- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
Azt a ... Na azon az nVidia-s screenshoton néz ki úgy a játék ahogy ki kéne. Állati pipa vagyok, egész nap ezzel szórakoztam. Az EA meg a fejlesztő csapat bekaphatja, hogy megint az ATI-sok szívnak (bár a játék alapból mindkét kártyával ugyanolyan recés, csak ezekszerint nVidia-val meg lehet valahogy oldani... mind1 azért kapják be
).Egyébként nem igaz, Ati CC-ből rá lehet erőltetni az élsimítást a játékra, egész nap ezzel szórakoztam. Csak annyi a baj, hogy 8x-os box-al pont ugyanazt kapod mint a beépített High on (=fos), wide-narrow tent felejtős, inkább egy blur effektet eredményez, Edge-el meg durva grafikai hibák jönnek elő, legalábbis nálam.
Nagyon remélem hogy az Ati nagyon hamar kiad valami javítást, peccset vagy valamit, mert ez így felháborító. Az előző kommentekre reagálva, egy bizonyos szint felett nekem is jó a grafika, pl ennek a game-nek tökéletes lenne kb számomra, de a recéket nem nagyon tudom elviselni, ebben a game ben pedig kb minden recés. Állatira felb*sz, hogy a készítők úgy adták ki a játékot, hogy opció sincs rece nélkül játszani, amikor a Shift-ben minden gond nélkül ment.
Új hozzászólás Aktív témák

- 3D nyomtatás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Autós topik
- Óra topik
- Suzuki topik
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Prémium kategória kompromisszum nélkül Honor Magic 5 pro Pro eladó
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro
- Erős Gamer PC i7-9700K RTX 3060 12GB 16GB Trident Z 850W Gold NZXT H510 Flow
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).