- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz
tpeter77 #2604 üzenetére
nekem van. hardveresen szinten az eltérés nem olyan jelentős. azt hiszem annyiban jobb, hogy újabb bluetooth modul van benne és kicsit erősebb processzor. a csengőhangszóró az jobb sokkal, az aljára tették, így relatíve mindig jól hallható. a 3S magnézium, a 4X meg aluminium(?) házat kapott. az összeszerelési minőség kiváló. nekem a 4X formavilága tetszetősebb. általában rühellem az iPhone dizájnt, de azért nem olyan komoly a hasonlóság. manapság nehéz újat alkotni már. kibontás után az volt az érzésem, hogy húdedög. a 3S is szép, sőt. csak hát feketében vagy valami jópofa színben nem jelent meg. minden más azonos.
szoftveresen jön ki jelenleg a különbség igazán. a 3S egész kiforrott, bár az utóbbi javítások csak a LED kezelését orvosolták, részlegesen. ráadásul a memória-használat növekedett. de egyre több hiba marad foltozatlanul. a 4X rosszabb, nagyon az elején jár szoftveresen. a LED hiánya engem speciel kicsinál.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest