-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
re-d-evil
tag
válasz
Peczek #26212 üzenetére
Szia!
Csak most olvastam a problémáról, ha előbb látom, hamarabb írok.
Szóval én nyàron szintén Olaszországban jártam így. Nápolyban voltunk és minden Frankón ment, míg át nem hajóztunk Capri-ra. A tengeren nem volt térerő és a teló átváltott egy másik hálózatra. (Amúgy Tcom-osról Vodásra). Caprin vettem észre, hogy nincs netem. Nem volt fontos, így nem foglalkoztam vele, inkább a tájat figyeltem, na meg a nejem telóján bejött a net, így ami kellett, azon meg tudtuk nézni. Később, míg vártunk a kompra, nem hagyott nyugodni, na akkor vettem észre, hogy én másik szolgáltatón roamingolok. Manuálisan visszaállítottam a korábbi hálózatra és érdekes módon rögtön lett normális netem. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy a te beállításaidban van a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Videós, mozgóképes topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Revolut
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Formula-1 humoros
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest