Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dknight
tag
Hát újrahúzni nem szeretném, nincs rootolva sem. 9.6.5.0-ás MIUI van rajta. Viberrel is ugyanazt csinálja, de ettől még lehet szoftveres, sőt szinte biztos az, mert minden egyéb esetben működik a mikrofon. Ezek szerint csak 1 mikrofonja van, ugye?
Azóta csinálja, mióta Viberen beszéltem és közben jött a hálózatból egy rendes hívás és átváltottam rá. Nem értem az összefüggést, csak leírtam, hátha ez segít a megoldásban. -
dknight
tag
Valaki találkozott már olyannal, hogy ha hívás közben kihangosítom a telefont, akkor a másik fél nem hallja az én hangomat, hanem visszahallom magam a hangszórón. Eddig semmi gondja nem volt kihangosítás közben, most csinálja egy hete kb. Ha leveszem a kihangosítást, utána ugyanúgy hallanak a túloldalon.
Nem volt a telefon frissítve mostanában, még 9.6.5.0-ás MIUI van rajta. -
dknight
tag
válasz
bunnyhu #18541 üzenetére
(#18540) Bogyó bá:
Állítsd át a telefon régióját Spanyolországra (további beállítások menüpontban) és kerestess rá frissítési lehetőségre (telefonról/rendszerfrissítés). Nekem így egyből feladta a 9.2.5.0-t. Ha kész, akkor visszaállítod Magyarországra és kész.[ Szerkesztve ]
-
dknight
tag
válasz
dknight #10442 üzenetére
Ne már! Senki... :-(
Legalább annyit írjatok, hogy másnál is így van-e, vagy nálam van a gubanc, majd megpróbálom más külföldi fórumokon felkutatni a választ..."
Sziasztok!Viber értesítéskijelzéssel kapcsolatban kérdezném: új üzenet esetén jelez zárolt képernyőn (megjelenik az üzenet), értesítési sávban is kirakja, de a viber ikonja mellett mindig csak "1"-es szám szerepel, függetlenül attól, hogy hágy üzenet érkezett. Ugyanezt csinálja FB-nál is. Másnál is ilyen, vagy csak nálam nincs valami jól beállítva. Beállítások/alkalmazásengedélyek minden ON, telepített alkalmazások/értesítések minden ON.
Előre is köszi!
" -
dknight
tag
Sziasztok!
Viber értesítéskijelzéssel kapcsolatban kérdezném: új üzenet esetén jelez zárolt képernyőn (megjelenik az üzenet), értesítési sávban is kirakja, de a viber ikonja mellett mindig csak "1"-es szám szerepel, függetlenül attól, hogy hágy üzenet érkezett. Ugyanezt csinálja FB-nál is. Másnál is ilyen, vagy csak nálam nincs valami jól beállítva. Beállítások/alkalmazásengedélyek minden ON, telepített alkalmazások/értesítések minden ON.
Előre is köszi! -
dknight
tag
Sziasztok!
Rendeltem az ipaky tok helyett (a sarkairól kezdett lekopni a festék...) egy nillkin frosted shield tokot, ami valóban vékonyabb, kecsesebb, mint a régi.
A hátoldala az érdesítés miatt jól tapad, de hogy ez az oldalánál jobban csúszik, mint telefon tok nélkül az biztos! Másnál is ilyen, vagy csak én fogtam ki valami kínai "hamisítványt"? -
dknight
tag
-
dknight
tag
válasz
dknight #2230 üzenetére
Valaki erre esetleg:
Továbbra is megoldást keresek az alábbi problémára:
- ha üzenetet kapok Viberen/Messengeren akkor jelzi az értesítési led, illetőleg az alkalmazás ikon felső sarkában megjelenik az 1-es felirat. De akkor is 1-es felirat jelenik meg, ha 3 üzenet érkezik közbe és akkor is ha 3 csoportban összesen 87.
Hol lehet azt beállítani, hogy annyit írjon a sarokba, ahány üzenet érkezik?
Alkalmazás értesítések menüben a konrét appnál minden on.Köszi a segítséget!
-
dknight
tag
Megoldást keresek az alábbi problémára:
- ha üzenetet kapok Viberen/Messengeren akkor jelzi az értesítési led, illetőleg az alkalmazás ikon felső sarkában megjelenik az 1-es felirat. De akkor is 1-es felirat jelenik meg, ha 3 üzenet érkezik közbe és akkor is ha 3 csoportban összesen 87.
Hol lehet azt beállítani, hogy annyit írjon a sarokba, ahány üzenet érkezik?
Alkalmazás értesítések menüben a konrét appnál minden on. -
dknight
tag
A védőfóliával kapcsolatban kérdezném:
- a telefont ipaky tokkal használom, mert valóban csúszós darab, de fóliát nem vettem rá és nem is nagyon szeretnék.
A korábbi telefonjaimon - amik nem üveg előlaposak voltak - az évek során azért összejött pár karc. Aki fólia nélkül használja, annak mik a tapasztalatai, mennyire karcolódik a felület normál (vigyázó) használat mellett (nem szoktam arccal lerakni, kulcs és apró mellé rakni a zsebbe, stb.)? -
dknight
tag
Na nekem is megjött a teló eustocktól, beléptem a táborba :-)
Ipaky tokot rendeltem hozzá, hogy legyen valami védelem rajta, de elég nagy darab így a telefonnal együtt. A Nillkin az karcsúbb valamivel, vagy kb. ugyanez.Nillkin tokot néztem ebayen és alin.
Az alit nem szeretem, mert nem lehet paypallal fizetni, kínába meg nem szívesen adom meg a hitelkártyám adatait...
Az ebayről rendelt tokok mennyire eredetiek? Mi a tapasztalatotok? Van esetleg valaki, aki rendelt már konkrét eladótól ilyesmit és nem csalódott?Előre is köszi!
-
dknight
tag
válasz
spiderpig820 #1499 üzenetére
Eustock FB oldalán lévő válasz szerint "jövő hét keddre" várják az újabb szállítmányt. Ez vasárnapi bejegyzés, remélhetőleg e hét keddre érti a "jövő" hetet
Terveim szerint én is benevezek egyre, bár ez a két SIM használatánál jelentkező meghibásodás kicsit aggaszt, pont a saját és céges telefon egyesítése lenne a cél...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.