- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ovics
aktív tag
új összehasonlítási alap, az EBBG-ben színes a led, a BOE-ben meg nem
-
ovics
aktív tag
srácok, ha szeretnék majd menüt varázsolni a telefonra, akkor azt egy launcher csere megoldja? bocsi a hülye kérdésért, de eddig csak menüs telefonokkal volt dolgom, és édesanyám is azt szokta meg, szóval valahogy rá kéne varázsolni majd egyet. tudtok ajánlani valamit egyébként ha ez megoldás?
-
ovics
aktív tag
huha, nem akartam itt ilyen csatát kiváltani azért boe vs ebbg kijelzővel. értem hogy rosszabb az ebbg, de édesanyám jelenlegi telefonjánál csak jobb lehet, kérdés inkább hogy én hogy viszonyulok hozzá majd.
köszönöm mindenkinek a segítséget -
ovics
aktív tag
válasz
fgordon #8767 üzenetére
egy ideje követem a fórumot tudatosan, hogy készülök ilyen készüléket venni, szóval számolok ezzel a lehetőséggel hogy ebbg a kijelző, viszont online akarom megrendelni, és mint írták is ha nagyon nem leszek vele kibékülve akkor visszaviszem. köszönöm azért a tapasztalatod megosztását.
-
ovics
aktív tag
igen ezt tudom, nem is ezért írtam, hanem hogy ezt át tudod venni személyesen is, megspórolva azt a kicsiny szállítási összeget, ha valami miatt mégse kell akkor az elállásnál is vissza tudod vinni, valamint itt tudsz venni kiterjesztett garanciát rá.
semmi hátsó szándékom nincsen, barátnőmnek annnó 3s-t eustockról rendeltem, teljesen elégedett voltam vele -
ovics
aktív tag
ha valakit érdekel akkor most az extreme digitalban akciózzák a készüléket, eustock-os ár, gyári garival
-
ovics
aktív tag
válasz
jan herz #8027 üzenetére
nem túl nagy ez amúgy? már hogy most vehetjük példának a lányodat, hogy neki nem túl nagy ez a telefon? édesanyámnak jelenleg a nagyobbik telefonja 4,5 colos, ahhoz képest azért elég nagy, de hogy mennyire megszokható ez? táskában hordaná egyébként, bár akkor meg már lehet hogy a note 4-et választanám
-
ovics
aktív tag
köszönöm mindenkinek! valószínűleg akkor ennél maradok, a beállításokat úgy is én fogom neki megcsinálni
ahogy olvastam a frissítés nem mindig jó, érdemes kikapcsolni? bár ez a része még odébb lesz, majd visszanézek később az ilyen kérdésekkel -
ovics
aktív tag
sziasztok!
ilyen telefont szeretnék venni édesanyámnak karácsonyra eustock-ról rendelve, viszont ahogy olvasom a fórumot kicsit elbizonytalanodok. nem ért túlságosan hozzá, szóval egy olyan telefon kellene ilyesmi áron (40-50) amit csak kivesz a dobozból és csak használja. alkalmas erre ez a telefon vagy mókolni kell vele? ha nem, akkor tudtok e valami mást helyette ajánlani?
előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest