Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NeoExDeath

aktív tag

válasz rocket #359 üzenetére

Azt a ... Na azon az nVidia-s screenshoton néz ki úgy a játék ahogy ki kéne. Állati pipa vagyok, egész nap ezzel szórakoztam. Az EA meg a fejlesztő csapat bekaphatja, hogy megint az ATI-sok szívnak (bár a játék alapból mindkét kártyával ugyanolyan recés, csak ezekszerint nVidia-val meg lehet valahogy oldani... mind1 azért kapják be :) ).

Egyébként nem igaz, Ati CC-ből rá lehet erőltetni az élsimítást a játékra, egész nap ezzel szórakoztam. Csak annyi a baj, hogy 8x-os box-al pont ugyanazt kapod mint a beépített High on (=fos), wide-narrow tent felejtős, inkább egy blur effektet eredményez, Edge-el meg durva grafikai hibák jönnek elő, legalábbis nálam.

Nagyon remélem hogy az Ati nagyon hamar kiad valami javítást, peccset vagy valamit, mert ez így felháborító. Az előző kommentekre reagálva, egy bizonyos szint felett nekem is jó a grafika, pl ennek a game-nek tökéletes lenne kb számomra, de a recéket nem nagyon tudom elviselni, ebben a game ben pedig kb minden recés. Állatira felb*sz, hogy a készítők úgy adták ki a játékot, hogy opció sincs rece nélkül játszani, amikor a Shift-ben minden gond nélkül ment.

Új hozzászólás Aktív témák