- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
heihachi
üzenetére
Namost én azzal egyetértek amit írsz. Nem is állítom, hogy csúnya lenne a játék, mert végül is nem az. Én nekem csak az a bajom, hogy bár csúnyább, mint az elődje, ennek ellenére a gépigénye indokolatlanul nagy.
Még egyszer mondom, a játék jól néz ki, csak nem szabad az elődjéhez hasonlítani!
Az eltérő fizika meg érthető, ez korábban is elő fordult már. Nyilván azért más drift közben, hogy egyszerűűb legyen vele driftelni, hiszen, ha az autó ugyan úgy tapadna, mint normál körülmények közt, akkor sokkal nehezebb volna driftelni és így pontokat szerezni. Ez egy direkt könnyítés.
Az más kérdés, hogy a valóságban a fizika az autóra nézve mindig ugyan olyan, de hát ez egy játék, így ez a kutyát sem érdekli főleg, hogy ez nem egy vérbeli szimulátor, nem is annak készült.
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi