- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
licskin
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, előre is köszönöm.
Eddig soha semmi gondom nem volt a Redmi 4X-emmel. Gyári Global Stable ROM-mal használom. Amikor frissítés jön, telepítem és minden okés.
Ma újabb frissítés érkezett rá. Sajnos nem jegyeztem meg a verziószámát. De mint mindig, most is engedtem települni, majd az újraindítás után vártam a telepítés befejezését. Úgy tűnt, hogy készen is van a dolog, de ehelyett nekiállt újraindulgatni a telefon.
Újraindul, eljut odáig, hogy megadhassam a PIN-kódot. Még épp ad is annyi időt, hogy beírjam, de ha megteszem, ha nem, néhány másodpercen belül ismét újraindul. Ha semmit se csinálok, akkor is újraindul folyamatosan. Jelenleg is ezt csinálná, de sikerült teljesen kikapcsolnom.
Próbáltam kikapcsolás után is újra elindítani, de nem segített. Kivettem a SIM-kártyát, majd visszaraktam, az se segített.
Az újraindulások előtt közvetlenül csak azt a hibaüzenetet látom, hogy "A Készülékkeresés váratlanul leállt."
Új hozzászólás Aktív témák
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Macbook White 13" unibody
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest