Hirdetés
- Apple Watch
 - Apple iPhone 16 - ígéretek földje
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Mobil flották
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik

- 

Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
- 

PuMbA
titán
válasz

emerzee

üzenetére
						"Értem én, hogy Prohardver, de ez nem azt jelenti, hogy biztos az infójuk..."
A tesztek és a Te meglátásaid is azt támasztják alá, hogy a PH-nak van igaza, hiszen Te sem látod kihasználva mind a 8 magot, ha jól olvastam
 Illetve külföldi fórumokon pl. GSMArena mások is rájöttek: [link]:"Looking at the Geekbench 4 results for Xiaomi redmi 4x (Snapdragon 435), it appears that it uses big.LITTLE in either cluster or in-kernel switching, so only using up to 4 cores at a time... This would mean the battery life will be good, but peak per..."
"Én akkor fogadok el a neten valamit ténynek, ha a gyártó oldaláról olvasott infóra jut több másik oldal is. (De ez az én gondolkodásmódom...)"
A gyártónak az az érdeke, hogy minél nagyobbat mondjon és hogy a többség ne tudja, hogy mi van mögötte
 100 oldalnyi példát tudnék összeállítani, ahol a gyártó nem a teljes igazságot írja le a termékéről és egyes felhasználók a fórumokban jönnek rá a turpisságra. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
 - BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 95% Akkumulátor
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Illetve külföldi fórumokon pl. GSMArena mások is rájöttek: