- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem lesz iPhone 19
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
wanted5
őstag
válasz
gránátalma #25791 üzenetére
és @ubyegon2, csak, hogy ne én legyek a köcsög, aki azért se segít. Azért mondom az összefoglalót, mert én is onnan csináltam. De ha soha nem csináltatok még ilyet, és nem is nagyon vagytok otthon a tech világban, akkor inkább bízzátok rá valakire, mert akár rossz vége is lehet a dolognak.
- Bootloader nyitás elkerülhetetlen, annak le van írva a menete, hogy hogy kell
- 9.6.2 ROM
- MI FlashÉn raktam TWRP-t is fel, elméletileg nem kell, de nem árt ha van. És a MIUIHU Multitool-al (aminek szintén az összefoglalóban van linkje) elvileg ugyanezek megcsinálhatók. Nekem a Miflash volt a legegyszerűbb / leggyorsabb ezért azzal csináltam.
Valamint a PC-re amivel elvégzed a műveleteket telepíteni kell az android adb drivereket.Ja és, kinyitod a bootloadert, fastbootba rakod a telefont, rádugod pc-re, miflashel kiválasztod a romot és start. Kb röviden ennyi a folyamat.
-
válasz
gránátalma #25796 üzenetére
A te válaszod borítékolhatóan annyi lesz: benne van az Összefoglalóban. 😉
(pár napja én is ezt kaptam)
Ha nem vagy hozzáértő, nem fog segíteni......hiába is nézegeted. -
vince
őstag
válasz
gránátalma #25793 üzenetére
Nem neked válaszolt a kolléga
-
gyulaszu
senior tag
válasz
gránátalma #25409 üzenetére
Többeknek volt már zsebpiszok is az usb aljzatban. Arra is nézz rá...
-
DJGABI
addikt
válasz
gránátalma #25393 üzenetére
1. pontra egy gyári visszaállítás/tiszta telepítéssel érdemes próbálkozni, én nem vettem észre különösebb változást akkuidőben
2. ez viszont tuti valami kábel/töltő hiba. próbáld másikkal. max a véletlen műve h a frissítéssel egyidőben halálozott el. 10-essel még a gyorstöltés is működik, nem az hogy lassabb lett. 8 óra alatt 70% az kb 500mA, alapból 2A-rel kéne töltenie
(#25396) carr igen, innen a topicból orso0355-nek olyan van. de china only, pl b20-at nem tud. újonnan esélytelen beszerezni. én már inkább több sim adaptert rendelek, nálam se sokáig bírják. A2 lite nem sokkal nagyobb, csak magasabb [link] az érdekes alternatíva lehet. plusz az dual sim + sd tálcás
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest