- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Nem szeretném szétoffolni a topicot, így ha zavaró, inkább privátba válaszoljatok. Nem volt még Xiaomi sem Huawei telefonom, de egy ideje szemezgetek velük. Most muszáj lecserélni a régi LG-met és nehéz a döntés. P9 Lite, P10 Lite és a Xiaomi Redmi Note 4x a befutók. A Huawei készülékei jobban tetszenek külsőre, a Xiaomi nagyobb aksija viszont nagy előny. A kamera kb. partiban van, akkora különbségek nincsenek szerintem. Régen sokat mókolgattam a telefonjaimat, a HTC HD2-n már becsukott szemmel cserélgettem a főzött rendszereket, és a Nexus 4-en is járt néhány. Azt látom, hogy a Xiaomi sokkal jobban el van látva ezekkel, és a telepítések is könnyebbek, de ha megtalálom az igazit, nem igazán szoktam már piszkálgatni, max. frissíteni. Tehát! Elfogultság nélkül le tudná valaki írni, hogy a két rendszer között mi a lényegesebb különbség, milyen a támogatottsága, mennyire figyelmek még rá a kadás után 2-3 évvel.Ha esetleg van erről cikk, írás, a linket is megköszönöm.
-
Bobby G.
senior tag
Köszönöm!
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Bocsi a nem hozzáértő kérdésért, de a Xiaomi Redmi Note 4x, az ugyanez a modell, vagy egy teljesen más vagy csak elírták a nevét..
Belebotlottam egy eladó készülékbe, és kissé megingatott, hogy ez vagy egy P10 Lite legyen az új telefonom. Nem tudom, hogy így milyen tesztet olvassak hozzá.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Netfone
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- TV antenna és jelerősítés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Google Chrome
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged