten a problémádra:[link]
Ez egy input lag megszüntető fájl.Hogy működik-e azt nem tudom.Mindenesetre megér egy próbát.AMD_ok - Teszteltem én már eleget...Engem inkább idegesít ez a játék mint szórakoztat.Ettől függetlenül majd valamikor még előveszem a programot, egyenlőre hagyom.Azon a rohadt drift pályán úgy sem lehet átjutni.Remélhetőleg a patch sok mindent orvosol majd.Én azon vagyok, hogy úgy is van idő mire megérkezik az első javítás, tehát lehet sok mindennel addig játszani/játszanom.
-
TannerHUN
aktív tag
Egyértelmű a kormányzás mindenkinek, de mi van akkor ha több mint egy napig szenved az ember szinte feleslegesen?? Több tucat beállítást megpróbál a különböző fórumokon különböző emberektől, egy kicsit javul a helyzet...de (és itt a "de" szó)...Köszi nem...Valahogy úgy érzem a Shift és elődjei sokkal jobb irányítást kaptak.Persze ez csak magánvélemény, de azért mégiscsak elgondolkodtató, hogy nem csak én vagyok ezen a véleményen, nem?
-
TannerHUN
aktív tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Igaz az SX-nek van alapból turbója stb.Tapasztalataim szerint egy Swift-ben később kell váltani mint a játékbeli SX-nél.Persze a valóságban még nem vezettem SX-t, de a drift videók és képek alapján egy elég jó kis autó jön le nekem.Próbáld ki a játékot aztán majd kiderül
Az biztos, hogy a Toyota Corolla AE86 sokkal rosszabb ebben, mint pl a Pro Street beli. -
TannerHUN
aktív tag
válasz
Dantenero72
üzenetére
Igen a második fokozat is jó, de az észrevételeim szerint nálam a hármas a legideálisabb.A körpályás drifteknél nem a sebesség számít.A kanyarokban rendesen le kell lassítani egy kis kézifék aztán gáz, így simán ki lehet jönni a kanyarból jó pontszámmal.Persze nagyon oda kell figyelni, mert alig pontoz a játék.Tehát az ideális ív az mindig legyen bekapcsolva, akár profi az illető akár nem!Hidd el sokat tud segíteni.Ahogy leszűröm a kommentekből a Bugatti irányíthatatlan.Én nem próbáltam, de ez amit említettél, hogy egyszer ilyen egyszer olyan a kanyarodás ez hiba.Olvasd el a logout tesztemet és ugyan az fog lejönni amit imént írtál.A nevem alatt található "LOGOUT blog"-ra kattintva érheted el.
-
TannerHUN
aktív tag
válasz
Barthezz2
üzenetére
Hát a 240 SX tényleg nem sokat ér a játékban.Állandóan váltasz és váltasz, az autó meg alig akar menni.Ötödikben meg már szabályoz és ha jól rémlik 120-140 a max sebessége.Tehát egy hosszabb drift pályán le kell vennünk a gázról a lábunkat és úgy odaérni a következő kanyarig...Azt kitapasztaltam már hogyha 3.-ba beteszünk bármilyen autót és úgy driftelünk akkor "annyira" nem pörög-forog, így már lehet dönteni a kanyarban, viszont vigyázni kell nehogy átforduljon az autó.4.-ben a kanyarokban meg már szinte egyenesen megy, 5.-ben pedig leáll az autó.Röhej a köbön.
Ezek pl a Mazda RX8-nál nem működnek. -
TannerHUN
aktív tag
válasz
Dantenero72
üzenetére
Nálam ez driftnél van így a Mazda RX8-nál, egy kis gáz és elszáll az autó.
Ez körülbelül ennyit jelent: 1-be be, kis gáz, tututututututututututut kipördül... 2-be be tutututututututu kipördül.3-ba be, tututututu és irányíthatatlan, ha egy kicsit is elfordítom a kormány pörgés újra...sagesz93 - Gratulálok, profi munka lett! Sehol egy megcsúszás.Ennek egy jó NFS oldalon kellene szerepelnie, mint oktató videó!!
Én ezzel a mentés dologgal régen haverokat segítettem ki, mert istenre se tudták átvinni egy adott pályát 
És ha ezek a kommentek után azt állítja valaki, hogy ez jó játék, én komolyan mondom megeszem a kalapom!!
-
TannerHUN
aktív tag
sagesz93 - Én még sosem kaptam durrdefektet egy verseny alatt sem, pedig volt amikor körbe körbe pörögtem egyfolytában kb 5 percen keresztül, de durranni még nem durrant el.Buszkén hirdeti a "What's New" menü alatt a motor lefüstölést is, eddig az sem sikerült.Lehetséges a bug, mert az több van benne mint inkább a jó tulajdonságok...Én jelenleg a 3.versenykártyánál járok a drift alatt 8/10 van jelenleg kész.Ezen belül pedig a "Drifters Starlight Tour"-ban a "London Millenium Drift" pályán.Vettem már 3 autót: BMW M3 E92, Toyota Corolla GTS AE86, Dodge Challanger Concept.Ezek közül csak a BMW és a Dodge-al mentem valamire, a többihez inkább nem szólnék semmit.Legalább 70x nekiálltam (és ez nem hülyeség!!) a pályának, abszolút nem sikerül.A legjobb eredményem is 20-30 ponttal elmarad az első helytől.Van amikor egy körön át nem is mér pontot a játék(!!)Eddigi tapasztalataim szerint, csak ezen a pályán csinálja.Nem virágbolti verzió, a Galaxisból hozott, kemény 10 ropi volt...Beállításokkal variálgatok össze-vissza, de sehogy sem sikerül megcsinálni azt az egy pályát.Annyit tudok tanácsolni neked, hogy próbálj meg középen menni a pályának, lassan, kis gázadásokkal.Így adja majd a legtöbb pontot.Valószínűleg ekkor nem durran majd el a kerék.
Egyébként kezdem n00b-nak érezni magam emellett a játék mellett.Pedig minden más játékban elég jól szereplek.

manutdzoli - Szintén ez van nekem is, csak 3-4 játékindításonként.Én a beállításokat egy képernyőmentéssel "oldottam" meg, így bármikor vissza tudom állítani, ha elszáll.
-
TannerHUN
aktív tag
Tényleg
Egy kicsit a Transformers filmet idézi az a durva légbeömlő.Barthezz2 - Szép kanyar, gratula!
És még az AI is szépen letér.Voltak nekem is ehhez hasonló kanyarodásaim, de azokat az erőgépeket nehéz volt megfogni, sok autó ennél a sebességnél már beszállt a kavicságyba = több száz méteres féktáv. -
TannerHUN
aktív tag
rocket - Én is így látom.Ugyanígy minden más agyonra van dicsérve.Nem, nem szidni szeretném a tesztelőt, de úgy veszem észre az én tesztem helytállóbb minden szempontból.Csak vissza kell ezt a topicot olvasni és egyből lejön mindenkinek amiről írtam.
Doki16 - A Lada-t nem így értem, hanem a kocka alakjára és a kasztnira.Hasonlót láttam már élőben is.Persze a kasztni nem ugyan ez volt, de pl hátul a légbeömlő és a spoiler kísértetiesen hasonlított rá.A grafikát nem olvastam, bocs! Szvsz ennek ellenére nem kellene ilyeneket produkálni.
Pl ilyen ez a kép is: [link]
-
TannerHUN
aktív tag
A második képen a sofőr felüli ablaknál és a hátsó ablaknál olyan fekete shader hibák vannak hogy az csak na...Az autó alakja inkább egy szénné tuningolt Lada-ra emlékeztet...Egyébként hogy mentél végig a pályán behúzott kézifékkel?
Nemrég olvastam el a tesztet, hát érdekes mit mondjak.Nagyon agyon van dicsérve a játék...
[link] -
TannerHUN
aktív tag
Estét mindenkinek!
Írtam a blogomban a játék tesztjéről, ha gondoljátok nézzétek meg.Videok és képek is vannak hozzá.Úgy látom sokaknak bajuk van az AA-val, az irányítással stb.
Új hozzászólás Aktív témák

- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Revolut
- alza vélemények - tapasztalatok
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- World of Tanks - MMO
- Yettel topik
- Gitáros topic
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
.Mondom én hogy sumákság megy mindenhol...A konzol verzió is ugyan ilyen trágya.A műszerfalas "realitásról" csak annyit, nézd meg a Nissan 240SX vagy a Toyota Corolla (hirtelen nem tudom melyik) drift autó műszerfalait.Az óra 12:43-at mutat nappal és este, a műszerfal kijelzői olyan pixelesek még 1440x900-ban is...Szinte csak a mutató mozog és kész, ennyi.A monitorhoz közel hajolva se lehet kivenni semmit.De ha megfigyeled akkor minden autó műszerfalán más és más hiányosságokat lehet felfedezni.
Vissza kell még szokni

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sisaknézet? Hűha, de nagy újdonság.Grafika? Azt hiszem egy új 4.dimenziós videokártyával játszottak, ami majd csak 2020-ban kerül a boltokba.Pozitívum a könnyen megpördülő autó?? Nem tudom mire értették, de lehet közben az EuroSport-on műkorcsolyát néztek a TV-ben és ezzel cserélték fel...Csak én érzek itt sumákságot, vagy valaki más is?? Komolyan azért nem olvasok játékteszteket már bő 8 éve, mert vannak benne olyan állatságok.Érdekes az is, hogy vannak a jó játékok 70% körüli értékeléssel és vannak a rosszak 90% feletti értékeléssel...Hogy van ez most? Biztos én "romolhattam" el amikor megszülettem, de valami itt nem kóser nekem.
Komolyan elgondolkodtató, hogy ez inkább egy Beta állapotú játék, mint egy teljes verzió...

Abszolút kiegyenlítetlen versenyek vannak benne...Tök mindegy profi az illető vagy sem, ha úgy akarja a gép akkor az AI nyer, ha nem akkor a játékos.Ugyan...
Ha majd sikerül akkor jelentkezem, ha meg nem sikerül kihagyom ezt az egy pályát és megyek tovább.
Én ezzel a mentés dologgal régen haverokat segítettem ki, mert istenre se tudták átvinni egy adott pályát