- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
válasz
HUNited #19457 üzenetére
Nekem a Tvgo laggolt, a szöveg bevitel, valahogy az egész kijelző nem jól érzékelte a tapit. Viber akadt nekem. Böngészőből ki sem tudtam lépni. Na ekkor kapcsoltam ki, 10 perc múlva be, aztán töröltem felesleges fájlokat, futtattam amit lehetett, hogy tárhely felszabaduljon stb, és jó lett. De nekem stabil van, írtam is, mert tudtam, Neked nem.
-
Steve1207
veterán
válasz
HUNited #18884 üzenetére
Pont a napokban raktam fel, eddig nem zavart 1-2 reklám, de az utóbbi időben már túltolják. 1.3.1-es app feltelepít, root verzió szintén fel és kész. Gyári YT és YT music le, Vanced-es fel, fiókba belép és kész. Nekem teljesen jól működik minden.
Miért kellene lecsatolni a play-t? -
Zsoleszhun
addikt
válasz
HUNited #18881 üzenetére
Vanced Manager 1.1.0 (Big Sur) sem megy már?
-
havri1
félisten
válasz
HUNited #18824 üzenetére
Egy jó ideje megy már az asszisztens magyar régióban, de csak angolul. Utoljára mikor próbáltam, már magyarul ment az egész keretrendszer, de a hangutasításnál a magyar nyelv még nem volt támogatott.
Lehet már ez amolyan köztes..nekem amúgy angolul sem ment jól, nagyon nehezen találta el mit is akarok, alap dolgokat, pl tárcsázni. ( ok google, call név. Ha több szám van a névhez, akkor ugye visszakérdez, és digtál számokat, mire kiválasztom, visszadiktálom, addigra eltelik sok sok idő, egyszerűbb 2 kattintással hívni..)Vagy a kiejtésem nem volt jó, vagy nem is tanulta be a hangom, nem tudom..én tiltanám ameddig nem megy magyarul, mert valamennyire tuti aktív (hiába nem állítottam még be), mert néha amikor headseten vagyok, jön a duma, meg jön a magyar nyelvű setup, hogyan állítsam be az asszisztenst headseten.
Amúgy ha tényleg jól működne, meg találnék egy magyarázó leírást magyarul, hogyan is működik, engem érdekelne. Jó dolog lehet ez, ha tényleg működik. -
Steve1207
veterán
válasz
HUNited #18780 üzenetére
Nem hiszem, hogy nagyon kell ugrálni érte, de ha tesztelgetni szeretsz akkor mehet egy próbakört.
A jobb ram kezelés, téma support, kevesebb belső reklám és háttérben futó nyavaják, mindig is ez volt az eu előnye kb, pont ezért is váltottunk stabilról. Max a security update naprakészebb benne (ha naprakész egyáltalán). -
Steve1207
veterán
válasz
HUNited #18778 üzenetére
20.9.4 az nem béta, hanem az (utolsó) heti eu rom. Ez a China stabil verziószáma, lehet az alapján csinálták, fene tudja, de ott ez lett a stabil. Szimpla twrp-s változata, semmi több általában.
A stabil sose adott többet, néhány dolog nincs is benne, ram kezelésbe se nyúlnak bele, esetleges új apróságok se, szimplán a gyári. -
Steve1207
veterán
válasz
HUNited #17114 üzenetére
Igen végre. Nálam ki volt kapcsolva minden, frissítettem és mind úgy is maradt, nem állította vissza.
(#17117) Balzak83: nekem az lenne a lényeg, hogy a launcherbe integrált változat menjen normálisan. Ha pl a google kereső ikonra rányomok ott is előjön, de valahogy mindig szívesebben vettem volna így, ezért is örültem pár éve ennek a funkciónak, aztán azóta is használhatatlan.
Amúgy AOSP és bármilyen custom rom-on problémamentesen működik akár egy google launcherrel is nálam, ezért nem értem, hogy a miui launcherben ennek miért nem tudnak jobban nekifeküdni.
CAF romokat amúgy imádtam, Paranoidot is úgyszintén. Anno a Nexus-ról volt egy port HTC-re is és Xiaomira is CAF alappal, már meg nem mondom melyik modellre és valami hihetetlen volt. Most is nézegettem a customokat, de a MIUI-tól a gyári kamera miatt nem tudok megválni (ezt se gondoltam volna az utóbbi években, hogy ilyet mondok egyszersorozatfelvétel nincs és videófelvétel sincs olyan szinten sajnos).
-
Aryon87
félisten
válasz
HUNited #17114 üzenetére
Nekem a sötét móddal nem volt gondom, egyedül a Faxbuk volt fehér, de most már az is rendesen sötét lett, ahogy kell.
Viszont egy durva bug végre eltűnt: Az értesítési sávban lévő cuccok egybemosott szövegei helyreálltak, és el lehet olvasni újra mi micsoda akar lenni.
Szerk: Másik hsz-t légyszi töröljétek, dupla lett belőle.
-
Smiro
senior tag
válasz
HUNited #16759 üzenetére
Én viszont addig nyúzom, amíg bírja. Így hosszú távú befektetés a telefon nálam, akkor meg legyen jó a tok is. Inkább azt tartom vén fejjel túlzásnak, hogy ontják az újabbnál újabb telefonokat és ezzel is nő a szemét felhalmozás. Leállás még most sincs, pedig a figyelmeztető lövés már elhangzott...
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
HUNited #16738 üzenetére
Kicsit félre vittelek, elnézést.
Nekem még nem volt fenn a 26-ai verzió.
Most gyorsan feldobtam és nálam is úgy néz ki ahogy nálad.
Akkor ebben változtattak.
Most 2 alkalmazással is kipróbáltam a kövdtkezőket.
Sötét móddban indultak el és elég rosszul néztek ki.
Kivettem a pipát az alkalmazások mellől (Individual apps) aztán kényszerített bezárása az appnak (nálam ez be van állítva a Home gomb hosszú nyomására) és utána a régi (világos) formában indultak gond nélkül. -
havri1
félisten
-
havri1
félisten
-
Karavik
veterán
válasz
HUNited #15362 üzenetére
Mostanában nem változott, inkább valószínű, hogy korábbi félreértés okozott téves infót...
(#15358) huliganboy:
Megnéztem nálam full sávszélességgel tölt le Play Store-nól (12MB/s), plusz Igor-t megkértem (xiaomi.eu dev) csekkolja mi a helyzet Mi8 -on és nála sincs probléma.
Speedtest app-al milyen eredményt dob? Modem, Router-t próbáltad már újraindítani? -
-
Istuu15
senior tag
válasz
HUNited #14273 üzenetére
Nekem a sticher és soundoud appot állandóan bezárja random. A podcast hangvrzérlő cucc ott van az értesítő sávban, hogy amikor van időm akkot hallgatom tovább és az utolsó előtti miui 10 update óts ezt csinálja. Ha bőven van ram akkot is brzárja. Azóta clean install is volt és még is. Az akkukímélő cuccok ki vannak kapcsolva.
-
Lacerta
aktív tag
válasz
HUNited #14202 üzenetére
Valami a szerverrel van, nekem is ezt csinálta, meg néha kiírta hogy nincs kapcsolat. Aztán a végén sokadikra lehúzta.
Én nem vagyok nagyon boldog vele, ha rátolom a Magiskot, fel se bootol, rögtön kidob fastboot módba. A korábbi Magisk verzió felmegy, bootol is, csak nem rootolja meg.
Eh. -
g_g_g
Topikgazda
válasz
HUNited #12365 üzenetére
Szeretném kérni, hogy fejezzük be ezt a témát, úgy gondolom adtam elég teret ennek a kifutására.
Ennek már nincs köze a telefonhoz.
Mindenkinek meg lehet erről a témáról a véleménye, de ez nem az a topik ahol ezt ki kell beszélni.
Biztos lehet olyan topikot találni ahol ennek helye van.
