- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
chriss23
tag
Bocsánat, teljesen igazad van. Nem tudom miért az a számú ROM maradt meg bennem, de azt szedtem le, amit linkeltél. A lényeg, hogy se a MIUI8 7.1.2-es frissítést, se a MIUI9 ROM-ot se tudom felrakni a telóról.
Régen frissítgettem már Xiaomit és lehet én b@szok el valamit, de a leírtak szerint felmásoltam és a frissítés menüpontban próbáltam frissíteni manuálisan megkeresve a firmwaret. -
lócitrom
őstag
igazából a lapka ac képes. de párszor már írtam erről. régióbeállítástól függően állítólag még elérhetővé is válik az 5Ghz. valamint valamelyik fórumtárs itt összeszedett pár modifikációt és leírással publikálja itt. abban van egy hálózati beállítás, ami elméletben csak annyit tesz, hogy kényszeríti a 40Mhz-es sávszélesség használatát. ezáltal növelhető a sebesség. elméleti szinten minden esetben csak akkor leszel közelebb ezekhez a papírformákhoz, ha:
- legalább tudja azt a router, amit a telefon is
- nincs/kevés a zavaró tényező, azaz más eszköz azonos csatornán
- olyan csatornát használsz, amire nem kényes pont a telefon (mert sajnos ilyen is van)(#9569) Lordus
csak gyári fólia ne legyen egyiken sem. sőt, ha semmi sincs egyiken sem az a legbiztosabb. aztán automata fényerőt lődd ki és húzd mindkettőt maximumra. így lesz értelme az összehasonlításnak. -
Dr.NX
addikt
A 300Mbps egy elméleti maximum, amit laborban tud és két antennára vonatkozik. Érdemes kb. a felével számolni.
A telefonokban egy antenna van, tehát N150 wifivel kell számolni.
Ennek a fele kb. 75Mbps.
A sebesség függ még a többi 2.4GHz-et használó eszköztől, meg lehet nézni WiFi Analyzerrel, hogy a szomszédok mennyire zavarnak. Panelben pl. lehet több tucat zavaró hálózat is, melyek mind gyengítik a jelátvitel minőségét. -
trebrona
nagyúr
Én sem vagyok szakértő.
A telefon támogatja a b,g,n szabványokat, amiknek ugye megvan az elméleti maximum sebessége. Ez nem azt jelenti, hogy a telefon ezt a maximum sebességet valóban képes hozni. Xiaomik 2,4GHz-en 72 Mbs-t tudnak. Ez szoftveres mókolással feltolható 150-re, de akkor már instabil a kapcsolat és sokkal kisebb a hatótáv.A1-em is ugyanezt hozza 2,4-en. Az viszont tudja az 5GHz-et is, de ez már más téma.
-
St3ven
addikt
Értem a jelenséget, de nekem ez a remark úgy tűnik, hogy annyit mond, nem takarja a készülék oldalsó keretét (not including the mobile frame).
A felhelyezésről szóló 4., 6. és 8. kis képen elég szélesnek tűnik ahhoz, hogy a lekerekített részt is takarja, illetve a 7. képen még meg is jegyzi, hogy a lekerekített részeken nyomva kell tartani még a végén egy ideig. [link]
Nekem az a komplett előlap, amit linkeltél korábban, nem igazán tetszik. Az gyakorlatilag egy matrica?
-
Sprinti83
tag
Ő...izé....Hogy mi?
8.5.4-ben van widget?Arra gondolsz?Dobta hogy van frissítés....akkor nem frissítettem mostmár nem dobja ha rányomok az ellenőrzésre ,akkor sem.Tudom leszedhetném az oldalról ,de azért nem tettem mert páran írták hogy ez-az nem úgy működik benne ahogy kéne,ezért gondoltam akkor már megvárom a Miui 9-es 7es droidot.
-
fzoli86
tag
ez piszkosul bonyolult kérdés. pláne, h nem látok a fejükbe. minden márkának biztosítani kell a zavartalan eladást. Ezt leginkább úgy érik el, h egy adott alkatrészt több eltérő gyártó is elkészít és beszállít, h garantálni tudják a darabszámot. Itt lehetnek szürke foltok vagy nem lényeges paraméterek. esetleg olcsóbb a gyártás az egyik beszállítónak egy eltérő geometriával. vagy az ő mérnökük ezt jobbnak találja... persze milliüó oka lehet...
-
sxxorp
őstag
Tényleg? Azt hiszem nekem ez a frissítés is késleltetve van, de amint rám erőltetik, utánanézek, köszi!
Update: kereső feldobta, tehát van, a kicsit kísérteties barackszínhez képest jobban preferálom a sárgásat (valszeg ősi pergamen fixáció lehet a háttérben), de valóban szemnyugtató, használni fogom.
-
Soká
senior tag
Csak érdekességképpen: megnéztem ezt a kalibrálós fotót a 3s és 4x telefonon, felnyomtam a fényerőt maximumra és azt állapítottam meg, hogy a 4x egy fokkal fényerősebb. Egyébiránt a tónusok hasonlóak.
A 3s-nél is ment a problémázás, mert ott is kétféle panellel szerelték a telót, nekem a "jobb" volt, a 4x-ben viszont a rosszabbnak mondott van (2017 08-as széria). Én nem látok semmi zavarót. A fiamnak nem is mondtam ezt a panel-mizériát, nehogy problémázzon rajta.
(Az összehasonlítást befolyásolta, hogy a 3s-en van egy fényes üvegfólia, a 4s-en meg rajta van a gyári matt fólia.) -
lócitrom
őstag
de, jól érted. azt akartam tudni, hogy ha már így utólag ez kiderült, akkor másolható-e csak simán a telefonba.
(#8720) DJGABI
esetükben nincs. egyszerűen a terminusokkal sincsenek tisztában. egyszer még egy moder is elküldött melegebbre, hogy tanulmányozzam ezt az egészet a Google segítségével. az volna a jó, ha a stable az stable lenne, a developer/beta meg az, amire kitalálták és átlátható meg ésszerű lenne. na meg relatíve biztonságos. viszont ez az egész álomnak tűnik, mert az egész bagázs jelenleg olyan, mint egy duzzogó hülye gyerek és így érdemben semmivel sem tudja még az értelmesebb közösség sem előrébb vinni a fejlesztők agymenését.
-
Black_Raven
veterán
Nem kesergésnek szántam, hanem megjegyzésnek. Eladni meg hülye lennék, mikor elégedett vagyok vele, és amúgy sem szeretek másfél hónapos telefonon pénzt bukni. Arra értettem hogy előbb szofveresen raknák kifogástalanra és utána kéne újabb modellt piacra dobni. De sajnos a profit éhség mindent legyőz.
-
fgordon
senior tag
-
Black_Raven
veterán
Hány embertől hallottál idáig ilyet hogy Miui9 Deven nem lehet telefonálni? "1" azaz egy embertől, (gondolom neki a telepitésnél vmi félrement)hányan tették fel? annyi 20000-m lenne örülnék. Akkor hányan mondták hogy Miui8 Stabillal hívás gondjuk van illetve nem jön bejövő hívás?.Sokan.. Akkor melyikkel nem lehet telefonálni? Az hogy 1 embernek gondja van vmivel Semmit nem jelent.Maximum azt hogy nem sikerült valami jól a telepitése.
Ezért az "új" beállitásért meg nem kell a 3s/prime, elég ha valaki felrakja a Dev romot, mert 4X-en is így van, max nem reklámozta senki. -
pcnet
addikt
Haveromnak Redmi 3S Prime van, dev ROMmal használja, küldött screenshotot, ők most kaptak olyan funkciót, hogy az apphoz minden akku kimélést, jogokat berak. Kvázi nem kell ezer felé menni biztonság központba, engedély kezelőbe, indítópultba, csak kiválasztja a menedzselni kívánt appot és ott van szépen minden. Ezt bele tehetnék 4X-nél is a stabil verzióba.
-
fgordon
senior tag
Pont pár napja néztem, a beautify scene/téma használattal jön elő az életkor megjelenítés, MIUI 9 volt, amin próbáltam.
#8105 DarthFader: igen, csinálni fogok új mentést, csak ha 2 SIM van benne, nem tudok az SD-re.
Jól látom, hogy a Redmi 4 Prime-nak nincs külön nagy témája itt, és hogy nem nagyon terjedt el Magyarországon?
Az meglep, hogy a 4X-hez van csak MIUI 9, a Prime-hoz csak MIUI 8 van... -
orso0355
őstag
Én már rég módosítottam ezeket
de nem erről volt szó.
(#7948) bladerrr
Az égvilágon bármilyen mobilhoz beállíthatsz bármilyen wifit, nincs köze egymáshoz a kettőnek. SIM kártya nem kell hogy legyen benne, akkor is van rajta wifi. Amihez a SIM kártya kell, az a mobilnet.
Az egyetlen korlát a wifree-nél, hogy 3 eszközön használhatod maximum a belépőneved és jelszavad. -
orso0355
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest