- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
válasz
polgi803 #2758 üzenetére
http://en.miui.com/thread-635195-1-1.html Nem veletlenul irtak ra appot, ami megtalalhato a miui forumban. Viszont kell root hozza.
"System Tools] ★☆►Battery Charge Limit ►►INCREASE Battery LIFE by 100%✓☆◄◄◄" -
lócitrom
őstag
válasz
polgi803 #2563 üzenetére
ha esetleg kísérletezni akarsz, akkor a camera mod érdekes lehet.
(#2566) sz.j
ha tényleg megoldhatatlan, hogy másik kártyával teszteljétek, akkor a menet a következő. először is e-mail formájában jelezni kell ezt nekik. rendelésszámot érdemes beírni a levélbe. aztán le kell tölteni honlapjukról az elállási nyomtatványt és kitöltve el kell küldeni a telefonnal együtt. ugyanaz a doboz jó, amibe kaptátok. ha megvolt a csomag feladása, akkor a szállítótól/futárcégtől kapott szelvényt mihamarabb csatoljátok egy újabb e-mail formájában. ezután türelemjáték. a többi már rajtuk múlik.
-
PuMbA
titán
válasz
polgi803 #2563 üzenetére
Elég rossz utófeldolgozó algoritmusa van a gyári kamera szoftvernek, szóval az Élességet a Legalacsonyabbra raktam, a Kontraszt meg a másik dolog maradt Normál. A többi dolog meg mind ki van kapcsolva, arcfelismerés, éjszakai kép javítás meg ilyenek. Mindenképp fogok nézni egy másik szoftvert, illetve jó lenne, ha a MIUI 9-ben javítanának ezen a dolgokon.
-
snyper990
őstag
válasz
polgi803 #2563 üzenetére
Az, hogy egy fénykép hogy sikerül, nagyban függ a körülményektől. Nem hiszem, hogy létezne egy univerzális beállítás, ami mindenre jó. Járj utána, hogyan működik a manuális fényképezés, tanuld meg és gyakorold, vagy hagyd, hogy az automata mód tegye a dolgát. Utóbbival nem nagyon lehet mellélőni sztem, főleg ha gyorsan kell vmit fényképezni.
-
trebrona
nagyúr
-
shifty!
senior tag
válasz
polgi803 #2437 üzenetére
Fejlesztői lehetőségekben vannak az animációk tempója, 3 opció, én mindhármat nullára le szoktam venni.
Valahol van még egy olyan is, hogy rendszeranimációk kikapcsolása, de az nem jut eszembe, hogy hol van eldugva...pedig ma délelőtt találtam meg én is...ennyit a memóriámról, a telefonnak több van mint nekem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Futás, futópályák
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged