- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FrankMonzano #9073 üzenetére
Nekem volt mindkettő, az én véleményem szerint tökéletes készülékek, neked kell dönteni. A P20 Pro lassabb de nagyobb az akku, kamerába meg szerintem egyforma jók.
-
Szia! Egy kérdésem lenne, vannak olyan alkalmazások amiket nem használok kitörlöm ha lehet vagy letiltom, kikapcsolom az engedélyeket és kikapcsolom az értesítéseket is, de mindig visszakapcsolódik ritkábban az alkalmazás engedélyek, de az értesítések mindig, hiába van letiltva.Ez miért van? És nem csak a Mi8-nál.
-
válasz
FrankMonzano #8063 üzenetére
Ha sokat telefonálsz lehet hogy káros lenne, de erre utaló statisztikával nem találkoztam még hogy a telefon sugárzása miatt hányan haltak már meg. Azon lehet gondolkodni az összes sugárzás káros hatásain, ami körül vesz wifi, bluetooth, stb, de ezekkel sem találkoztam még a statisztikákba, mert mindenki írja hogy károsak de hogy milyen adagba és hány év alatt károsít? Voltam Pakson az erőműbe, ott kevesebb a sugárzás mintha elmennél repülővel Budapestről New Yorka, ott több sugárzás ér.
-
válasz
enginev3.0 #7524 üzenetére
Köszi! Ha át állítom Hongkongi régióra akkor a nyelv változik?
-
Témákat hogy és honnan lehetne letölteni?
-
Sziasztok! Vettem egy Mi8-at, Android 9 van rajta, és az Igo szüliapp nem tudom letölteni rá. Ez a A 9 miatt lehet, azzal már nem működik?
-
Ultra vékony szilikon tok átlátszó. Én általában azt szoktam venni, nem rombolja a telefon kinézetét annyira. De arra is figyelj hogy a kamera lencse ne lógjon ki mert ha leteszed valahová ne a kamerára feküdjön fel. A mostani telefonom P20 Pro és sajnos erre egy vastagabb bőrmintázatú tokot vettem mert az ultravékonyból kilógott a kamera lencse, és jobb félni mint megijedni, mert ami karcolódhat az karcolódni is fog.
-
válasz
N.YCityBoy #1453 üzenetére
Megmarad a pénzem! Elkajálom és eliszom. 😀
-
-
-
Én nem sok reklámmal találkozok ami zavarna. De amit te használsz az minden reklámot blokkol? Én ha veszek egy telefont kitörlöm vagy letiltom ami nem kell, és letöltöm amiket használok. Az akkut is kb két éve vett 2A töltővel töltöm minden telefonomat, lassabb de kíméletesebb mint a gyors töltők.
-
Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Olvasom a fórumokat, és nem csak itt, másik készülékeknél is, sokan belebabrálnak úgymond rootolják, másik romot tesznek rá. Mi értelme van, miben lesz jobb, mért nem jó a gyári? Olvasom hogy elveszti a garanciát, vissza tudom e zárni? Én csak felhasználó vagyok, használom, ha fel ad egy frissítést, frissítem és nincs gondom a telefonnal, eddig minden telefonom tökéletesem működött, nem is nagyon tudnék írni mit hogy mi a gondom.
-
válasz
#35852032 #1145 üzenetére
Hát igen a szétcsúsztathatóság?! Arra lennék kíváncsi azt hogyan oldották meg? Emlékezzünk csak a régebbi szétcsúsztatható mobilokra, Nokia N95, szalagkábel hibásak voltak. És még a képeken azt néztem ha hívnak szét kell e csúsztatni a felvételhez mert összezárva is látszik a hangszóró és kinyitva is.
-
Sziasztok! Most egy P20 Prot használok, de ha megunom eladom és gondolkodok egy Xiaomi Mi 8-at veszek, szuper telefon de jön nemsokára a Mix 3 lehet hogy megvárom. Vélemények?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest