- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
enginev3.0 #9631 üzenetére
Neked + a többieknek is köszi a válaszokat!
xiaomi.eu-s Mi6-ról és global stable Redmi 5+ kombóról fogok váltani erre az egy készülékre.
A Mi6-on nem engedett belépni az OTP közel egy éven át, módosított operációs rendszerre hivatkozva, de most újrapróbáltam (sztem 2 hónapja néztem utoljára, akkor még nem ment) és most beengedett, de mindegy, már jön a Mi8.Nem volt rootolva, első naptól kezdve nem engedte magát.
(#9633) g_g_g: értően elolvastam az összefoglalót már mielőtt megrendeltem, de a kérdéseimre ott nem kaptam választ. Pl.: a camera2 api minden rommal megy-e, illetve akksiidő tekintetében bármelyik verzió felé billen-e a mérleg nyelve, vagy az OTP-s, amire most két félét írtatok ketten. Illetve még egy kérdésem van még, Global dev és Xiaomi.eu verziók között milyen érdemi a különbségek vannak?
(#9636) FJC: Mi6 tapasztalatok miatt cserélnék, azt megjelenés után korán vettem nagyon, nem volt rá semmi rom, még devek se, így ott store-hoz, meg magyar nyelvhez kellett a bootloader nyitás és xiaomi.eu rom.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2026.12.15.Apple jótállás
- IPhone 16 Pro 128GB One 2027.07.11. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest