- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ledfold
tag
Sziasztok!
Mostanában észrevettem, hogy lassabb a reakcióideje a telefonnak. Pl vezetés közben ha google térképet használok akkor elég bosszantó. Ezért dobáltam ki régebben az androidos telefonokat. Van valami ötletetek hogy hogy lehetne megoldani hogy rendesen pörögjön a rendszer? Vissza kellene állni valami korábbi rendszerre vagy próbáljak egy gyári visszaállítást?
üdv -
Ledfold
tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék. Pár napja valami web oldalon lekértem a parkolási övezeteket amit be is rajzolt a google térképen. Namost azóta mindig amikor a térképet indítom felrajzolja a parkolási jeleket és nem látom a térképet. Volt már cache ürítés, telefon újraindítás. Van valami ötletetek hogy ezt hogy lehet eltüntetni?
-
Ledfold
tag
válasz
ParaBlade #19682 üzenetére
Egyetértek (#19688) Bogyó bá' hozzászólásával. Mindent gyárin hagytam nem mókolok csak használom. Minden frankón működik, nem találkoztam buggal. Lelki problémám csak az, hogy az új frissítéssel tényleg csökkent az üzemidő valamennyit, de a telefon reakcióideje viszont jobb lett. Remélem később ezen javítanak.
-
Ledfold
tag
válasz
Black_Raven #18662 üzenetére
Ha karcálló akkor én értettem félre azt, hogy az egész topikban pörgött a téma hogy ki milyen fóliát rakott rá. Ha így van annak csak örülök. Mindenesetre rajtahagyom a fóliát amit a Nilkin tokhoz adtak. Nem kockáztatok mivel nem gorilla glassos és én néha poros-sáros kézzel nyúlok hozzá. A tok viszont kell rá, mert a fém házról a sarkán lejött a fényezés egy apró leejtésnél. Tokkal nem csúszós és ha leteszem mondjuk az autóülésre ott sem csúszkál.
-
Ledfold
tag
válasz
fradi81 #8466 üzenetére
Akkor lehet hogy az edzett üveg fólia nem szedi össze a levegőből a porszemcséket, mert ez nagyon. 5-6 ragacsos papírt elhasználtam amire ez a fólia elfogadható lett. Most rajta marad ez amíg bírja. Utána rendelek egy edzett üveget.
Ja az a kék szöszszedő fólia, az is pillanatok alatt begyűjtött mindent és használhatatlan lett. Talán statikus töltöttség miatt. Utana fogtam egy szöszszedő hengert amin papír van és a szöszszedő papír már nem töltődött statikusan azzal tudtam sokadjára leszedni. -
Ledfold
tag
Sziasztok!
Megjött a Nillkin tokom és az ingyen fólia. Kb 10-jére sikerült feltenni úgy hogy csak pár apró buborék van rajta. Ahogy elkezdtem dolgozni vele magára rántotta a levegőből az összes port. Most sem tökéletes, mert most meg a szélén pár apró helyen látszik a levegő, gondolom a sok próbálkozásnál ujjlenyomat keletkezett rajta. Az edzett üveget könnyebb feltenni vagy az is ekkora szopás?
-
Ledfold
tag
Sziasztok!
Mi a tapasztalatotok a 8.5.2.0(MAMMIED)-del? Érdemes erre frissíteni? Nekem még az előző van fent. -
Ledfold
tag
Most van egy olyan problémám, hogy a Bluetoothos JBL GO hangszórót nem látja a készülék, de pl egy Microsoft telefont azt igen. A Microsoft viszont a hangszórót is látja és a Redmi-t is. Valaki találkozott ilyennel?
-
Ledfold
tag
Sziasztok!
Én is beújítottam egy ilyenre. Műszakilag rendben van a készülék. Használni is jó, a beszéd is tiszta. Navigációnál viszont későn mondja az utasítást. Pl. Kanyarodj balra! azt az után mondja, hogy már bekanyarodtam. Ez nem a legszerencsésebb, nem tudom ez mitől lehet.
Ami szintén zavaró, hogy annyira csúszós gyakorlatilag félek nehogy elejtsem. Már útban van egy Nillkin tok remélem azzal elfogadható lesz. A régi telcsim szövettokjában tartom, egy centivel nagyobb és az alja kilóg. 2 nap alatt meg is karcolódott elég bosszantóan a fém hátlap ezen a kilógó részen. Ez elég nagy pofátlanság, mert nem két hónapra vettem a telcsit hanem évekre. Itt is reménykedek, hogy a tok majd megvédi. Úgy kell bánni vele mint a hímes tojással.
A gyári fóliát ezek után nem merem levenni a képernyőről. Megpróbálom majd a tokhoz járó fóliával, vagy ha nem válik be akkor rendelek valamilyen tempered glasst. Ebből is a Nillkinnel szemezek. Azzal van tapasztalatotok? -
Ledfold
tag
Az árukeresőn olvastam egy hozzászólásnál hogy a csengő hangot és az értesítések hangját csak egyszerre lehet állítani. Igaz ez? Számomra nagyon fontos hogy a csörgést halljam, de nem szeretnék hallani semmilyen egyéb értesítést (ne prüttyögjön nekem semmiért), ha akarom megnézem.
Valamint ugyanitt írják hogy a kamera gyenge. Holott itt elég szép képeket láttam. Mi a tapasztalt? -
Ledfold
tag
Köszi a választ. Mikrokarcok 2017-ben? Nem Gorilla glassos a Redmi 4X ??? A 4 éves LG L70-emen egy darab karc nincs fólia nélkül. Folyamatosan szövettokban tartom és csak használatkor veszem ki, de akkor szeretek magának a készüléknek az anyagával találkozni ezért nem szeretnék fóliázgatni.
-
Ledfold
tag
Sziasztok!
Van azzal kapcsolatban tapasztalatotok hogy mennyire bírja a poros környezetet? Persze vigyáznék rá, szövettokban lenne csak időnként poros vagy koszos kézzel nyúlok hozzá stb.
Strapatelefont nem akarok, mert elfogadható árban csak gagyik vannak. Ez tetszik és árban is jó. -
Ledfold
tag
Sziasztok!
Írnátok pár rövid összefoglalást hogy milyenek a tapasztalatok? Azokat kérném akik már régebb óta használják a telefont. Van-e valami tipikus hiba stb.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest