-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
albiosz
őstag
válasz
tpeter77 #2628 üzenetére
Van led, de csak fehéren villog. Szerintem a színekre gondolt a kolléga.
WP-re: nekem 820-am van, használom is a Here Drive+ progit. 10-re Isten őrizz, hogy váltsak. Hivatalosan azt hiszem nincs is rá. Feleségemnek majd letöltöm, ha jól látom HERE WeGo néven fut droidon. Mellé egy Waze és napszemüveg.
-
lócitrom
őstag
válasz
tpeter77 #2604 üzenetére
nekem van. hardveresen szinten az eltérés nem olyan jelentős. azt hiszem annyiban jobb, hogy újabb bluetooth modul van benne és kicsit erősebb processzor. a csengőhangszóró az jobb sokkal, az aljára tették, így relatíve mindig jól hallható. a 3S magnézium, a 4X meg aluminium(?) házat kapott. az összeszerelési minőség kiváló. nekem a 4X formavilága tetszetősebb. általában rühellem az iPhone dizájnt, de azért nem olyan komoly a hasonlóság. manapság nehéz újat alkotni már. kibontás után az volt az érzésem, hogy húdedög. a 3S is szép, sőt. csak hát feketében vagy valami jópofa színben nem jelent meg. minden más azonos.
szoftveresen jön ki jelenleg a különbség igazán. a 3S egész kiforrott, bár az utóbbi javítások csak a LED kezelését orvosolták, részlegesen. ráadásul a memória-használat növekedett. de egyre több hiba marad foltozatlanul. a 4X rosszabb, nagyon az elején jár szoftveresen. a LED hiánya engem speciel kicsinál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest