Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
chriss23
tag
Bocsánat, teljesen igazad van. Nem tudom miért az a számú ROM maradt meg bennem, de azt szedtem le, amit linkeltél. A lényeg, hogy se a MIUI8 7.1.2-es frissítést, se a MIUI9 ROM-ot se tudom felrakni a telóról.
Régen frissítgettem már Xiaomit és lehet én b@szok el valamit, de a leírtak szerint felmásoltam és a frissítés menüpontban próbáltam frissíteni manuálisan megkeresve a firmwaret. -
chriss23
tag
Sziasztok.
Segitsegre lenne szuksegem. Leszedtem a 8.5.8.0 ROM-ot es felmasoltam a belsore ahova kell. A frissites menuben kivalasztom a romot, de egyeb hibara hivatkozva le sem fut a csomag ellenorzes. Mi lehet a gond? Csak fastbootbol fogom tudni felrakni az updatet? 8.5.2.0 Global van rajta. Koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Anime filmek és sorozatok
- E-roller topik
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest