- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
válasz
zoltannagy #896 üzenetére
#466-ban leírta a fórumtárs.
szerk.: felment az EU rom, működik a T9 a tárcsázóval és eltűnt ez a hiba is. TWRP telepítés után csináltam wipe /data, majd felment az új rom és utána wipe cache/dalvik. Jól csináltam? Nem volt teljesen világos a leírás
-
Mármint ha hivatalos romot teszel fel? Az szerintem felül fogja írni a TWRP-t a stock recoveryvel. De ha nem, az sem baj, amíg nem akarsz OTA-n frissíteni.
(#893) dace: első körben próbáld ki másik USB kábellel is. Ha azzal is ugyanez a probléma, akkor másik töltővel, és ez után érdemes foglalkozni a garanciáztatással, mert pl. egy USB kábel esetén szerintem felesleges gariztatni.
-
zoltannagy
aktív tag
Sziasztok! Nos megkaptam a mobilt de hol tudom azt beállítani, hogy az előző telefonommal rámásolt SIM kártyára a telefonszámokat ki is mutassa? A másik Androidos telefonomon megtaláltam hol kell beállítani itt az Istenért sem
-
tibcsi0407
félisten
válasz
bodnar10261 #894 üzenetére
Inkább az X.
-
bodnar10261
aktív tag
Sziasztok! Váltás előtt vagyok. Lg Leon 4G lteről. Na már most
4A
4X
Melyiket válasszam?? Pl fotózni szeretnék vele -
dace
újonc
Sziasztok!
2 hete vettem meg a Redmi 4x-emet, és olyan problémám van, hogy amikor felteszem a telefont a töltőre, nagyon lassan tölti, 1 óra alatt csak 15-20%-ot max, viszont észrevettem hogy valamikor kihúzom is visszadugom, akkor gyorsan tölti, 2 óra alatt feltölti 15% ról 100%-ra. Leszedtem az Ampere appot, és max usb áramnak csak 500 mA-t ír, holott a gyári töltővel kéne tudnia 2 amperral való töltést,de ha nem is a maxot 1.5 öt tuti. Viszont volt amikor rendesen töltötte 1.5-2 amper között. Próbáltam több töltővel is amúgy egyikkel se volt jó. Szerintetek mi lehet a hiba? Gariztatni kéne a telefont? Válaszotokat előre is köszönöm.
-
trebrona
nagyúr
Nyilván, ha már a developer verziókban rendben van.
Crowdin project-en fordítanak szorgalmasan honfitársaink, ez kerül a global romokba.btw, bárki beszállhat segíteni.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Yellow73_a #875 üzenetére
Google fotók alkalmazásban kell beállítani az autoszinkront.
-
tibyke
tag
kerem, hogy akit erint, nyomjon ra egy CONFIRMot, hogy minel elobb bekeruljon a javitas az elesbe.
tarcsazoban 1 oran beluli hivasok idejenek kijelzese magyar nyhelv eseten BUG
t
-
Yellow73_a
tag
Van olyan beállítási lehetőség, hogy a fényképeket automatikusan feltöltse a Google Fotókba?
-
Telda
addikt
Hali!
Total Commanderrel hogy tudnék az SD kártyára írni? Az gyári fájlkezelővel működik, de a TC-vel semmit nem tudok a kártyán csinálni, pedig root jogokat is kapott. -
vince
őstag
válasz
zoltannagy #866 üzenetére
felvitt volna olyan helyekre ahová nem kellett volna
A konkrét eset ismerete nélkül szerintem beállítás kérdése, hogy hova akar felvinni. Ha te nem akarsz autópályázni, de ezt nem közlöd a programmal és ő azt is betervezi az útvonalba, az nem a program hibája
Közben most néztem, engedélyezték a bootloader nyitását.
-
Yellow73_a
tag
válasz
this is life #863 üzenetére
A Sygic tényleg baromi jó navi program, másfél éve én is megvettem az örök Európa licencet.
Most június 15-ig az örök európa 17 EUR, az örök világ 20 EUR
Az európaihoz további 3 EUR az online közlekedési információ modul -
ladik
csendes tag
válasz
Yellow73_a #841 üzenetére
Vezetés közben még a tárcsázóval keresni sem veszélytelen, de a névjegyzék már kész öngyilkosság.
Nézek valami letölthetőt.
Van valami javaslata esetleg valakinek egy jó tárcsázóra? -
Franklin
addikt
válasz
zoltannagy #866 üzenetére
Böngészőnek még egy tipp: UC Browser
-
zoltannagy
aktív tag
válasz
this is life #863 üzenetére
Oké, köszi! A Yandexet még nem próbáltam, de akkor kifogom ma . Nekem volt pár hónapja a telefonomon sygic, szép meg minden és jobban is tetszett mint a Primo pl. de felvitt volna olyan helyekre ahová nem kellett volna
-
vince
őstag
Hiányzik a "gyári" romból az ékezetes T9 tárcsázó támogatás, kértem bl nyitást, kipróbálnám az eu romot. A kérdésem az, hogy ha felteszek egy másik romot, vissza tudom-e zárni a bootloadert akár az újonnan feltett rommal vagy a gyári visszarakásával. Vagy egyáltalán van-e értelme ezen filózni, lesz-e szükség a későbbiekben a zárt bootloaderre? Elnézést, ha másnak triviális, ez az első okostelefonom
-
válasz
zoltannagy #862 üzenetére
Bar nekem csak redmi3 2/16 van es w10m-rol jottem xiaomira ennek ellenere vagy epp emiatt teljes megelegedessel hasznalom a telefonom , nincs okom panaszra ,uzemido,stabilatas ,tempo szamomra mind korrekt , a kamera szenzor ua mint a 4x-ben , ha van kello feny mennyiseg akkor jol vegzi a dolgat . Browsernek a chrome vagy yandex ,navinak sygic (boven megeri az arat ) kronos firewall root nelkuli tuzfalnak ...stb
Ez elott aktivan 4.01-4.4 droidot hasznaltam, szamomra dobbenetes a fejlodes hw es sw teren egyarant.
-
zoltannagy
aktív tag
válasz
Yellow73_a #859 üzenetére
Meg szerintem nincs is olyan telefon, aminek nincs valami "nyűge"
Nekem holnap hozzák ki, kíváncsi leszek milyen lesz soha sem volt még Xiaomi telefonom...
-
F.B.I.
veterán
válasz
this is life #858 üzenetére
Kösz a tippet rá, már az asszonynak fel is tettem, mert főzés közben mindig stand upot hallgat, de így nem fog hamar lemenni az aksi.
zoltannagy: csak annyit a Xiaomi MIUI felületéről, hogy évek óta ez az első telefonja a feleségemnek, a gyereknek, amivel nem zaklattak, mióta megvettem és beállítottam nekik...
-
dudi6
senior tag
Hol lehet személyesen megnyomkodni egy ilyen telefont? MM-ben Auchanben gondolom nincs...
-
válasz
zoltannagy #856 üzenetére
Fut a hatterben lezart kepernyonel is, le lehet tolteni a videokat 3gp,mp4,mp3 formatumban es kezeli a lejatszasi listakat is , Playrol ezen funkciok miatt tiltva lett ,de az apk mirror-on elerheto. A nova es az apex launcher ami minden teren testreszabhato es nem eszi az eroforrasokat feleslegesen ,app drawer,a de a fokernyo racs is teszes szerint allithato ...
-
n_b_forrest
csendes tag
Sziasztok!
Kijelzővédő fólia ügyben van valakinek pozitív tapasztalata? Jó lenne egy a típusra passzoló darab
-
zoltannagy
aktív tag
válasz
this is life #855 üzenetére
És a "ogyoutube " miért jobb mint a YouTube? Nem is hallottam még róla, gondolom nem eszi annyira a memóriát? Sokan írták a NOVA-t is hogy felraktak, nem tudom az milyen lehet azon gondolkoztam még Én is videók alapján nem rossz.
-
-
Vory
csendes tag
Szeretném én is megrendelni, eddig még nem használtam ilyen telefont. Más okostelefonnal is vannak ilyen problémák, mint amit itt olvasok a fórumon? Vagy ez csak xiaomi sajátosság?
-
pezo00
tag
válasz
gingerbalm #850 üzenetére
Igen volt. Újraindís után egyébként autómatikusan csatalakozik. Csak akkor nem mikor kimegyek a hatósugárból meg vissza...
-
pezo00
tag
válasz
gingerbalm #848 üzenetére
Sziasztok. Olyan problémám lenne a telefonnal hogy ha elmegyek itthonról lecsatlakozik a wifiről, ha hazaérek nem csatlakozik vissza autómatikusan. Wifi beállításokban megnéztem be van kapcsolva az autómatikus csatlakozás.
Köszönöm előre is a segítséget. -
gingerbalm
aktív tag
Basszus, akkor erre tényleg kegyetlen korán lecsaptál. A többség meg itt már két hete kézbe vette az első eustockos példányokat. Reméljük, hogy csak ennyi lesz a szívás és magával a telóval nem lesz gondod, mert akkor...
Kártyát meg tényleg ne faragtass, hanem cserélj, pikk-pakk elintézik.
-
evabf
tag
válasz
gingerbalm #846 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Igen, csak azért. És nincs ilyen ajánlat, de amikor megrendeltem - április 18-án -, még nem tudtam, hogy Mo-n is forgalomba kerül és ilyen kedvező áron.
... és ilyen gyorsan. Már a kezemben lehetne, ha eustockra várok
-
-
evabf
tag
Sziasztok, elvileg már most boldog tulajdonosa lennék a készüléknek, ha a M. Kir. Posta nem csücsülne rajta egy ideje.
Addig is a fórumot olvasva (lehet, hogy volt már, vagy láma kérdés, csak nekem nem egyértelmű), felmerült bennem, hogy a meglévő SIM kártyáimat hogyan is kellene átalakíttatnom. Jelenleg két normál SIM-em van, mindkettő Telekom-os, az egyiken van internet előfizu, a másik céges, ezen nincs.
Mindkét foglalatban működik a 4G, ill. ha nem, akkor melyikben? A micro-ban vagy a nano-ban? Lehet, hülyeséget kérdezek, de nézzétek el nekem.
A válaszokat köszönöm előre is. -
F.B.I.
veterán
HELP!
kollégám az új készülékre felrakta az üveget, majd valahogy bekapcsolta a Talkback funkciót és a régió választástól nem tud tovább menni. Hogy tudná a talback-et kikapcsolni? Kikapcsolás, újraindítás már megvolt?
-
ttiimdr
tag
válasz
tibcsi0407 #836 üzenetére
ez viszont sajna nem segitett, gyari launcher cserel csak hatteret..
-
ttiimdr
tag
gyari launcherrel mukodik csak a csere, koszi,,ha kicsereltem visszaallithatom a novat szerencsere..
-
ttiimdr
tag
válasz
tibcsi0407 #829 üzenetére
igen
-
ladik
csendes tag
válasz
Yellow73_a #809 üzenetére
A névjegyzékben rászűr, de a tárcsázóban nem.
A tárcsázóban ha beírod h 38, akkor szerintem a "év"-eket nem dobja fel csak az "ev"-ket.
Ha nálad igen, akkor még mókolok valamit a beállításokban, hátha működne. -
Lortech
addikt
válasz
alfa2400 #823 üzenetére
Én szinte ugyanígy jártam, és egyetértek a leírtakkal (proximity szenzor, ujjlenyomatolvasó, kamera), annyit viszont hozzátennék, hogy a miui a thoron lévő stock androidhoz képest nekem egy bloatware benyomását kelti. Kevésbé pörgős, akadozik, bugosabbnak tűnik. Valamint a thor kijelzője valahogy nekem jobban bejött, ahogy a fogása is (könnyebb, vékonyabb).
szerk: nyilván ezzel együtt is jobb készülék a redmi összességében. -
alfa2400
csendes tag
Igen érdemes váltani. Én is Thor-rol váltottam bár nem volt betervezve, de miután eltörött a kijelző egy esést követően úgy döntöttem, hogy nem javíttatom meg. Nem rossz a Thor de eddigi tapasztalatom alapján a Redmi 4x sokkal stabilabb üzemelés terén és fényképezés terén is. A Thor néha önállósodott és nem zárta le a kijelzőt beszélgetés közben, ha a fülemhez emeltem..többször előfordult, hogy lettette a hívást ezáltal, valamint a fényképek is változó minőségüek voltak, néha nagyon jó minőségben rögzített máskor képtelen volt fókuszálni pillanatok alatt. Amit hiányolok az a fogása ugynis a bevonat miatt nagyon kellemes volt fogni nem csúszott míg a Redmi bár kissé kompaktabb fogásra mégis sokkal bizonytalanabb kézben fogni a csúszós fémház miatt. Összegezve a Redmi 4x sokkal kiforrottabb készülék benyomását kelti számomra és nem utolsó sorban a piszok jó üzemidő is mellette szól.
-
ati05
aktív tag
Érdemes 4x-re váltani egy vernee thort? Miben különbözik a két készülék?
-
-
alfa2400
csendes tag
válasz
trebrona #818 üzenetére
Az úgynevezett hangversenyteremben (hatalmas üreg a barlangrendszerben) lejátszottak egy klasszikus és Demjén Rózsi- Kell még egy ölelés című produkcióját. Csodálatos élmény, ajánlom mindenkinek aki arra jár. Ugyan nem szó szerinti koncert de nem is holmi utcazene kategória, kb 55-60 fő voltunk a teremben és ezt rögzítettem. Mondhatni háttérzaj mentes és kellően dinamikus, telt hangzás lett a végeredmény.
-
dudi6
senior tag
Köszönöm a válaszokat. Már csak az a kérdés, hogy arany vagy rózsaszínben van e itthon 45 ezer körül.
-
-
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Feketén kívűl lehet más milyet venni megbízható helyről? 2 db kellene, 1 fekete és 1 csajos...
Ha csak 1 db micro sim kártyám van azt be lehet tenni 2. helyre? Ha jól tudom az 1. nano a 2. micro sim / micro sd. Működni fog ha nincs az 1 helyen sim kártya? Vagy inkább vágassam le nanora és tegyem az első SIM helyre? -
trebrona
nagyúr
Errő jut eszembe, egy szerény UP: [link]
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a beszélgetési hangminőség mennyire jó? Ezt a telefont néztem vagy egy Huawei P9 lite-ot. Megéri szerintetek a +12k-t a jobb kijelző és az erősebb proci?
(P8 lite-om volt, és a hangminőségére panaszom nem volt, de hallottam, hogy a Xiaomik nem mindig remekelnek etéren.)
Egyébként másodtelónak kéne
sok net, telefonálás, email, némi fotó meg zene lenne a felhasználás.
-
Yellow73_a
tag
Az ékezetes betű után beütöd a következő betűt, és már le is szűrte neked.
Ha csak é-t írok be, van 172 találatom (minden, amiben van e és é betű) a 2031 db névjegyemből. Ha viszont az é után beütök egy v-t is, kilistázza mind a 9 Évát. (és semmi mást, bár szerintem az ev-s neveket is kilistázná, ha lenne)Update, felvettem egy Evelint, egy Genovéva-t, egy Levest és egy Bevitelt a próba kedvéért.
Év-re az Evelint is feldobja, de érdekes, hogy sem a Genovéva, sem a Leves, sem a Bevitel nem jelenik meg, tehát ha két karaktert írunk be, akkor csak olyan neveket listáz ki, amelyikben a két karakter a szó elején van, legyen az akár kereszt-, vagy vezetéknév, vagy csak keresztnévként eltárolt teljes név bármelyik szava.Szóval ékezetes betűk után adjátok be a következő karaktert is, és már meg is lesz, akit kerestél.
Most direkt megnéztem, az LG Spiritem is hasonlóan működik.
-
Nyugger001
csendes tag
Üdv!
Köszi a gyors választ.Az eustockkal nekem is csak jó tapasztalatom van nem is becsapásra gondoltam, csak mint beszerzési forrást akartam megjelölni. -
válasz
Nyugger001 #805 üzenetére
4G = LTE
Amúgy nem kell félni eustocktól, nem vernek át, vagyis biztos, hogy van B20 támogatás.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Nyugger001 #805 üzenetére
Kicsit kevered. Xiaomi.eu romokban ír LTE-t, ami nem gyári rom. Semmi köze B20-hoz.
-
Nyugger001
csendes tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem :én az Eustock tól vettem a telefonom, és ott az EU-s változat volt megjelölve.Az állapot
sávban viszont a 4G van nem LTE.Akkor most nem az EU-s változatot kaptam és nincs B 20 támogatás? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged