-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fgordon
senior tag
Én az edigital-ban vettem, és a képernyője rossz minőségű (mármint a színei és a fényereje gyenge, de mint előttem sokszor írták, van ilyen széria, tehát nem BOE, hanem sajnos EBBG), az akkuja szerintem alig több, mint a fele, mint lennie kellene, az 1 éves Redmi 3s-hez vagy 4 Prime-hoz viszonyítva... Kár, hogy már lejárt a 8 nap, vissza kellett volna, hogy vigyem...
Használtam Redmi 4 Prime-ot hónapokig, az is olyan komoly aksival volt, mint a 3s. Most 2 napot megy a 4x, ugyanígy, ugyanezekkel az app-okkal, ugyanazzal a Google user-rel a 3s és 4 Prime 4-6 napot ment.
A 4 Prime képernyője is gyönyörű volt, mint a a 3s-nek (mindkettő BOE-s), és kézbe véve igazi komoly telefon érzését keltette a 4 Prime. A 4x meg inkább egy alsó kategóriás Samsung-ra emlékeztet, ha a kezedbe veszed, és csúszkál. Ezektől eltekintve jó azért, működik, de érzésre lassabb, mint a 3s Prime és 4 Prime, a 4 Prime FullHD-s kijelzőjének szépségéről ne is beszéljünkOké, a 4 Prime-hoz nincs annyi rom, stb.
Nem kellett volna használnom a 3s-et és 4 Prime-ot...
Bocs, nagyon kifakadt belőlem a csalódottság.
A 4X-nél a 4/64 GB-os verziónak legalább BOE-s a képernyője? Valamint normálisabb minőségű az akkuja? Meg tudja valaki ezt mondani? -
mpo
veterán
Hogy hol érdemes venni és milyen a garancia, én arra nem adtam tanácsot, csak egy linket adtam, ahonnan gyorsabban be lehet szerezni.
A garanciára vonatkozó részt sajnos minden egyes webshopban el kell olvasni.
Nem mindig az ár az elsődleges, különösen a 10000 Ft-os határ a fontos, mert ez alatt más szabályok vannak a bolti garanciánál (neked kell visszaküldened!).
Én a gyári garanciát részesítem előnyben. -
jan herz
tag
A lányomnak http://eustock.eu/shop/okostelefon/xiaomi-redmi-note-5a-2-16-eu-szurke-reszletek ilyet vettünk, jobb fogasa van, bar kicsit ez is csúszik. Teljesen mg van vele elégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest