-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Lackooo84 #26796 üzenetére
Egyszerű. Ezek az alap ikonok az Androidban már lassan 5 éve. A legtöbb custom ROM-ban pedig vizuális változtatások nincsenek, vagy csak nagyon kis mértékben (akinek más téma kell, használjon Substratum témákat). A szépség pedig szubjektív. Annyi biztos, hogy nagyon minimalista ikonok, első blikkre nekem sem tetszettek anno, de aztán az első ezekkel "felszerelt" custom ROM-nál megbarátkoztam velük. Illik a dizájn többi részéhez, nyilván MIUI-hoz nem illenének (próbáltam olyan témát is).
Más: úgy tűnik, nálunk is lassabb lett az új globál stabil frissítés, ezek szerint nem egyedi probléma. Bár már egy clean install is időszerű lenne...
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Black_Raven #8988 üzenetére
És a #8966?
Már nem a link kellett, hanem egy átküldési módszerre ment a válasz. -
Tomi_Ohl
veterán
Jól tippelem, hogy nálad ki van kapcsolva a MIUI optimalizáció? Ha jól tudom, akkor változik meg egy-két dolog a beállításokban.
Más: nálunk épp most frissült a Redmi 4X 8.5.4.0-ra, reméljük minden renben lesz.
Ja, és most néztem meg, ebbg kijelzős. Tényleg sárgás kicsit, de használat közben szerencsére nem zavaró. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
dontpanic #1165 üzenetére
Legtöbb dolog el van fedve, ezt én is belátom. Ezért is írtam pár napja azt a listát
Az app shortcutok nálunk nincsenek benne, mert mi csak 7.0-t kaptunk, azokat meg a 7.1 hozta.
Az értesítésből válaszolás működik, de eléggé fejlesztés alatt állónak néz ki. Fura a kinézete és csak Messengerrel és WhatsApp-pal láttam működni eddig (pedig mondjuk a Telegram is támogatja).mdraco az szép, köszi. Csak annyi plusz van, mint amit fentebb írtam, úgyhogy nem sok.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
dontpanic #1135 üzenetére
Itt összefoglaltam, mit ad a 7.0 a 6.0-hoz képest: [link]
Ehhez a 7.1 még hozzátesz még több emojit, gifek beszúrásának lehetőségét Gboardból és app shortcutokat nem gyári launcherekben (ikonok hosszan nyomására extra opciók).
Szóval tényleg 7.1.2 jött?Mi5S/Plus/Note2 valamiért csak 7.0-t kapott, pont a héten...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged