- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
stanley00
aktív tag
válasz
trebrona #22118 üzenetére
Nekem sajnos nem lehetséges. Letöltöttem a 9.5.4.0 global stable recovery ROM-ot. Átneveztem update-zip-re. Bemásoltam a telefon gyökér könyvtárába. A rendszerfrissítés menübôl újraindítottam recovery módba de ott csak 3 opció van. Újraindítás, wipe data és valami MI assistance. Update lehetôség nincs.
-
stanley00
aktív tag
válasz
trebrona #22121 üzenetére
Ok, de akkor az a lényeg, hogy letöltöm a telefonhoz tartozó mondjuk 9.5.5.0 recovery ROM-ot, azt bemásolom a telefon tárhelyére (gondolom gyökér) és a frissítés menübôl kiválasztom a ROM telepítés kiválasztása menüpontot? Vagy az újraindítás Recovery-ba menüpontot kell választani?
-
mikej95
aktív tag
válasz
trebrona #22070 üzenetére
Meglett, kb véletlenül. A gomb ott van ahol eddig is volt, lock screen, az akku töltöttség alatt, az órától jobbra. Csak épp láthatatlan. Abban a menüben lehetőség van végiglapozni az éppen gyorsítótárazott képeket, megosztani őket, like vagy törlés és shortcut a képen lévő menübe.
-
stanley00
aktív tag
válasz
trebrona #21369 üzenetére
Lehet, hogy hülyeséget írtam de mivel nem tudom jelen esetben mit jelent a gélezés csak azt gondoltam, hogy simán letakarítják olyan géllel amit a boltban is vehetek 1500 Ft-ért. A posta meg oda-vissza úgyis engem terhel ezért írtam gondolom azt a hülyeséget amit írtam.
-
grafnet
veterán
válasz
trebrona #21287 üzenetére
THX a kiigazítást!
Köszi az infót az arc felismerőről!SÖ: - Melyik nem Mi szériás készülék tudja? - Nem kötekedés, kérdés csak. Stabil ROM-on?
Doggy dog: Mivel a frissítések között van egy "rendszerváltó" frissítés (MIUI 8 --> MIUI 9), ezért célszerű csinálni egy Factory Resetet. Elég a legvégén csinálni, amikor már nem ajánl fel több frissítést.
-
grafnet
veterán
válasz
trebrona #21281 üzenetére
Stabil ROM-ban benne van már?
Úgy tudom nincs.
(Erre válaszoltam.)
Az már a magán információm, hogy nem teljesen biztonságos, mert másik telefon kijelzőjén lévő fényképpel vagy egy sima fényképpel fel lehet oldani a készülék zárat.
Ezt rosszul tudom? (Eddig még senki sem lelkesedett miatta, hogy milyen szuper dolog.) -
Lackooo84
nagyúr
-
vince
őstag
válasz
trebrona #20146 üzenetére
Anyósomnak vett Redmi Note 5A-nál hiába állítottam be a saját fiókomat, nem lehetett kikerülni a 360 órás várakozást
Na, az a telefon azóta sincs nyitva -
mpo
veterán
válasz
trebrona #19386 üzenetére
Akárhogy keresek, nem találok a Xiaomi részéről semmi nyilatkozást.
Mintha nem olvasnák a fórumot.
Mivel a bootloopból szabadulás után (ha jól sejtem) semmi olyan nem marad, amiből kideríthető lenne mi okozta, ezért ráfoghatják rosszindulatú károkozóra és Nem mi voltunk nyilatkozattal elintézik.
De a beépített védelem is az övék.
Nálam megspékelve AVG-vel.Messzire szaladt a fantáziám?
-
Lordus
senior tag
válasz
trebrona #19386 üzenetére
köszi mindkettőtöknek! jippijééé
Trebrona: ha azok a Userek, akik stabil romon vannak kaphatnak bétát, mert kinevezik őket tesztelővé, akkor azok, akik alapból bétát használnak, józan paraszti ésszel még inkább ki vannak téve a veszélynek.
hiszen ők már bele is egyeztek a tesztelésbe. - én ettől féltem! -
bb71
őstag
válasz
trebrona #19322 üzenetére
Ezt elfogadom... természetesen mindig a user a hülye.
DE
ez megengedhetetlen, hogy engedély nélkül elcsesszék a telefont egy sz@r szoftverrel.
Arról nem is beszélve, hogy a \system\data\update\update(r),apk-t átneveztem root explorerrel és nem indult el utána a teló. Mindezt azért tettem, mert a Frissítés alkalmazás értesítését nem lehet kikapcsolni a Beállítások megfelelő helyéről, ugyanis be van kapcsolva, DE ki van szürkítve!!!!
-
grafnet
veterán
válasz
trebrona #19319 üzenetére
Egyetlen egy témát nem szedtünk le!
Ami alapból benne van, még változtatni sem változtatott semmit az asszony.
Egyébként érdekes, mert amíg a 8-as volt rajta több téma volt. Most pedig csak kettő. Reggel megnézem.bb71:
Ha lenne TWRP, akkor csak sajnálni tudnám azokat, akik így jártak! ... -
grafnet
veterán
válasz
trebrona #19305 üzenetére
Ezért használok én is Multit.
Csak az RN3 már nincs nálam, az új még nincs nálam, a BB-t végre leadtam, a H4C-t használom, az Alca-t már nem fognám be napi használatra...Mindegy már, mondtam az asszonynak, hogy megjön az enyém, kinyitom, felteszem az EU ROM-ot, s utána nyitom az Övét is, megy fel arra is!
-
grafnet
veterán
válasz
trebrona #19300 üzenetére
Nem nem hiszek!
Nem értek egyet.
De, ha a Xiaominak ez az üzletpolitika, hogy tetszés szerint kihajít egy "frissítést", akkor megyünk másik ROM-ra!Reklamáció: lehet, de a képeket nem hozza vissza már senki! A többi nem gond, mert pár perc alatt vissza raktuk (na jó, volt egy óra is, de csak mert a jelszavakra nem emlékezett a drágám)
Azért kafa, hogy "mindegyik" rendszert érinti ez a kis "malőr"!
-
Norby86
őstag
válasz
trebrona #19041 üzenetére
Nekem azt mondták így nem fog felmenni a fastboot rom Miflash-el. Testpoint-ot kell az alaplapon össze érinteni csak azután fog kommunikálni a MiFlash programmal.
Sajnos ezt a részt nem láttam mikor írtad.
Próbáljam meg azért a Miflash-t fastboot módban, hátha elindul?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest