- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
A factory reset protection (by Google) amibe bele futottál . Jó eséllyel az elöző tulaj eszköz fiókról való leválasztása segíthet.
beef
Jártam már hasonlóan , és nem segített a fiókról való leválasztás, csak frp unlock, bypass-al sikerült újból használhatóvá tenni a telefont .De az itt warez,szürke zóna kategória.
-
re-d-evil
tag
Hát igen. Jobb, ha felveszed a kapcsolatot az előző tulajjal, mert nélküle nem fog menni a dolog. Ráadásul az a legtisztább, ha mind a ketten ott vagytok, mert először neki kell bejelentkezni a guglijába, majd az új készülékén ezt meg is kell erősítenie.
Igen ez egy Google biztonsági megoldás, nem nagyon hirdetik, de a legutóbb a 4A-mat is csak így tudtam eladni. Előtte én is kiléptem, volt FR, nem volt beállítva semmi lopásvédelem, mégis csak így engedte. Leültünk a vevővel és végigmentünk a lépéseken amit kért. Kb. 10 perc volt, persze rutinnal ez lehetett volna 5 is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13
- Apple iPhone 16 Pro Max 1TB !!! Desert Titanium 96% ! 1 Hó jótállás
- IPhone 12 64GB szép gyári független akku gyári 100%
- 100%hibátlan iPhone 15 Pro 128GB white titan több mint 1 év Apple jótállás
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest