Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
Aethelstone
üzenetére
Ezen gondolkodok én is...
Nekem szerencsére eddig mentes volt komoly hibáktól, a kikapcsolgatás jött elő, de mióta ki van támasztva az aksi nem fordult elő emellett pont nemrég volt lockscreen fagyásom, ami eddig sosem...
Nekem ősszel jár le a gari, és nem tudom bepróbálkozzak-e a cserével- mivel ha gari után besürösödnének a problémák, akkor szívás, mert se csere, se javítás, se support...
Engem is a győri szerviz érdekelne, de sajnos nem Győrben lakom, ezért nem tudom megérné-e a befektetett munkát, mert nekem amikor kikapcsolgatott, akkor sem úgy hogy félórán belül 5*, hanem max naponta 2-3 * és esélyes lenne hogy ott vagyok egy órát a szervizben és semmi, kijövök 10 perc múlva kikapcsol, persze a papírlap eltávolítása után..

Szóval nem tudom megérné-e megpróbálni a macerát vele, leszedni a next v3-at, gyári reco, gyári rom, időpont foglalás, szabit kivenni stb ....

Egyébkén én LG F6-ra cseréltetném ha úgy alakulna, nekem szimpibb mint az SP és az IdolS de hát kinek a pap, kinek a...

-
GeSsH
csendes tag
válasz
Aethelstone
üzenetére
hát ha töltőre van dugva a teló akkor kb használhatatlan, mert annyira pontatlanná válik a kijelsző, ez elég lesz szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen routert?
- Bestbuy játékok
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- További aktív témák...