Köszönöm. -
DanielK
addikt
válasz
HUNited #12335 üzenetére
Én telefonszámmal hoztam régen létre a miui fiókot. Semmi spam nem jön a mail címemre.
Én jobban örülök hogy nem lesz dev verzió. Csak tényleg azok fogják tesztelni, akiknek kell.
Gondolom elegük lett a sok felháborodott usertől, akik panaszkodtak egy beta romra. Ami beta, ott benne van a pakliban hogy nem 100% valami.
Én iosen sem használtam beta szoftvert.
Örülök, hogy visszajöttem stabilra, nagyon jól funkcionál a telefon.
Nekem tetszik a miui, mivel nagyon hasonlít az iosre. Könnyebb volt váltani. Semmi nem hiányzik belőle.
Igen, én is szívesen vennék pixel telefont, de 150-180e Ft-nál nem adnék többet egy telefonért. Sajnos az olcsó pixelek meg olyanok amilyenek hardverben. Meg az a nagy káva?!
Ár/érték arányban bitang jó telefon a mi 8 vagy a mi 9!
Ez olyan, mintha megvennéd az apple valamelyik gépét, aztán inkább linuxot telepítesz rá, mert a mac os nem tetszik. Akkor minek veszed meg? Azért az hogy miui van rajta, a vásárláskor tudható volt. De ott az A2 vagy a Nokiák, ha tiszta android kell rá. -
Karavik
veterán
válasz
HUNited #12335 üzenetére
Az, hogy számodra nem felel meg a MIUI azzal nincs gond, olyan custom ROM-al használod amivel csak akarod, vagy eladod a telót és veszel egy nem Xiaomi-t, ha úgy érzed rosszul döntöttél ezzel a márkával. Ez nem egy életre szóló elkötelezettség, nem az életed múlik rajta csak egy telefon...minek ezen ennyit rinyálni?!
Nekem még nem loptak el semmilyen adatom, spamot se kaptam Kínából, de ha ilyen fóbiáid vannak akkor a Google-tól is óvakodj...
Nem rosszból, de szinte már csak erről szól a topik...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUNited #12336 üzenetére
Nekem spec. bejön a MIUI.
Lassan 9 éve használom kisebb kihagyasokkal.
Nehéz eltalálni egyébként az emberek igenyeit, de nekem semmilyen hiányérzetem nincs.
Lehet szidni, de más rendszerekben is van hiba.
Ráadásul a mi 8 jó akkuban, erős a hardver, jó kamerában, jó ujjlenyomatolvasóban, jó a face ID is, és a kijelző is igencsak színhelyes!
Most párhuzamosan használom egy mate 20 pro-val, és inkább a mi 8 cat kapom fel, mert valahogy jobban szeretem. -
noorbertt
őstag
válasz
HUNited #12335 üzenetére
++100
Egyelőre PE rom és majd kiderül mi lesz a sorsa, mivel ezeknek nagyon gyorsan romlik az ára és használt telefont nem vagyok hajlandó venni.. így várok míg lesz egy árban és minőségben jó pixel.
Miui fanoknak érdemes lenne feltenni egy pihole-t a hálózatra xd a telefon gyári rendszeren képes megfőzni magát ha letiltasz egy egy hazatelefonálást, mert addig próbálkozik amíg el nem küldi és visszajelzést nem kap.
-
Smiro
senior tag
válasz
HUNited #12330 üzenetére
Nem azt írtam, hogy az vagy, hanem azt, hogy az utóbbi hozzászólásaid lassan azt a szintet ütik meg. Én az elejétől olvasom a fórumot, de aki most esik be, annak ez jöhet le. A házigazdával meg ott értek egyet, hogy szerintem sem alter romra lett fejlesztve ez a teló, ahogy általában más telefon sem. Igen, mindig vannak olyanok, akik megveszik a gyári Ferrarit és az első út a tuning műhelybe vezet. Aztán lehet, hogy az új szoftver nem úgy jön össze, és netán ki is gyullad a verda. Nehéz úgy telefont venni, hogy nincs kompromisszum. Szerintem. Az meg ritkán jön össze, hogy tökéletes legyen romolgatással. Mert valamitől soha nem lesz kerek. Ezért meg puffogni szinte kár, vagy olyat kell keresni, ami közel áll az elképzeléshez, de csak amiatt fikázni a telefont a saját fórumán, mert egy-két embernek nem jön be az, ami soha nem volt zsákbamacska (MIUI), szerintem felesleges. Elnézést a személyeskedésért, nem annak szántam, de korábban valóban másképp írtál a telefonról.
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
HUNited #12331 üzenetére
Az az érzésem, hogy azért nem fektetnek több időt, energiát ezekbe az alter ROM-okba, mert egyszerűen nincs rájuk érdemben igény.
Nyilván itt most globálisan kell ezt érteni, nem mondjuk a PH aktuális fórumámak látogatóira levetíteni.
Ez a telefon a MIUI rendszerre lett kitalálva és szerintem ezzel alapvetőn nagyon jól is működik.
Ha komoly igény lenne egy ilyen jól működő alter ROM-ra, akkor biztosan megcsinálnák, de nem csinálják......
Szóval akinek a MIUI nem opció, az csak a hardver miatt nem biztos, hogy a legjobb döntést hozza ezzel a telefonnal. -
K82
őstag
válasz
HUNited #12312 üzenetére
A soft reboot sajnos majdnem az összes AOSP alapú romot érinti a májusi security patch után, a LOS volt az utolsó esélye a Mi8-nak nálam. Három napig nem is volt vele baj, aztán ez is ugyanúgy ahogy a többi rom, kilépve a lakásból amint lecsatlakozott a wifiről már ment is a soft reboot. Bármilyen más wifinél nem csinálja, csak az otthoninál. Lehet LOS-ból pont kifogtam egy rossz napi build-et, de előbb lett elegem az egészől aztán eladtam a Mi8-at.
MIUI-val sem vagyok előrébb mert baromira zavar a működése, az automata fényerő lassú reagálását beérkező híváskor hónapok óta nem sikerült rendbeszedni.
Pedig kár érte, hardveresen semmi bajom nem lenne vele (a GPS rendetlenkedéseit leszámítva), de számomra a MIUI rémálom, normálisan működő custom rom meg április óta nincs... -
Smiro
senior tag
-
g_g_g
Topikgazda
-
cheerokko06t
csendes tag
válasz
HUNited #12252 üzenetére
Ebben egyetértek, de azt szerintem te is így látod, hogy ennek a beosztásnak pont az a lényege, hogy az eszedben kell lennie, hogy a következő pár napban mikor mész. Mert nyílván nem akkor jut eszedbe, hogy na ma mennem kell, amikor reggel szól az ébresztő. Hanem alapból már azért legalább előtte való nap beugrik.
Amikor meg nem megy az ember, akkor azért nem hiszem, hogy előre 1 hónapra tudja, hogy épp melyik szabadnapján mikor mi dolga lesz, és mikor kell kelni.
Na mindegy, részemről ennyi.
-
cheerokko06t
csendes tag
válasz
HUNited #12217 üzenetére
Én is hülye rendben dolgozok, de még eszembe nem jutott appot használni hozzá. A 2 nappalra beállítom az ébresztőt, a többi napra meg elvileg akkor nem is kell. Majd a következő nappalom előtt megint. Szerintem kB 6 másodperc. És ez legalább tuti ébreszt, ami a külön appokról még akkor sem minden esetben mondható el, ha mögötte nem miui fut. Semmivel nem lesz könnyebb az ember élete.
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
HUNited #12183 üzenetére
Ízlések és pofonok, ahogy mondani szokás.
Én meg szeretem a MIUI rendszerét.
Valóban apponként kell beállítani a memória kezelést, de ez szerintem nem probléma, úgy állítom be ahogy szeretném és valljuk be, nem egy ördöglakat.
Amit beállítottam, az azóta betonstabilan működik.
A tárcsázó miért nem kezeli az ékezeteket?
Én próbáltam most, működött.Nem meggyőzni akarlak, ez csak az én tapasztalatom.
-
DanielK
addikt
válasz
HUNited #12159 üzenetére
?
Miért lenne trágya? Stabil romon kell maradni és minden szuperál.
Ahogy fentebb írtam, én nyertem azzal, hogy visszajöttem stabilra. Jobban teljesít és bugok sincsenek benne. Legalábbis én nem vettem észre.
A kamera is jó, gcammel még szuperebb. Snapdragon 845, 6GB ram, 128GB tárhely. Bőven elegendő lesz a következő 3-4 évre.
Tényleg csak max azért cserélném le, mert olyan újdonságokat hoznak ki a jővőben, mert tetszik, vagy mert az akksija esetleg gyengébb lesz. Az eddig használt iphone-okhoz (i7-ig minden volt i4-től) képest ez a telefon egy csoda.
A rendszer is hasonlít az iosre, így engem nem zavar. Sőt, könnyebben váltottam. -
Danex
addikt
válasz
HUNited #12076 üzenetére
Az eddigi telefonjaimnak mindig normális üzemidővel rendelkeztek 2 éves korukig, bár tény ez az első "csúcs" telefonom, de szinte biztos vagyok, hogy a 30-35e-res ár 2 éves korában a tudásával reális ár lehet.
Amúgy ha családban marad se jelenti azt, hogy 0 Ft, bár ez attól függ ,hogy nézzük és ki hogy kezeli a családon belüli dolgokat.
-
Danex
addikt
válasz
HUNited #12073 üzenetére
Hát csak vedd bele azt, hogy fél éve a telefon 130e volt, most használtan 80-ért már több telefon is van a hardveraprón. Ergo fél év alatt buktál 50e, ha pedig használod 2 évig és akkor eladod 30-35ért, sokkal kevesebbet buksz (fél évre vetítve 25e).
1-1 év alatt meg minimális változások vannak a készülékekben úgy is.
De mindenki a saját pénzét költi, szóval tiszteletben kell ezt tartani, hogy valakinek megéri a kütyümániája miatt az, hogy félévente új telefonnal játsszon.
-
enemi
senior tag
válasz
HUNited #12073 üzenetére
Én magam is 1-1,5 évente cserélek telefont...Addig ameddig "még ér valamit",érezhetően nem romlik az aksija...Fájdalommentesebb valamennyit ráfizetni,mint egy fiókba suvasztott, lestrapált telefon mellé zsebbe nyúlni egy teljes összegért.
Jah,és leszoktam róla,hogy az éppen tegnap kiadott telefont vegyem meg...inkább egy kiforrott,már felszínre került esetleges hibákat is jobb betudni.(vagy mit is akartam mondani) -
zako
tag
válasz
HUNited #11969 üzenetére
Azért szar dolog lehet ilyen paranoiával élni, gondolom az ujjaidat is megszámolod minden kézfogás után...
Csak azt nem értem, hogy akkor miért használsz okostelefont, bankkártyát illetve internetet úgy általában. Nyomógombos telefon, készpénz és alufólia sisak!Néhány évvel vagyok idősebb nálad, 1994-ben kezdtem internetezni, regisztráltam több ezer weboldalra, paypassos OTP-s bankkártyám van, szoktam Kínából rendelni (igaz, arra webkártyát használok), van Facebookom, Google accountom, MIUI-fiókom. Eddig még valahogy megúsztam, hogy ellopják az adataimat/pénzemet, nyilván csak szerencsém volt...
-
Aurig@
őstag
válasz
HUNited #11956 üzenetére
Azért érdekes lenne, hogy néhány pillanat alatt, bárki is megjegyezze a kártyaszámot, akár mögötted áll a sorban, akár nem. Az emberek még a saját TAJ vagy adószámukat sem tudják, pedig ezek egy életre szólnak, nem 3 évre, és jóval rövidebbek egy kártyaszámnál.
Nekem egy kis tokban van, a hátulja fekete, tehát a CVC kódot, ha akarná sem látná meg. Ha érinted vásárláskor a boltos és a sorbanlévők sem látnak semmit mert a kezedben van.
Online nem igazán tudna bárki is vásárolni, mert április egytől a bankok folyamatosan vezetik be az online vásárlákor, telefonra érkező kód beírását. Amíg ezt nem adod meg a tranzakció nem indítható. -
slice14
veterán
válasz
HUNited #11955 üzenetére
Miről beszélsz? Most adtam hozzá a Szerkesztésre koppintva....
Mondjuk ez Global dev, de emlékemim szerint a stabilnál is hozzá lehet adni.
Én az NFC-t nem kapcsolgatom, delezárt screen-nél nem is aktív az NFC, csak ha fel van nyitva a screen. Mondjuk ez beállítás kérdése. Ha meg véletlenül úgy vasn hogy kártyával fizetek (paypass akkor is), önkéntelenül úgy fogom a kártyát hogy a CVC-t eltakarja az ujjam + ráadássul lefele van Valamint a kártya szám egy részét is eltakaeja a hüvelyk ujjam. -
Smiro
senior tag
válasz
HUNited #11920 üzenetére
NFC kapcsoló miért zavar? Ha állandóan használod, bekapcsolod, ha néha, akkor néha, amikor szükséged van rá. Az okos telefonod, TV-d és általában az eszközeid ha kell, ha nem, nyomják az infót és jobb, ha tudod, bármikor azokon keresztül az egész életedet látják és hallják is, ha akarják. Reklámot amennyire lehet kinyomod, de a GP áruházból leszedett cuccok is nyomják - ha csak nem fizetsz. Cherokkoval egyetértek, K082-nek meg kösz a választ. DanielK is like, akinek ekkora tapasztalata van, minek veszi meg
De csak kíváncsi voltam, hogy miért jó az, hogy minden a heti frissítésről, majd a xar működésről szól szinte minden fórumon, amikor a stabil rendszeren minden happy. Ja, hogy az ikonok rondák? Hát engem nem érdekel, nem nézegetem, csak nyomom, ami kell. GPS-t meg bárhol használom, mindenütt jó volt eddig, nyilván nem méterre pontos, de hát van szemem, az a 3-4 m eltérés meg nem gond. Nálam szempont, hogy nem forrósodik, kibír röhögve egy napot, de ha nem, akkor is ott a powerbank. Fotók rendben, méret olvasásra, filmre jó, ha szükséges, hang abszolút rendben van bt fülessel is. Oké, már a 60. évemet nyomom, de ez a "megvettem, nyissuk azonnal, kezdjük felpakolni a romokat, visszavonták, nem vonják, müxik, akad, xar, húdejó, megint nem jó" - szóval ez tőlem távol áll. Megvettem, használom, utóbbi frissítésnek örömködöm, 'osztjóvan. De azért minden reggel és este elolvasom a fórumot
Mert így kerek
-
FJC
senior tag
válasz
HUNited #11920 üzenetére
Add el, ne idegesids magadat... 😀
Nekem Glob Stabilon az égvilágon semmi bajom
Alig van rajta program ami felesleges.
Énnekem tetszik a MIUI.
Az aksi jó, kétórás képernyővel volt már négy nap is a készenlét.
Négy óra képernyővel keszenlet átlag két nap.
Van NFC gomb is...
Semmi reklám... -
juve600
nagyúr
-
juve600
nagyúr
válasz
HUNited #11852 üzenetére
nálam is az inaktív állapotban van merülés
erre mondjuk lenne megoldás és én be is állítottam de mégis merül,a beállítások-alkalmazások-összes alkalmazás menü és ott egyenként az alkalmazások akku használatát korlátozottra állítani ,többek között a google,face,chrome,youtube alkalmazásokat korlátozni
de az az érdekes hogy egyszer 5 % -ot merül éjjel ,máskor meg 10%-ot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest