Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
válasz
DerStauner
üzenetére
Car Lot-ban lehet uj autokat venni.
-
rocket
nagyúr
válasz
eladohardver
üzenetére
CCC-ben a Catalyst A.I. opcional ne legyen kipipalva az "enable surface format optimization" , igy elvileg jo lesz.
Oooops, ezt a hozzaszolast az elozobe kellett volna szerkesztenem, melle ment

-
rocket
nagyúr
Buta A.I. kijavitasarol nem irnak egy szot se.
Rohadtul unom mar a lokdosodo lekorozott versenyzoket, Suzukai endurance versenyben ket lekorozendo is kilokott, pedig lassitottam, es centizgettem ne jojjenek nekem, de igyis nekem jottek.
Maskor meg a fure huzodnak, hogy elozzem meg oket, nevetseges az egesz EA, felkesz jatekot adtak ki megint, mire meg megjelenik a patch mar 90%-a az emberknek aki megvette berakja a polcra mert vegig vitte, es onnantol 0 kihivas maradt a jatekban.
-
rocket
nagyúr
válasz
Tomeee80
üzenetére
Konkluzio eleg erdekes

Meggyozo latvany, es barati gepigeny mint pozitivum
(lehet valamelyik konzol verziot teszteltek, es akkor baratinak nevezheto a gepigeny
)
Az egyetlen amiben szebb a jatek mint az elso resz a feny hatasok, de cserebe reces az egesz, valasztanom kene a kuka sotetben autozas es a mukodo vonalsimitas kozott az utobbit valasztanam.Jatszhatatlan Drift Mod az igaz mint negativum, nalam Input Lag nem volt meg egyszer se Saitek P2500 gamepaddal, pedig a Riviera este eleg FPS gyilkos palya joval 50FPS alatt.
-
rocket
nagyúr
Erdekes, hogy ha a rajtnal padlo gazzal indulok siman ott hagyok mindenkit egy hosszabb cel egyenes vegere, ha ugy indulok, hogy a perfect launch osszejon, akkor meg a kozelukbe nem erek.
-
rocket
nagyúr
Hihetetlen mennyire primitiv az AI a jatekban.
Mar regen megeloztem, egesz kocsi elotte van, jo keson fekezek, de igyis belemszall.Ezen kivul a kedvencem amikor neki megyek hatulrol egy kocsinak, megy szepen tovabb, az en autom meg mint egy 100 gramm papirbol lenne megporog es ahogy szokas az autos jatekokban menet irannyal hattal all meg.
-
rocket
nagyúr
Ian Bell megszolalt AA ugyben.
"We're working with Intel to create a more efficient MLAA option that should see almost zero hit on quad core systems. All being well we'll push it out to a patch very soon."
Ennel mar lassan nem nagyon van hova lejebb sullyednie a PC-s jatekoknak, CPU-t terhelik az AA-val, kozben meg kozepkategorias VGA-k sakkoznak kozben Full HD felbontasban.

-
rocket
nagyúr
"Enyhen" osszetortem a Nissan Skylinet, igy legalabb nem latszanak mar a recek

-
rocket
nagyúr
válasz
TannerHUN
üzenetére
Shift1-ben Nissan volt hasonlo kinezettel
Mind csunya

#418: Szerencsed volt nem ment neked, nalam meg sose valtott iranyt vert helyzetben, hanem inkabb nekem jott

-
-
rocket
nagyúr
Kiprobaltam amit talaltam ez egyik forumban, atirni nehany dolgot a graphicsconfig.xml fileban, 2 es a 3 jeloli a High opciokat, atlehet irni majdnem mindet 5-re es akkor _HIGH_ lesz a menuben

Kepminosegben nem javult semmi, sot a fu eltunt
Jok ezek az allitolagos modok, csak aki kitalalta nem nezi meg ernek-e egyatalan valamit, csak leirjak mint valami megvaltot

-
rocket
nagyúr
válasz
Barthezz2
üzenetére
A kepek szerint mukodnek az AA beallitasok.
Osszefogalva regebbi szerias kartyakon rece nelkul futna, de nincs mar megfelelo teljesitmenyuk, a legujabb szerian meg nem mukodnek (pontosabban a teljesitmeny csokkenes megvan, csak a kepen nem hozza amit kene neki) az AA opciok CCC-bol, pedig lenne teljesitmeny.Sose gondoltam volna evekkel ezelott amikor az AA-bol teljesitmenyben hasznalhato opcio lett, hogy 2011-ben azon kell szenvedni, hogy lehet majd AA-t raeroltetni egy jatekra.
Az EA fele AA opcio meg egy vicc, az is inkabb csak a teljesitmenyt csokkenti, mint hogy csinalna valamit.Szuper jo az elet a PC jatekok haza tajan.
-
rocket
nagyúr
CCC-ben allitgattam az AA opciokat, teljesitmeny csokkenes megvan, de kepminosegben semmi extra, nagyon minimalis elteresek vannak a racsozatokon.
Ingame AA HIGH + CCC Adaptive MSAA:

Ingame AA HIGH + CCC 4x Edge-Detect:

Egy kis emlekezes a recementes idokre a Shift1-bol, sokkal nagyobb teljesitmennyel, majdnem 17 honappal ezelott:

EA mondjon le, tenyleg az lett a celjuk tonkre tegyek a PC-s jatekpiacot.
-
rocket
nagyúr
Intro nelkul induljon a jatek at kell nevezni a Movies konyvtarban a BootFlow_in.bik es a BootFlow_out.bik fileokat, ezek utan vegre nem kell vegig nezni a ~15 masodperces atugorhatatlan logokat

-
rocket
nagyúr
-
rocket
nagyúr
Mindent visszallitottam alapra CCC-ben a Catalyst AI kivetelevel, jatekban AA es Motion Blur OFF, Shadow LOW es ugyanolyan szep es gyors mint amit linkeltek feljebb ATi kartyakhoz

Az "enable surface format optimazation" ki es bekapcsolva se csinal semmit a kepminoseg es FPS szempontjabol, ugyhogy az egesz inkabb egy aprilis elsejei trefa, mint valos megoldas

Viszont tenyleg nem csunyabb a jatek AA OFF es Shadow LOW, igy mar a Motion Blur OFF-nal az arnyekok lego darabosodasa se latszik mint HIGH mellett.
-
rocket
nagyúr
Ezzel a beallitassal az nem is lesz, mert application controlledre rakja, de ingame meg off, igy igazabol feleslegesen allitgatta CCC-ben az AA opciokat

Egyebkent igy se tokeletes, ahol fel homaly van palyakon es rasut a nap a kocsira racsosak az arenyekok, kepeken nem latszik csak menet kozben.
Tessellation opciot se ertem minek allitgatta, semmi koze a jatekhoz, csak ugy mint az OpenGL-nek se

Magyarul a "enable surface format optimaziton" opcion kivul semmit nem allitott a CCC-ben , igame meg levette az arnyekokat low-ra. es AA off, ennyi a trukkje

-
rocket
nagyúr
válasz
NeoExDeath
üzenetére
-
rocket
nagyúr
DRIFT pocsek kormany nelkul.
Egyenesbe hozni a kocsit szinte lehetetlen, raadasul 3 probalkozasbol 3x kaptam defektet, ami ugye feler a game overrel.
#49: Motion Blurt menuben kilehet kapcsolni, a gond csak annyi ezzel, hogy igy meg az objektumok arnyekai pocsekul neznek ki menet kozben, mintha lego darabokbol lenne osszerakva olyan erzes

-
rocket
nagyúr
Ez nem az a jatek amivel ez tortent

Jol futott ATi kartyakkal az elso resz ha nem volt senki rajtad kivul a palyan, ha volt akkor kezdodtek a gondok, eleve joval lassabb volt, es ossze-vissza hullamzott a teljesitmeny amig nem kerultel az elre, onnantol helyre allt a rend.
Vegul az EA honapokkal kesobb optimalizalta az ATi kartyak teljesitmenyet egy updattel.
Új hozzászólás Aktív témák

- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Segítsetek leszokni a dohányzásról!
- Path of Exile 2
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Cyberpunk 2077
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)