Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
heihachi
üzenetére
Persze, hogy van olyan játék, amiben a fizika nem változik drifteléskor. De az nem a SHIFT!

Igazábol csak úgy gondolom, hogy ez könnyítés akar lenni, hogy a gémer könnyebben csússzon. Mondjuk én alapból átlépem a drifteket, minden autós játékban ( NFS-ben meg főleg ), mert nem fogok a billzettel kínlódni. Driftelek én néha olyanokat sima verseny közben is, hogy öröm nézni!
Mondjuk az is biztos szerintem, hogy billzettel nem is nagyon lehet végig vinni, mert az első néhány szakasz után, ahol már komolyabb autók vannak, nagyon nehéz kezelni őket segítség mellett is. Én most 9%-nál járok, de úgy, hogy 10 futamból talán 4-5 volt olyan ahol eddig dobogós lehettem. Vannak olyan futamok, ahol már el sem indulhatok, mert az előtte levőn túl "lassú" voltam. Pedig igyekszem jól menni, meg rajtnál is akkorát indulok, hogy szinte sokszor állva hagyom az egész mezőnyt, de aztán a kanyaroknál meg úgy el mennek mellettem, hogy csak na! Ez van, nekem le kell lassulnom, hogy be tudjam venni a kanyarokat, ők meg simán tudnak menni az íveken jóval gyorsabban, én meg "darabosan" tudok kanyarodni a gombok miatt ( 2 végállás on-off ).
Mondjuk ebbe az is benne van, hogy sokszor 20-25 környékére zuhan az FPS, ami nagyon zavaró tud lenni, tovább rontva az egyébként sem túl jó kezelhetőséget.
Valószínüleg majd leveszem a beállításokat mediumra aztán meglátom mi lesz. Majd leszedek egy fullos savegame-t valahonnan, aztán csak autózgatok, mert végigvinni billzettel úgy sem tudnám.
(#367) TannerHUN: Olvastam a tesztedet a játékról. Nekem tetszett és egyetértek azzal amiket írtál benne.
Új hozzászólás Aktív témák

- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Sweet.tv - internetes TV
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest