- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
apple87 #18961 üzenetére
Összefoglalóból.....
"A telefon "Frissítés" /"Update" alkalmazását indítva a jobb felső sarokban lévő 3 pöttyöt megnyomva, kiválasztjuk a "ROM telepítés kiválasztása" vagy a "Frissítőcsomag" menüpontot, majd kitallózzuk a korábban letöltött ROM-ot és indulhat a frissítés.
Ha nem jelenik meg a legördülő menüben a "ROM telepítés kiválasztása" vagy a "Frissítőcsomag" menüpont, akkor az ablak közepén megjelenő nagy színes számot kell egymás után tízszer megérinteni és megjelennek a hiányzó menüpontok." -
st6969
őstag
válasz
apple87 #18959 üzenetére
Én általában várni szoktam, tekintve, hogy ha tényleg az van, hogy visszavonják, akkor annak oka van. Csak furcsa, hogy nálam az összes frissítésnél ez történt. Munkahelyen mobilneten látom, hogy jött frissítés, nyilván nem fogok 1,5GB-ot mobilnetezni. Otthon este visszamegyek a frissítésre, aztán dikk mán' nincs ott... 10-ből 10x. Lehet, valami olyasmi van, hogy ha nem teszed fel, amikor megláttad, akkor egy darabig valamiért nem engedi (lehet, hogy bug, mert értelme nincs...)
-
st6969
őstag
-
Steve1207
veterán
válasz
apple87 #17326 üzenetére
Szerintem se éri meg, a SoC mindkét esetben lassabb, a kamerában idővel tuti hiányozna az ois és pont a múltkor volt összehasonlítás itt fórumon a többi nagyágyúval, hogy ebben eléggé top még mindig.
Akku téren jobban teljesítenének az tény, plusz kijelzőben is lenne előny tuti, de annyit szerintem nem érnek. A lassabb működés, app töltődések, ha egy ilyenhez hozzászoktál az őrületbe kergeti az embert
A 845-ös snapival meg vagyok elégedve, de visszafelé tuti nem váltanék. Szóval max az újdonságérzet miatt kaphat el a dolog, az összélményt rosszabbnak ítélném meg egy hét használat után tuti, onnan meg az zavarna.Ami részemről ár/érték arányban érdekes lehet majd, az az új poco, valamint a Realme X50 Pro és ez a vonal, mert hajaz a stock droidra nagyon. Valamint a kezdeti review kamera minőségét már javították is.
-
Hatvan9
senior tag
válasz
apple87 #17326 üzenetére
Szerintem nem érdemes, mindkét típus valamivel kisebb kategóriába tartozó darab, nem biztos hogy visszalépést éreznél de előbbre semmiképp nem lépnél.
hdtomi Mindkettő műanyag keretes valamint gyengébb gpu val szereltek, és a kamerára se fogadnék hogy a 48-68Mpx -el jobb képeket csinálnának.
A mi 8 eredeti árszintjén nem is nagyon van most moddel, esetleg még a tavalyi mi9 -
hdtomi
senior tag
válasz
apple87 #17326 üzenetére
Én nem cserélném le, de nem vagyok szakértő.
[összehasonlítás] -
g_g_g
Topikgazda
válasz
apple87 #16922 üzenetére
Számomra elég zűrzavaros az ügyed.
EU fejlesztőiről mennél Global stabilra?
(a verzióból ez a tippem)
Ezt a Miflash program segítségével kell megtenni, de figyelni kell, hogy a bootloader-t ne zárd.
Olvasd el kérlek az összefoglalót, benne van az átállás menete lépésről lépésre. -
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
apple87 #9586 üzenetére
Volt már korábban ilyen problémája másnak is:Hozzászólás
Aztán lett megoldás is: Hozzászólás
Érdemes lenne végigolvasnod az egész szálat, hátha van benne olyan infó ami segíthet.
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
apple87 #9575 üzenetére
Külföldi fórumokon is van erről a jelenségről szó.
Például ittPróbáld másik kábellel, másik USB portban, ha van lehetőség másik számítógépen.
És persze ahogy előttem is írták ADB és MiFlash telepítése.
-
K82
őstag
válasz
apple87 #9490 üzenetére
Most döntsd el mit szeretnél.
Pár hsz-szel korábban azt írtad, global van fent, most pedig globalt akarsz telepíteni EU-ra.Ha sötét módot akarsz, akkor xiaomi.EU rom kell neked, ahhoz viszont nyitni kell a bootloadert és TWRP-t kell telepíteni. És igen, ha ezeket megcsinálod, fel tudod tolni az EU romot.
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
apple87 #5392 üzenetére
Szia!
Nem tudunk rá megoldást sajnos, régóta rossz már, remélhetőleg lesz rá javítás hamarosan.
Esetleg addig is:
Velis Auto Brightness -
havri1
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest