- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkonya
aktív tag
Nos...
Mai napon sikerült a telefonom padlóra küldeni. Öltözőszekrényemből esett ki, nagyjából 1m magasból, sarok 3*, majd hátlap. Vékony szilikon tok, és teljes üveg lap volt fent. Három sarok " szilánkosra" tört, nem vészesen. Félve vettem le az elő lapot...oltári mázlim volt, kijelző, telefon sértetlen. -
tkonya
aktív tag
válasz
Griff55 #9676 üzenetére
Nálam is rendben van. Mondjuk nem nyomkodom folyamat. Bt, wifi, adat csak ha kell. Eddigi legjobb global 10.2.3.0 alatt, 1 nap 20 óra, 7 órás kijelzőidővel. Ebből nagyjából 8 órát volt repülő módba, mert melóhelyen nagyon gyengécske a térerő.
Átlag hozza az 1 nap 5-7 óra kijelzőidőt. Nem pörgök ezen, mert ez erősen felhasználó függő. -
tkonya
aktív tag
Nálam sincs reklám. Mondjuk se a zene, se a böngésző, se a biztonság appot nem használom. Mindenre van alternatíva. Nem vagyok "rom ellenes" csak ha számomra megfelelően működik valami, azt nem cseszegetem😃 Viszont nagy segítség, hogy vannak akik itt foglalkoznak rom cserével, más romok használati tapasztalatait és felrakási mikéntjét megosztják velünk. Adott esetben nagy segítség, hogy az ember ne a sötétben vakarózzon😃
-
tkonya
aktív tag
Lehet lemaradtam valamiről, de most vettem csak észre, hogy global 10.2.3.0-án magyar régió esetén is működik az arcalapú feloldás...
-
tkonya
aktív tag
válasz
ElGatto #8736 üzenetére
Szia,
Beállítások - akkumulátor és teljesítmény - alkalmazások korlátozása. Ezen belül külön apponként tudod eldönteni milyen "korlátozást" válassz az adott apphoz.Jelen esetben a listában keresd meg az általad használt navigációs programot, és válaszd a "nincs korlátozás" lehetőséget.
-
tkonya
aktív tag
-
tkonya
aktív tag
Sziasztok,
Kis "segedelem" kellene..
Global Stabil 10.2.2.0 (PEAMIXM), 9 PKQ1. Aki hasonlót használ, megnézné nekem a Youtube-on belül, ha néz egy videót, és lefelé görget a hozzászólásokhoz..majd ezután próbál lefelé görgetni mi történik??? Nálam ha csak a képernyőre rakom az ujjam felfelé indul a görgetés. Facebook, kik, messenger esetén nincs ilyen. Ez valami Youtube-os hiba, vagy a stabil hozománya??😃 -
tkonya
aktív tag
válasz
Sgt. Chris #8554 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni, mikor én vettem, a MI9 csak hírbe volt. MI8, P20pro, SonyZ2, SamuA9-et nézegettem, fórumok, tesztek...kékhez besétáltam, Mi8van? Volt egy darab. Tovább nem is volt kérdés. Kézbe fogva, kis nyomkodás, elsőre jött az érzés, ez kell. Minőségi külső, bitang erős belső. Emui után a miui sem volt annyira új, nekem az oldalankénti mappázhatóság eddig is nagyon tetszett. Nem zavar hogy nincs klasszikus főmenü. Miui testreszabható, korrekt. Gesztus vezérlés nagyon tetszik, második nap kipróbáltam, azóta nincsenek alsó sávban gombok. Mint írtam, képek, videók számomra megfelelő minőségüek, mindig azt vallottam, aki ennél többet akar vegyen fényképezőt meg kamerát😃 Rendszer pörgős, tetszik nagyon.
Hezitálsz, próbáld meg mindkettőt megtapizni, (ha ideér a MI9), és elfogod tudni dönteni melyik kell. -
tkonya
aktív tag
válasz
Sgt. Chris #8550 üzenetére
Szia, bár én csak pár hete vagyok MI8 tulajdonos, eddig Huawei "fronton" mozogtam, P9 lett cserélve. Nem bántam meg. 6/128-as, global stabillal teljesen használható, pörgős jó telefon. Kijelző nagyon szép, nekem a fotók, videók is megfelelőek. Megbánni nem fogod ha beruházol egy Xiaomira!😃
-
tkonya
aktív tag
Sziasztok,
Arra valakinek ötlet, hogy kiválasztva egy témát, majd "theme editor for miui" appal átszerkesztve, mentve, beállítva, a rendszer egy idő után random vissza állítja az alapértelmezett témát?
8.1.0-ás droid, 9.6 globál stabil miui (9.6.7.0 OEAMIFD).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Videós, mozgóképes topik
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpársportok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest